bloodlessz Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλημέρα, Μου ήρθε και μένα από eurosupplies αλλά για ακύρωση παραγγελίας λόγω λάθους 1
unicore30 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Αγαπητέ πελάτη, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία που έχετε τοποθετήσει στο site μας για τον κωδικό Processor Intel Core i5-11400F (BX8070811400F) - λόγω συστημικού λάθους του προμηθευτής μας - δεν έδειχνε τη σωστή διαθεσιμότητα και τιμή οπότε προχωρήσαμε στην ακύρωση της. Λυπούμαστε πολύ για αυτή την αναστάτωση και ζητάμε την κατανόηση σας. Ευελπιστούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε επόμενη αγορά σας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.Με εκτίμηση, Τμήμα Πωλήσεων Inside Sales Team EUROSUPPLIES 1
george1807 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Από alltimeoffers για 5800X στα 188€ με πήραν τηλέφωνο για άκυρο με τη δικαιολογία ότι έγινε ανάρπαστη η προσφορά χαχαχαχα γελάμε. Ο καραγκίοζης σε νέες παραστάσεις. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από george1807
mikegad Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λένε απλά και όμορφα την αλήθεια. Σε άλλο προϊόν από το ίδιο κατάστημα τα έριχναν στην διαθεσιμότητα και όχι στην λάθος τιμή. Εντωμεταξύ, τους λέω , μα πριν λίγο μπήκα και το είχατε διαθέσιμο από 1-3 μέρες. Μου λέει άλλο είναι αυτό. Ίδιο link της σελίδας που παρήγγειλα, ίδιο προϊόν, με άλλη τιμή. Δεν περίμενα να παραλάβω, αλλά είναι προκλητικό να σε δουλεύουν μπρος στα μάτια σου
umbrella co. Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θλιβεροι πραγματικα, οι δικαιολογιες τους ειναι ιδιες με αυτες των παιδιων. Προσωπικα πιστευω πως τα συγκεκριμενα καταστηματα ειναι ενα μπαχαλο και απλα οι υπαλληλοι προσπαθουσαν ο καθενας ξεχωριστα να διαχειριστει το χαος το οποιο δημιουργηθηκε με τις παραγγελιες. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από umbrella co. 2
Dr4In Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 58 λεπτά πριν, umbrella co. είπε Θλιβεροι πραγματικα, οι δικαιολογιες τους ειναι ιδιες με αυτες των παιδιων. Προσωπικα πιστευω πως τα συγκεκριμενα καταστηματα ειναι ενα μπαχαλο και απλα οι υπαλληλοι προσπαθουσαν ο καθενας ξεχωριστα να διαχειριστει το χαος το οποιο δημιουργηθηκε με τις παραγγελιες. Αυτο ακριβως εγινε, ο καθε υπαλληλος με την δικη του εμπειρια και κριση ανταποκριθηκε στο να απολογηθει.
aris1964 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, aris1964 είπε Καλημέρα, σε εμένα ήρθε mail από eurosupplies,με το παραστατικό ηλεκτρονικά και ειδοποίηση για παράδοση από Γενική Ταχυδρομική. Τελικά θα τον δώσουν 81,78 ευρώ.🙂 ΑΚΥΡΟ Μόλις μου έστειλαν το Πιστωτικό στο mail,χωρίς ούτε καν τηλέφωνο Καλά τα παραστατικά εκεί τα κόβουν ρομπότ? 1
mahair7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, aris1964 είπε ΑΚΥΡΟ Μόλις μου έστειλαν το Πιστωτικό στο mail,χωρίς ούτε καν τηλέφωνο Καλά τα παραστατικά εκεί τα κόβουν ρομπότ? Αντικαταβολη ειχα επιλεξει...το 2ο παραστατικο που ηρθε το μεσημερι γραφει ΑΚΥΡΩΣΗ. Γιατι μας εστειλαν το πρωι οτι ειναι προς παραδοση με Γ. Ταχυδρομικη και δεν εριξαν απο την αρχη ακυρο; Τσαμπα χαρηκαμε... 1
Gulik Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, mahair7 είπε Αντικαταβολη ειχα επιλεξει...το 2ο παραστατικο που ηρθε το μεσημερι γραφει ΑΚΥΡΩΣΗ. Γιατι μας εστειλαν το πρωι οτι ειναι προς παραδοση με Γ. Ταχυδρομικη και δεν εριξαν απο την αρχη ακυρο; Τσαμπα χαρηκαμε... Μισό λεπτό... Μέχρι κι εσύ ακύρωση έφαγες τελικά;; Πόσο δούλεμα ρίχνουν στον κοσμάκη... 1
mahair7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μου ηρθε μηνυμα απο την Γ. Ταχυδρομικη οτι ειναι προς διακινηση! Τι γινεται ρε; 😄
VagTz Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, mahair7 είπε Μου ηρθε μηνυμα απο την Γ. Ταχυδρομικη οτι ειναι προς διακινηση! Τι γινεται ρε; 😄 Μπορει να εγινε κανα μπερδεμα και να το εστειλαν ενω το ειχαν για ακυρωση...Μη τους ενοχλησεις περιμενε 1-2 μερες να δεις τι θα γινει
