alexx Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Απορώ πως δεν έχουν πέσει τα άκυρα ακόμα, μετά από τόσες ώρες!!🤔
john111 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, @ngelos είπε Το μαγαζί που έκανα παραγγελία τον 12600k τον έβγαλε. Η παραγγελία μου είναι ακόμα στο "Επεξεργασία". Nαι και σε εμενα το ιδιο. Βεβαια εκανα παραγγελια μεσο σκρουτζ και διαλεξε εκεινο καταστημα. Υπαρχουν αλλα που τον εχουν ακομα στα 159. Καλα μαλλον θα ακυρωθουν ολες οι παραγγελιες βεβαια αλλα αξιζε μια προσπαθεια :P.
Gpanos123 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, DiKa96 είπε αρχίσαμεεεε🤣 hahaha και τώρα θα δημιουργεί το skroutz και άλλες παραγγελίες...
john111 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Ουσιαστικα μονο το eyro supplies εχει μεινει για τον 12600κ με την τιμη στο site τους στα 159 ευρω. Το πηραν πρεφα ολοι και αλλαξαν τη τιμη.
helicoid Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και συνεχίζουμε.. Είναι μαγική η καραμέλα της εξάντλησης αποθέματος την ίδια μέρα και την ίδια στιγμή σε όλα τα μαγαζιά. Περονόσπορος έπεσε. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από helicoid 1
unicore30 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Σε ξεπερνάει γιατί δεν καταλαβαίνεις τον μηχανισμό , ένας λάθος τιμοκατάλογος από κοινό προμηθευτή και όλες οι τιμές στα "σκρουτζάδικα" τρελαίνονται αυτόματα χωρίς να φταίνε οι μαγαζάτορες. Εδώ πιστεύω ότι φταινε αποκλειστικά οι μαγαζάτορες. Στο βωμό να πουλήσουν τα πάντα, από επεξεργαστή μέχρι δονητή βάζουν τα αυτόματα ρομποτακια και με ένα μικρό μαρτζιν ανεβάζουν χιλιάδες προϊόντα χωρίς να έχουν την δυνατότητα να το ελέγξουν. Η γνώμη είναι ότι ακριβώς αυτοί οι μαγαζάτορες έχουν καταστρέψει την ιδέα του σκρουτζ. Αν θες πραγματικά να έχεις χιλιάδες προϊόντα στο site σου, προσέλαβε και τα ανάλογα άτομα να τα παρακολουθούν, να βρει και κάνεις δουλειά. Υπάρχουν αρκετά σοβαρά μαγαζιά που εχουν τον κόσμο για σωστή δουλειά και φυσικά ειναι λίγο πιο ακριβά από τους τυχαίους, αυτά τα μαγαζιά θα πρέπει να υποστηριζουμε για να συνεχιζουν να απασχολούν κόσμο. Δεν είναι κακό να δίνουμε 5-10% παραπάνω και να λαμβάνουμε σωστή αντιμετώπιση κατά την πώληση αλλά και μετά την αγορά. Εδώ θα πρέπει να παρέμβει το skroutz και να κατεβάζει κάτι τέτοια ευκαιρία α καταστήματα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από unicore30 7
jgeorgiou Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, unicore30 είπε Εδώ πιστεύω ότι φταινε αποκλειστικά οι μαγαζάτορες. Στο βωμό να πουλήσουν τα πάντα, από επεξεργαστή μέχρι δονητή βάζουν τα αυτόματα ρομποτακια και με ένα μικρό μαρτζιν ανεβάζουν χιλιάδες προϊόντα χωρίς να έχουν την δυνατότητα να το ελέγξουν. Η γνώμη είναι ότι ακριβώς αυτοί οι μαγαζάτορες έχουν καταστρέψει την ιδέα του σκρουτζ. Αν θες πραγματικά να έχεις χιλιάδες προϊόντα στο site σου, προσέλαβε και τα ανάλογα άτομα να τα παρακολουθούν, να βρει και κάνεις δουλειά. Εδώ θα πρέπει να παρέμβει το skroutz και να κατεβάζει κάτι τέτοια ευκαιρία α καταστήματα. Αυτό που λες είναι συζητήσιμο , πάντως μέχρι και το ΑΜΑΖΟΝ μου έχει ακυρώσει εμένα με τέτοιες δικαιολογίες πολλές φορές. Αν υποχρεωθούν να ανεβάσουν τα λειτουργικά έξοδα για να κάνουν την έξτρα δουλειά που προτείνεις (επαλήθευση με προμηθευτή για τιμή/διαθεσιμότητα) νομίζω ότι θα χάσουν την περισσότερη πελατεία τους γιατί πολλοί θα γκρινιάξουν για ακριβές τιμές και θα αγοράζουν από εξωτερικό. Πάντως αν θες "σίγουρα" , υπάρχουν ακριβά μαγαζιά να παραλάβεις αλλά εκεί δεν θα σου αρέσει η τιμή. Ολα σε αυτή την ζωή έχουν κόστος , πρώτα αναρωτιόμαστε αν είμαστε να διατεθημένοι να πληρώσουμε γι'αυτό που ζητάμε και μετά το ζητάμε. πως το έλεγε η γιαγιά μου , αααα ναι "και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται" Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από jgeorgiou 1 1
unicore30 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε Αυτό που λες είναι συζητήσιμο , πάντως μέχρι και το ΑΜΑΖΟΝ μου έχει ακυρώσει εμένα με τέτοιες δικαιολογίες πολλές φορές. Αν υποχρεωθούν να ανεβάσουν τα λειτουργικά έξοδα για να κάνουν την έξτρα δουλειά που προτείνεις (επαλήθευση με προμηθευτή για τιμή/διαθεσιμότητα) νομίζω ότι χάσουν την περισσότεροι πελατεία τους γιατί πολλοί θα γκρινιάξουν για ακριβές τιμές και θα αγοράζουν από εξωτερικό. Να κλείσουν από το να κοροϊδεύουν. Δεν νομιζω ότι η επιλογή ειναι τυχαία καταστήματα ή amazon. Πρέπει να κοιτάμε και λίγο την κάλυψη της εγγύησης, με αυτά τα μικρά μαγαζια ελπίζεις να μην χρειαστείς εγγύηση... 1
Billator Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, unicore30 είπε Η γνώμη είναι ότι ακριβώς αυτοί οι μαγαζάτορες έχουν καταστρέψει την ιδέα του σκρουτζ. Το skroutz έχει καταστρέψει την εμπειρία χρήσης του όταν πουλάει αποκλειστικά με βάση την τιμή και όχι την ποιότητα των υπηρεσιών (όπου υπάρχουν στατιστικά για να μπορέσουν να την ορίσουν) ή με συνδυαστικά κριτήρια. Και τα μαγαζιά σκοτώνονται στον βωμό του πιο φθηνού στην προσπάθεια να πουλήσουν για την βιωσιμότητας τους. Όσο το παραπάνω μοτίβο υπάρχει τόσο πιο συχνό φαινόμενο θα είναι η "ρομποτική" υποστήριξη χωρίς ποιότητα των καταστημάτων. Μόλις τώρα, unicore30 είπε Να κλείσουν από το να κοροϊδεύουν. Δεν νομιζω ότι η επιλογή ειναι τυχαία καταστήματα ή amazon. Πρέπει να κοιτάμε και λίγο την κάλυψη της εγγύησης, με αυτά τα μικρά μαγαζια ελπίζεις να μην χρειαστείς εγγύηση... Το Amazon έχει πολύ "βαριά" recommendation systems καταστημάτων, και πίστεψε με ΔΕΝ βασίζεται στην τιμή η εμφάνιση τους. Και για αυτό το overall experience του amazon είναι καλύτερο. Αλλά και το Amazon με συνοπτικές διαδικασίες σου ακυρώνει παραγγελία χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις (γιατί αυτό συγκρίνουμε κυρίως στο thread). 1 1
Gulik Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Πάλι δούλεμα στους καταναλωτές... Πάλι; Ως πότε; 1
mahair7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, john111 είπε Ουσιαστικα μονο το eyro supplies εχει μεινει για τον 12600κ με την τιμη στο site τους στα 159 ευρω. Το πηραν πρεφα ολοι και αλλαξαν τη τιμη. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από mahair7
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Ούτε τι πουλάνε δεν γνωρίζουν Καλησπέρα σας, Δυστυχώς το προϊόν Επεξεργαστής Samsung Δίσκος SSD 980 Pro NVMe M.2 2TB (MZ-V8P2T0BW) (SAMMZ-V8P2T0BW) λόγω τεχνικού λάθους εμφανίστηκε με λανθασμένη τιμή και διαθεσιμότητα.
nokman Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά, εγώ που τον "πρόλαβα" και δεν μου τον ακυρώσαν ακόμη, μήπως βιάστηκα να πάρω και μητρική; Έβαλα την παρακάτω που επίσης είναι σε προσφορά αλλά μήπως βιάστηκα και έκανα ριψοκίνδυνη επιλογή; (Επεξεργαστής i5 σε chipset Η510) https://www.skroutz.gr/s/29188813/MSI-H510M-Pro-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από nokman
XghosT7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, nokman είπε Ρε παιδιά, εγώ που τον "πρόλαβα" και δεν μου τον ακυρώσαν ακόμη, μήπως βιάστηκα να πάρω και μητρική; Έβαλα την παρακάτω που επίσης είναι σε προσφορά αλλά μήπως βιάστηκα και έκανα ριψοκίνδυνη επιλογή; (Επεξεργαστής i5 σε chipset Η510) Γιατί αγχώνεσαι? μπορείς να ακυρώσεις / μην παραλάβεις από courrier την μητρική. Εμένα με ακυρώσαν 3 καταστήματα με τον I7 12700.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα