Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, XghosT7 είπε

Γιατί αγχώνεσαι? μπορείς να ακυρώσεις / μην παραλάβεις από courrier την μητρική. Εμένα με ακυρώσαν 3 καταστήματα με τον I7 12700.

Με κάρτα ή αντικαταβολή;

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Ούτε τι πουλάνε δεν γνωρίζουν

Καλησπέρα σας,
Δυστυχώς το προϊόν Επεξεργαστής Samsung Δίσκος SSD 980 Pro NVMe M.2 2TB (MZ-V8P2T0BW) (SAMMZ-V8P2T0BW) λόγω τεχνικού λάθους εμφανίστηκε με λανθασμένη τιμή και διαθεσιμότητα.

Σε εμένα γράφει προς εκτελεση... 

Δημοσ.

Και εμενα ο 12600κ σε επεξεργασια ειναι ακομα αλλα δε νομιζω να προχωρησει. Μακαρι βεβαια αλλα δε το βλεπω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, john111 είπε

Και εμενα ο 12600κ σε επεξεργασια ειναι ακομα αλλα δε νομιζω να προχωρησει. Μακαρι βεβαια αλλα δε το βλεπω.

+1 απο alltimeoffers.Για Δευτέρα τα κόβω να έρχονται τα άκυρα.

Επεξ/σία από johnpopexi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, johnpopexi είπε

+1 απο alltimeoffers.Για Δευτέρα τα κόβω να έρχονται τα άκυρα.

https://www.alltimeoffers.gr/tehnologia-kai-gadgets/ilektronikoi-upologistes/anavathmisi-upologisti/epeksergastes/intel-cpu-core-i5-11400f-6-cores-2.60ghz-12mb-cache-lga1200/

225,43 

😄

Επεξ/σία από mahair7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nokman είπε

Ρε παιδιά, εγώ που τον "πρόλαβα" και δεν μου τον ακυρώσαν ακόμη, μήπως βιάστηκα να πάρω και μητρική; Έβαλα την παρακάτω που επίσης είναι σε προσφορά αλλά μήπως βιάστηκα και έκανα ριψοκίνδυνη επιλογή; (Επεξεργαστής i5 σε chipset Η510)

https://www.skroutz.gr/s/29188813/MSI-H510M-Pro-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html

35 ευρω μητρικη 1200?καλη πρωταπριλια ..

να παραγγειλω καμια 10αρια με αντικαταβολη? κ στο καπακι αγγελια πωλειτσι σφραγισμενη μητρικη  στα 79 ευρω,δε με βολεψε

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

35 ευρω μητρικη 1200?καλη πρωταπριλια ..

να παραγγειλω καμια 10αρια με αντικαταβολη? κ στο καπακι αγγελια πωλειτσι σφραγισμενη μητρικη  στα 79 ευρω,δε με βολεψε

Ναι οκ, 55€ ειναι η κανονικη τιμη. Δεν ειναι και τοσο απιθανο να παραλαβει. Το οτι θα usarei τοσο basic μητρικη θα επρεπε να τον απασχολει περισσοτερο απο την τιμη αγορας στο price gap που βρισκεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, cosmo21 είπε

Ναι οκ, 55€ ειναι η κανονικη τιμη. Δεν ειναι και τοσο απιθανο να παραλαβει. Το οτι θα usarei τοσο basic μητρικη θα επρεπε να τον απασχολει περισσοτερο απο την τιμη αγορας στο price gap που βρισκεται.

με ι5 απλο,10ης,11ης μπορει να τρεξει 3050,,6600χτ, ή 2060,2070.

με επιδοσεις που θυμιζουν χβοχ, καθολου ασχημα για 60ευρω μξτρικη

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ.
9 ώρες πριν, hannibalking83 είπε

https://www.plus26.gr/product/359539/epexergastis-amd-ryzen-7-5800x-box-am4-3-8ghz-100.html 187 ευρώ τον 5800x αλλά δεν με αφήνει αντικαταβολή επειδή είμαι επαρχία. Έχουν συγκεκριμένες αποστολές με αντικαταβολή. 

*Η επιλογή της αντικαταβολής ισχύει μόνο για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και για συγκεκριμένους ΤΚ.

Καλά θα ήταν..

Δημοσ.
2 hours ago, cosmo21 said:

Oλα καλα, όμως μου γύρισε ελαφρώς το...μάτι με αυτό το "usarei" 

• Like 6
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Oλα καλα, όμως μου γύρισε ελαφρώς το...μάτι με αυτό το "usarei" 

Spoiler

Σωστός! Θα έπρεπε να έχει γράψει usάρει.

Δημοσ.

μιλαμε ο  προμηθευτης που διοχετευσε τις λαθος τιμες θα ριχνει 2 εβδομαδες τρελα ακυρα σε ολη την ευρωπη, δεν θα προλαβαινει να παταει το εντερ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, σε εμένα ήρθε mail από eurosupplies,με το παραστατικό ηλεκτρονικά και ειδοποίηση για παράδοση από Γενική Ταχυδρομική.

Τελικά θα τον δώσουν 81,78 ευρώ.🙂

Επεξ/σία από aris1964
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...