cosmo21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, mahair7 είπε Μου ηρθε μηνυμα απο την Γ. Ταχυδρομικη οτι ειναι προς διακινηση! Τι γινεται ρε; 😄 Μου εχει τύχει με καλάθι του skroutz. Βέβαια ηταν αμελητέο το ποσο αλλα το καλάθι ειχε ακυρώσει την παραγγελία και μου ειχαν επιστρεψει τα λεφτα και 2 μερες μετα ηρθε το δεμα. Εαν παραλαβεις παιξτο κυριος και ζητα να του στειλεις τα 85€ και σας ευχαριστώ πολυ για την προσφορά. Εκανα πολλαπλές παραγγελίες και μεσω καλαθιού και σε καταστήματα. Πηρα ολα τα κουπονια απο skroutz και ολα τα ακυρωτικα απο τα καταστηματα και μετα χαράμισα 2 ωριτσες για να στειλω καταγγελίες σε προστασία καταναλωτή, συνήγορο του πολίτη και αρνητικές αξιολογήσεις σε ολα τα μεσα πώλησης που βρήκα οπως best buy, skroutz και google reviews. Παλιότερα ειχα ενημερωθεί για μια καταγγελία μου οτι στο καταστημα επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 για αθέτηση συμφωνίας πωλησης και παραπλάνηση καταναλωτή οποτε απο τοτε παντα καταγγελία για να μην νομίζουν οτι είμαστε και κοροΐδα. Απανταω παντα στα ακυρωτικα με το παρακατω για να μην λενε οτι δεν τους προειδοποιησα. Ναι οκ χανω χρονο απο την ζωη μου αλλα εαν το εκαναν ολοι καποια στιγμη θα σταματαγε. Βασιζονται στο γεγονος οτι κανεις δεν θα μπει στον κοπο να το κυνηγησει: Ευχαριστω για την ενημερωση. Θα προβώ αμεσα στις απαραίτητες ενέργειες των αρνητικών αξιολογήσεων και σε άμεση καταγγελία σε προστασία καταναλωτή, ηλεκτρονική επίλυση διαφορών Ε.Ε. και συνήγορο του καταναλωτή για αθέτηση αγοράς και προσπάθεια παραπλάνησης του καταναλωτή. Παρακαλώ οπως προχωρήσει η παραγγελία μιας και ως συνήθως μετα απο κάποιες μερες θα εντοπιστεί διαθεσιμότητα στον προμηθευτή σας απλα οχι στην αναγραφόμενη τιμή. 8 1
aris1964 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, mahair7 είπε Μου ηρθε μηνυμα απο την Γ. Ταχυδρομικη οτι ειναι προς διακινηση! Τι γινεται ρε; 😄 Καλημέρα,και μένα μια από τα ίδια😂
hln3 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 14 ώρες πριν, cosmo21 είπε Μου εχει τύχει με καλάθι του skroutz. Βέβαια ηταν αμελητέο το ποσο αλλα το καλάθι ειχε ακυρώσει την παραγγελία και μου ειχαν επιστρεψει τα λεφτα και 2 μερες μετα ηρθε το δεμα. Εαν παραλαβεις παιξτο κυριος και ζητα να του στειλεις τα 85€ και σας ευχαριστώ πολυ για την προσφορά. Εκανα πολλαπλές παραγγελίες και μεσω καλαθιού και σε καταστήματα. Πηρα ολα τα κουπονια απο skroutz και ολα τα ακυρωτικα απο τα καταστηματα και μετα χαράμισα 2 ωριτσες για να στειλω καταγγελίες σε προστασία καταναλωτή, συνήγορο του πολίτη και αρνητικές αξιολογήσεις σε ολα τα μεσα πώλησης που βρήκα οπως best buy, skroutz και google reviews. Παλιότερα ειχα ενημερωθεί για μια καταγγελία μου οτι στο καταστημα επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 για αθέτηση συμφωνίας πωλησης και παραπλάνηση καταναλωτή οποτε απο τοτε παντα καταγγελία για να μην νομίζουν οτι είμαστε και κοροΐδα. Απανταω παντα στα ακυρωτικα με το παρακατω για να μην λενε οτι δεν τους προειδοποιησα. Ναι οκ χανω χρονο απο την ζωη μου αλλα εαν το εκαναν ολοι καποια στιγμη θα σταματαγε. Βασιζονται στο γεγονος οτι κανεις δεν θα μπει στον κοπο να το κυνηγησει: Ευχαριστω για την ενημερωση. Θα προβώ αμεσα στις απαραίτητες ενέργειες των αρνητικών αξιολογήσεων και σε άμεση καταγγελία σε προστασία καταναλωτή, ηλεκτρονική επίλυση διαφορών Ε.Ε. και συνήγορο του καταναλωτή για αθέτηση αγοράς και προσπάθεια παραπλάνησης του καταναλωτή. Παρακαλώ οπως προχωρήσει η παραγγελία μιας και ως συνήθως μετα απο κάποιες μερες θα εντοπιστεί διαθεσιμότητα στον προμηθευτή σας απλα οχι στην αναγραφόμενη τιμή. Όταν έχεις χρόνο για χάσιμο, πρήζεις αυτούς που δουλεύουν και δεν έχουν. 6
mikegad Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Από ότι κατάλαβες, επάγγελμα το έχει κάνει και αυτός 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα