Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασσική τακτική, κάνει ένας το "λάθος" & τα μποτακια των λοιπών καταστημάτων ακολουθούν. 

• Like 4
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καποιος μπερδεψε τις τιμες χονδρικης με της λιανικης, δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτο.

130 ευρω κερδος δηλαδη αν βγαλεις τον ΦΠΑ.

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Κλασσική τακτική, κάνει ένας το "λάθος" & τα μποτακια των λοιπών καταστημάτων ακολουθούν. 

Χμ. Μου έδωσες ιδέα τώρα.😉

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Deathy είπε

Καποιος μπερδεψε τις τιμες χονδρικης με της λιανικης, δεν ειναι πρωτη φορα που γινεται αυτο.

130 ευρω κερδος δηλαδη αν βγαλεις τον ΦΠΑ.

Εχει μια λογικη αλλα και παλι δεν δικαιολογει την πτωση. Στα computer parts το margin κερδους ειναι τραγικα μικρο του στυλ 5-10% στα high volume low cost και max 20% στα low volume high margin parts και ακομα και εκει υπο προυποθεσεις και αναλογα το προιον. Εδω μιλαμε εγιναν πτωσεις ανω του 40% σε πολλαπλα προιοντα οποτε ειτε ηταν κραχτης και μετα πεταχτηκαν τα bootakia ειτε καποιος υπαλληλος ή excel δεν εκανε καλα την δουλεια του.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cosmo21 είπε

Εχει μια λογικη αλλα και παλι δεν δικαιολογει την πτωση. Στα computer parts το margin κερδους ειναι τραγικα μικρο του στυλ 5-10% στα high volume low cost και max 20% στα low volume high margin parts και ακομα και εκει υπο προυποθεσεις και αναλογα το προιον. Εδω μιλαμε εγιναν πτωσεις ανω του 40% σε πολλαπλα προιοντα οποτε ειτε ηταν κραχτης και μετα πεταχτηκαν τα bootakia ειτε καποιος υπαλληλος ή excel δεν εκανε καλα την δουλεια του.

Κοίτα, αν δεν υπολόγισαν ούτε κέρδος ούτε ΦΠΑ 24% μια χαρά βγαίνει.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, hln3 είπε

Ναι οκ, αμα εκαναν τετοια πατατα ας παραιτηθουν ή ας το κλεισουν ξερω γω..

Δημοσ.

Για εμένα δεν είναι κακό να γίνετε ένα λάθος , το κακό είναι ότι όταν ρίχνουν το άκυρο λένε βλακείες δικαιολογίες , τύπου είχαμε λίγα τεμάχια και εξαντλήθηκε , τελικά δεν υπάρχει στον προμηθευτή κλπ κλπ . Πάρε με και πες μου έγινε ένα μεγάλο λάθος μας συγνώμη και τέλος . Όταν υποτιμάς την νοημοσύνη μου θα φας την αρνητική σε skroutz , best price  και Google .

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hln3 είπε

Πάλι δεν βγαίνει, για τον 12700 στα 191 ευρω +10% margin +10% πες λοιπά έξοδα +24% ΦΠΑ πάει 287 ενώ έχει 350 κανονικά.

Κάπου αλλού έγινε η γκάφα...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Gpanos123 είπε

Πάλι δεν βγαίνει, για τον 12700 στα 191 ευρω +10% margin +10% πες λοιπά έξοδα +24% ΦΠΑ πάει 287 ενώ έχει 350 κανονικά.

Κάπου αλλού έγινε η γκάφα...

αχαχα ακομα νομιζεις οτι πανε με 10% κερδος?  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Deathy είπε

αχαχα ακομα νομιζεις οτι πανε με 10% κερδος?  

Στους επεξεργαστές και πολύ είναι το 10%.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...