Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω αντιηλιακη μεμβράνη για να την τοποθετήσω στο αυτοκίνητο μου. Από έρευνα που έχω κάνει έχω βρει μεμβράνες που δεν τις λες και καλές.. Καθώς τις επώνυμες και καλές δε τις βρίσκω πουθενά για αγορά.. Μόνο τοποθέτηση σε μαγαζί.. Έχει βάλει κάποιος να μου πει πια έχει πάρει και αν είναι ευχαριστημένος; η από που μπορώ να αγοράσω μια καλή μεμβράνη; 

Δημοσ.

Το βρήκα αυτό το θέμα αλλά όλοι γράφουνε για μαγαζιά που έχουν πάει και έχουν τοποθετήσει. Εγώ μιλάω για αγορά και να το τοποθετήσω μόνος μου 

Δημοσ.

δηλαδή αυτές;

5/20/35/50/70 με τιμή μετρου. 

δεν ξέρω αν συμφέρει η πόσα θα γλυτώσεις αν της βάλεις μόνος...  με 140 ευρώ έβαλα σε opel corsa σε κατάστημα στις Σέρρες με εφ'όρου ζωής εγγύηση και χαρτί για το κτέο κανονικά... 

Δημοσ.

Έχεις τοποθετήσει ξανά;

Αν όχι, δεν είμαι σίγουρος ότι δε θα έχεις φύρα μέχρι να πάρεις το κολάι και να έχεις σωστό αποτέλεσμα.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, madnifestah είπε

δηλαδή αυτές;

5/20/35/50/70 με τιμή μετρου. 

δεν ξέρω αν συμφέρει η πόσα θα γλυτώσεις αν της βάλεις μόνος...  με 140 ευρώ έβαλα σε opel corsa σε κατάστημα στις Σέρρες με εφ'όρου ζωής εγγύηση και χαρτί για το κτέο κανονικά... 

Σίγουρα έτσι δεν συμφέρει όντως.. Και σίγουρα έβαλε τέτοια τιμή για να πας να στην παιρασουν.. Αυτές που θέλω να ξήλωσω απτό αυτοκίνητο είναι της ίδιας εταιρίας που μου έστειλες και στον 5ο χρόνο είναι για πέταμα και τις είχα πληρώσει 200 ευρώ σε μαγαζί. 

49 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχεις τοποθετήσει ξανά;

Αν όχι, δεν είμαι σίγουρος ότι δε θα έχεις φύρα μέχρι να πάρεις το κολάι και να έχεις σωστό αποτέλεσμα.

Όχι δεν έχω τοποθετήσει ξανά αλλά πιστεύω πως το εχω.. Απλα θέλω να συγκρίνω πόσο θα μου κοστίσει εμένα η αγορά απτό να μου το παιρασουν σε μαγαζί.. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Σίγουρα έτσι δεν συμφέρει όντως.. Και σίγουρα έβαλε τέτοια τιμή για να πας να στην παιρασουν.. Αυτές που θέλω να ξήλωσω απτό αυτοκίνητο είναι της ίδιας εταιρίας που μου έστειλες και στον 5ο χρόνο είναι για πέταμα και τις είχα πληρώσει 200 ευρώ σε μαγαζί. 

Έχουν εγγύηση εφ όρου ζωής 

Να πας στο μαγαζί που τις πέρασες και να ζητήσεις να τις διορθώσουν 

Δε ξέρω τι εννοείς είναι για πέταμα, οι 3Μ του λινκ είναι κορυφαίες. 

3 αυτοκίνητα έχω με μεμβράνες τα 2 με Madico και το 3ο με aswf δεν έπαθαν τίποτα τόσα χρόνια 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, terry308 είπε

Έχουν εγγύηση εφ όρου ζωής 

Να πας στο μαγαζί που τις πέρασες και να ζητήσεις να τις διορθώσουν 

Δε ξέρω τι εννοείς είναι για πέταμα, οι 3Μ του λινκ είναι κορυφαίες. 

3 αυτοκίνητα έχω με μεμβράνες τα 2 με Madico και το 3ο με aswf δεν έπαθαν τίποτα τόσα χρόνια 

Η σειρά που έβαλα τις 3Μ είχαν 3 χρόνια εγγύηση. Μέχρι και στα κεντρικά ενόχλησα τους έστειλα φωτογραφία μεηλ πως έγιναν και κάνανε τον Αλέκο.. Μου είπαν για αυτό έχουν 3 χρόνια εγγύηση και εγώ το έπαθα στα 5. Σα να μου είπαν γυφτο γιατί δεν έδωσες αλλα 100 να πάρεις την καλή σειρά και να έχεις καλύτερη εγγύηση.. Πιστεύω οι άλλες 2 που ανέφερες είναι πολύ καλύτερες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...