SPY_oo7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, korakios είπε έγραφε για τις εφαρμογες της vodafone , πχ για το mycu , ανανεώσεις και ενεργοποιήσεις πακέτων , όχι για black out σταθερού ή κινητής ΔΕΝ βλεπω πουθενα μπλακ αουτ να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη .Σε μενα ολα ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε ΔΕΝ βλεπω πουθενα μπλακ αουτ να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη .Σε μενα ολα ειναι οκ 3 πρώτα ποστ υπάρχουν και άλλοι εκτός απο σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) ΣΙγουρα εκατομμύρια εκτός απο τα τρια πρωτα ποστ και εσενα Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από SPY_oo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε ΣΙγουρα εκατομμύρια εκτός απο τα τρια πρωτα ποστ και εσενα εγώ κομπλέ είμαι πλην του 4G που σέρνεται στα εκατομμύρια λοιπον γράψε πλην εμένα συν αυτούς και φυσικά αν βγει αύριο καμια είδηση μην την πιστεύεις απο τη στιγμή που δεν έχεις θέμα 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, GBorb said: cosmote πολυ ακριβη εταιρια ...είπε και παρήγγειλε 2 πιτόγυρα και ένα πακέτο τσιγάρα, όσο η διαφορά το μήνα Cosmote με εναλλακτικούς Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από Hacker?pcs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, korakios είπε εγώ κομπλέ είμαι πλην του 4G που σέρνεται στα εκατομμύρια λοιπον γράψε πλην εμένα συν αυτούς και φυσικά αν βγει αύριο καμια είδηση μην την πιστεύεις απο τη στιγμή που δεν έχεις θέμα 😂 Ναι μονο σημερα σου σερνεται λογο "μπλακ αουτ".Χθες και προχθές πεταγε................Προβλημα σιγουρα υπήρξε δεν αρνηθηκα ποτε κατι τετοιο Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από SPY_oo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Ναι μονο σημερα σου σερνεται λογο "μπλακ αουτ".Χθες και προχθές πεταγε................ έχει 3-4 μέρες 13 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Προβλημα σιγουρα υπήρξε δεν αρνηθηκα ποτε κατι τετοιο άλλο κατάλαβα με το 3 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε ΔΕΝ βλεπω πουθενα μπλακ αουτ να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη .Σε μενα ολα ειναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, korakios είπε έχει 3-4 μέρες Στα λογια μου ερχεσαι. 15 λεπτά πριν, korakios είπε άλλο κατάλαβα με το 3 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε ΔΕΝ βλεπω πουθενα μπλακ αουτ να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη .Σε μενα ολα ειναι οκ Καλα τα λεω εγω.Αλλο το γενικο μπλακ αουτ και αλλο το προβλημα σε κάποιες περιοχες.Αθηνα πχ δεν ειδα κατι.Εσυ δεν καταλαβες καλα μαλλον τα λεγομενα μου. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από SPY_oo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Αλλο το γενικο μπλακ αουτ και αλλο το προβλημα σε κάποιες περιοχες οκ , τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου , πάσο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε Στα λογια μου ερχεσαι. Καλα τα λεω εγω.Αλλο το γενικο μπλακ αουτ και αλλο το προβλημα σε κάποιες περιοχες.Αθηνα πχ δεν ειδα κατι.Εσυ δεν καταλαβες καλα μαλλον τα λεγομενα μου. Εγω θα σου πω αυτό που έζησα. Ξαφνικά δεν έχω σήμα στο κινητό. Καλώ σε κατάστημα να ρωτήσω μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό για να πάρω νέα sim. Δοκίμασα να την βάλω και σε άλλο κινητό και πάλι δεν είχα σήμα. Και μου λέει η κοπέλα ότι δεν δουλεύει κανένα σύστημα τους. Και συνεχίζει ότι το πρόβλημα τους είναι γενικό και δεν χρειάζεται να αλλάξω sim. Αρκεί να περιμένω και θα στρώσει. Και όλα αυτά στην Θεσσαλονίκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, GBorb είπε Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από GREGORYMO Λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Εγώ δεν έχω κινητή vodafone για να ξέρω, αλλά η σταθερή σύνδεση, χτες από 100αρα είχε πάει 30 mbps. Σήμερα είναι 70mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booogieman Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε ...είπε και παρήγγειλε 2 πιτόγυρα και ένα πακέτο τσιγάρα, όσο η διαφορά το μήνα Cosmote με εναλλακτικούς Και αν παει cosmote θα τον κερασεις εσυ μετα φανταζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 6 hours ago, booogieman said: Και αν παει cosmote θα τον κερασεις εσυ μετα φανταζομαι... Είναι αστεία η διαφορά για να παλεύει κάποιος με τα προβλήματα των εναλλακτικών και το πασίγνωστο "δεν είναι δικό μας πρόβλημα, φταίει ο ΟΤΕ", τουλάχιστον για μένα και δεν είμαι κανένας πλούσιος, θα φάω 2 πιτόγυρα το μήνα λιγότερα και θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booogieman Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Είναι αστεία η διαφορά για να παλεύει κάποιος με τα προβλήματα των εναλλακτικών και το πασίγνωστο "δεν είναι δικό μας πρόβλημα, φταίει ο ΟΤΕ", τουλάχιστον για μένα και δεν είμαι κανένας πλούσιος, θα φάω 2 πιτόγυρα το μήνα λιγότερα και θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου Η πλακα ειναι πως πλεον μιλαμε για 2 πιτογυρα και εννοουμε 10ε... δεκτο παντως το επιχειρημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα