Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το FROM ξετυλίγει το μυστήριο μιας εφιαλτικής πόλης στη μέση Αμερική που παγιδεύει όλους όσους μπαίνουν μέσα. Καθώς οι απρόθυμοι κάτοικοι παλεύουν να διατηρήσουν την αίσθηση της κανονικότητας και να αναζητήσουν διέξοδο, πρέπει επίσης να επιβιώσουν από τις απειλές του γύρω δάσους. συμπεριλαμβανομένων των τρομακτικών πλασμάτων που βγαίνουν όταν δύει ο ήλιος.

Aπό τους παραγωγούς του LOST μια σειρά που ήρθε από το πουθενά που σε βάζει στο τριπάκι να την δεις μονορούφι

https://www.imdb.com/title/tt9813792/

imdb rating 7.8

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1
Δημοσ.

Έπεσε πολύ διαφήμιση. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά έχει όλα τα μυστικά αποτυχίας άλλων σειρών. 

Το έχει δει κανείς; 

Netflix το βρίσκουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λέτε ρε παιδιά ..

Εγώ που βαριέμαι αφάνταστα και παρατάω τις περισσότερες σειρές στο δεύτερο τρίτο επεισόδιο, αυτήν σε μια μέρα είδα τα πρώτα 7.

Πως και πως περιμένω τα να δω τα επόμενα

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1
Δημοσ.

Σήμερα διάβασα άρθρο διαφήμισης.

Στην πράξη έλεγε τα καλύτερα και ότι είναι από τους παραγωγούς του lost (είδαμε πως πήγε) , ότι μπλέκονται άλλοι από τη Χ σειρά που κόπηκε δεύτερη σαιζόν. Ότι τραβουν το κονσεπτ από τρίτη σειρά που πήγε απατη. Και ενώ κατάλαβα ότι έχει πέσει πολύ χρήμα και προμοσιον, πιστεύω ότι - σε εμένα τουλάχιστον - πέτυχαν το αντίθετο απ' αυτό που προσπαθουσαν.

Εδώ για να διαβάσω σχόλια πριν μπω στον κόπο να το αρχίσω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, satsok2 είπε

Σήμερα διάβασα άρθρο διαφήμισης.

Στην πράξη έλεγε τα καλύτερα και ότι είναι από τους παραγωγούς του lost (είδαμε πως πήγε) , ότι μπλέκονται άλλοι από τη Χ σειρά που κόπηκε δεύτερη σαιζόν. Ότι τραβουν το κονσεπτ από τρίτη σειρά που πήγε απατη. Και ενώ κατάλαβα ότι έχει πέσει πολύ χρήμα και προμοσιον, πιστεύω ότι - σε εμένα τουλάχιστον - πέτυχαν το αντίθετο απ' αυτό που προσπαθουσαν.

Εδώ για να διαβάσω σχόλια πριν μπω στον κόπο να το αρχίσω.

Κάποια σχόλια από... φορουμίτες θα βρεις εδώ:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...