Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γινεται με αυτην την Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται γιατι δεν εχω σημα και μου ειπαν ειναι γενικο το προβλημα. 
Παλι τα ιδια? Μηπως ηρθε η ωρα να την κανω? Ληγει το συμβολαιο σε 2 μηνες. Που να παω ομως? 

• Sad 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, GBorb είπε

Τι γινεται με αυτην την Vodafone. Τους πηρα τηλεφωνο να δω τι γινεται γιατι δεν εχω σημα και μου ειπαν ειναι γενικο το προβλημα. 
Παλι τα ιδια? Μηπως ηρθε η ωρα να την κανω? Ληγει το συμβολαιο σε 2 μηνες. Που να παω ομως? 

Cosmote ότι καλύτερο με διαφορά αλλά και wind έχει ανεβεί παρά πολύ, καμία σχέση με πως ήταν παλιά!

• Like 4
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Cosmote ότι καλύτερο με διαφορά αλλά και wind έχει ανεβεί παρά πολύ, καμία σχέση με πως ήταν παλιά!

cosmote πολυ ακριβη εταιρια 

Δημοσ.

Ακριβή αλλά τα χάλια των άλλων δεν τα χει αν μη τι άλλο

Καρτέλ είναι προφανώς, αλλά ψάχνεις την λιγότερο προβληματική

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε

Χειρότερο εργασιακό περιββάλον απο της Wind δεν πρόκειται να πετύχεις ποτέ!

Δεν του είπαν να πάει να δουλέψει... Να κάνει συμβόλαιο του είπαν.

Και εγώ cosmote θα προτείνω. Όπως λένε και οι άλλοι από πάνω, ότι πληρώνεις, παίρνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά σαν εργαζόμενος κοιτάω και αυτά πριν επιλέξω μια εταιρία .

Απο την εμπειρία μου (μιας και έχω δουλέψει και στις 3 μεγάλες εταιρίας στην ελλάδα +όχι μόνο) μπορώ να σου πω οτι καλύτερο εργασιακό περιβάλλον το έχει η Vodafone , προφανώς κάτω του μετρίου αλλά άξιο αναφοράς.

edit: συγνώμη που πετάχτηκα σαν την τσ**τσ** αλλά παιδιά , μόνο χλέπες στην Wind σε όλα . Δεν έχω δει χειρότερα πράγματα στην ζωή μου σε εργασιακό περιββάλον.

Επεξ/σία από Hasta La Vista
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

καλα ολοι Βονταφον εχετε αλλα κανενας δεν ελαβε το μυνημα οτι απο 1εως 4 του μηνα τα συστηματα περιοδικα  θα ειναι πεσμενα λογο αναβάθμισης????

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

καλα ολοι Βονταφον εχετε αλλα κανενας δεν ελαβε το μυνημα οτι απο 1εως 4 του μηνα τα συστηματα περιοδικα  θα ειναι πεσμενα λογο αναβάθμισης????

έγραφε για τις εφαρμογες της vodafone , πχ για το mycu , ανανεώσεις και ενεργοποιήσεις πακέτων , όχι για black out σταθερού ή κινητής

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως την Δευτέρα  μου ήρθε μήνυμα ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει ανάβαθμιση και θα γίνει επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων στο ρούτερ και θα χαθούν ότι ρυθμίσεις εχω κάνει κτλ.

Αλλά ακόμη δεν έχω εχω δει να έχουν κάνει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...