Tsakalos! Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Τσιμπησα και εγω 2 και αμα ερθουν καλα θα ναι.. αμα δεν ερθουν κλάιν..
dimoskoutr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, Lobo10 είπε Έβαλα και εγώ μια Και εγώ χτες απόγευμα έβαλα μια και ως τώρα ακυρωτικό mail δεν έχω λάβει. Ίσως λόγω Κυριακής.
masteripper Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Για να δούμε...πριν απο λίγο εσκασε μήνυμα : Αναφορά σε κείμενο H αποστολή βρίσκεται σε αναζήτηση αντικατάστασης 1
g8777 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 36 minutes ago, masteripper said: Για να δούμε...πριν απο λίγο εσκασε μήνυμα : Αυτό θα είναι κάποια αυτοματοποιημένη απάντηση σε περίπτωση άκυρου, οσονούπω να την αναμένω και εγώ δλδ.
mikegad Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα Αυτό είναι μήνυμα που θα λάβουν όσοι αγόρασαν μέσω καλαθιού Skroutz και όχι απευθείας από κάποιο κατάστημα
fmarkos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μην αγχώνεστε, θα σας πάρουν να σας πουν ότι από συστημικό σφάλμα είχε λάθος τιμή και είναι 80 κάτι, μόλις με πήραν και έδωσα άκυρο.
jmirko15 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, fmarkos είπε Μην αγχώνεστε, θα σας πάρουν να σας πουν ότι από συστημικό σφάλμα είχε λάθος τιμή και είναι 80 κάτι, μόλις με πήραν και έδωσα άκυρο. Εγώ έχω ακόμα ελπίδες!11!!1!11
fmarkos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Εγώ έχω ακόμα ελπίδες!11!!1!11 Κι εγώ ότι κάποια στιγμή θα κερδίσω το tzoker και είναι περισσότερο πιθανό από το να παραλάβεις σε αυτή την τιμή τους ssd. 🤣
umbrella co. Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε Εγώ έχω ακόμα ελπίδες!11!!1!11 Μακαρι να παραλαβει εστω και ενας μας, τουλαχιστον αυτο θα σημαινει πως ειχαν ενα ελαχιστο αποθεμα και το εδωσαν.
fmarkos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, umbrella co. είπε Μακαρι να παραλαβει εστω και ενας μας, τουλαχιστον αυτο θα σημαινει πως ειχαν ενα ελαχιστο αποθεμα και το εδωσαν. Τι ελάχιστο απόθεμα βρε συ, αφού έλεγε παράδοση σε 30 ημέρες. Εμένα στο τηλέφωνο που είπαν ότι η τιμή είναι λάθος από συστημικό σφάλμα. Εγώ είχα βάλει αντικαταβολή πάντως οπότε δεν τρέχει τίποτα, τώρα όσοι πλήρωσαν με κάρτα ας περιμένουν. Περίεργο πάντως που όλα τα λάθη γίνονται ΣΚ.
Frag13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, σήμερα ήρθε email με τα παρακάτω. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από Frag13
mikegad Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Καλησπέρα, άκυρο και εδώ. το άκυρο που το βλέπεις; (όχι ότι δεν θα το φας αργότερα) αφού σου λένε πως είναι σε αναζήτηση από άλλο κατάστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα