Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, korakios είπε

έγραφε για τις εφαρμογες της vodafone , πχ για το mycu , ανανεώσεις και ενεργοποιήσεις πακέτων , όχι για black out σταθερού ή κινητής

ΔΕΝ βλεπω πουθενα μπλακ αουτ να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη .Σε μενα ολα ειναι οκ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε

ΔΕΝ βλεπω πουθενα μπλακ αουτ να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη .Σε μενα ολα ειναι οκ

3 πρώτα ποστ

υπάρχουν και άλλοι εκτός απο σένα

11 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

ΣΙγουρα εκατομμύρια εκτός απο τα τρια πρωτα ποστ και εσενα

εγώ κομπλέ είμαι πλην του 4G που σέρνεται

στα εκατομμύρια λοιπον γράψε πλην εμένα συν αυτούς

και φυσικά αν βγει αύριο καμια είδηση μην την πιστεύεις απο τη στιγμή που δεν έχεις θέμα 😂

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, GBorb said:

cosmote πολυ ακριβη εταιρια 

...είπε και παρήγγειλε 2 πιτόγυρα και ένα πακέτο τσιγάρα, όσο η διαφορά το μήνα Cosmote με εναλλακτικούς

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

εγώ κομπλέ είμαι πλην του 4G που σέρνεται

στα εκατομμύρια λοιπον γράψε πλην εμένα συν αυτούς

και φυσικά αν βγει αύριο καμια είδηση μην την πιστεύεις απο τη στιγμή που δεν έχεις θέμα 😂

Ναι μονο σημερα σου σερνεται λογο "μπλακ αουτ".Χθες και προχθές πεταγε................Προβλημα σιγουρα υπήρξε δεν αρνηθηκα ποτε κατι τετοιο

Επεξ/σία από SPY_oo7

13 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Ναι μονο σημερα σου σερνεται λογο "μπλακ αουτ".Χθες και προχθές πεταγε................

έχει 3-4 μέρες

13 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Προβλημα σιγουρα υπήρξε δεν αρνηθηκα ποτε κατι τετοιο

άλλο κατάλαβα με το

3 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, korakios είπε

έχει 3-4 μέρες

Στα λογια μου ερχεσαι.

15 λεπτά πριν, korakios είπε

άλλο κατάλαβα με το

3 ώρες πριν, SPY_oo7 είπε

Καλα τα λεω εγω.Αλλο το γενικο μπλακ αουτ και αλλο το προβλημα σε κάποιες περιοχες.Αθηνα πχ δεν ειδα κατι.Εσυ δεν καταλαβες καλα μαλλον τα λεγομενα μου.

Επεξ/σία από SPY_oo7

1 ώρα πριν, SPY_oo7 είπε

Στα λογια μου ερχεσαι.

Καλα τα λεω εγω.Αλλο το γενικο μπλακ αουτ και αλλο το προβλημα σε κάποιες περιοχες.Αθηνα πχ δεν ειδα κατι.Εσυ δεν καταλαβες καλα μαλλον τα λεγομενα μου.

Εγω θα σου πω αυτό που έζησα. Ξαφνικά δεν έχω σήμα στο κινητό. Καλώ σε κατάστημα να ρωτήσω μέχρι τι ώρα είναι ανοικτό για να πάρω νέα sim. Δοκίμασα να την βάλω και σε άλλο κινητό και πάλι δεν είχα σήμα. Και μου λέει η κοπέλα ότι δεν δουλεύει κανένα σύστημα τους. Και συνεχίζει ότι το πρόβλημα τους είναι γενικό και δεν χρειάζεται να αλλάξω sim. Αρκεί να περιμένω και θα στρώσει. 

Και όλα αυτά στην Θεσσαλονίκη.

• Like 1

9 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

...είπε και παρήγγειλε 2 πιτόγυρα και ένα πακέτο τσιγάρα, όσο η διαφορά το μήνα Cosmote με εναλλακτικούς

Και αν παει cosmote θα τον κερασεις εσυ μετα φανταζομαι...

6 hours ago, booogieman said:

Και αν παει cosmote θα τον κερασεις εσυ μετα φανταζομαι...

Είναι αστεία η διαφορά για να παλεύει κάποιος με τα προβλήματα των εναλλακτικών και το πασίγνωστο "δεν είναι δικό μας πρόβλημα, φταίει ο ΟΤΕ", τουλάχιστον για μένα και δεν είμαι κανένας πλούσιος, θα φάω 2 πιτόγυρα το μήνα λιγότερα και θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου

• Like 1

6 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Είναι αστεία η διαφορά για να παλεύει κάποιος με τα προβλήματα των εναλλακτικών και το πασίγνωστο "δεν είναι δικό μας πρόβλημα, φταίει ο ΟΤΕ", τουλάχιστον για μένα και δεν είμαι κανένας πλούσιος, θα φάω 2 πιτόγυρα το μήνα λιγότερα και θα έχω ήσυχο το κεφάλι μου

Η πλακα ειναι πως πλεον μιλαμε για 2 πιτογυρα και εννοουμε 10ε... δεκτο παντως το επιχειρημα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...