zncisnikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Καλημέρα στα Windows 11 έχω προεπιλεγμένη εφαρμογή το <Φωτογραφίες των Windows>, εγώ θέλω το Irfan View αλλά επανέρχεται στο <Φωτογραφίες>. Στα win10 δεν είχα πρόβλημα με την αλλαγή. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν κάνεις δεξί κλικ σε μια φωτογραφία->Ιδιότητες και πατήσεις "Αλλαγή" στο "Άνοιγμα με" δεν στον κρατάει; Δες και το παρακάτω (από τα faq του irfan view)... Αναφορά σε κείμενο Q: Problem: I can't set IrfanView as my default viewer on Windows 11?? A: There seems to be a system problem in some Win11 installations. Try this: start System Settings, "Apps and Features", find "Microsoft Photos". Click on the menu on the far right, chose "Advanced options" go to the Reset section and perform both the Repair and the Reset (don't start "Microsoft Photos" immediately after this). Now, associate JPG etc. with IrfanView. Alternative: Uninstall and re-install IrfanView (with admin rights, don't set any associations in the installer). Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zncisnikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Όταν κάνω δεξί κλικ σε μια φωτογραφία->Ιδιότητες και πατήσεις "Αλλαγή" στο "Άνοιγμα με" δεν το κρατάει. Αν θυμάμαι καλά – με κάθε επιφύλαξη - στην αρχή και τα Windows 10 είχαν το ίδιο πρόβλημα, όχι μόνο με φυτογραφίες αλλά και video και με κάποιο update διορθώθηκε. Θα κοιτάξω αυτό που μου έστειλες. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα