Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα θέλω εχτές. Όταν τρέχεις κάθε πρωί 20+ χιλιόμετρα τζοκινγκ είναι απλά θεόσταλτο εργαλείο όταν γίνεται μέσα στην πόλη. Στην επαρχία τρώγεται η κατάσταση. Αθήνα Πειραιά όχι. Είναι απλά τρομερό αρκεί να έχει λογική τιμή ελπίζω. 

Οι υπόλοιποι συνεχίστε τα σχόλια. Έχουν ενδιαφέρον. 

2 ώρες πριν, Thresh είπε

Κι επειδή είναι Dyson, δεν το κόβω κάτω από 500 ευρώ.

Μακάρι να έχει μόνο τόσο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 minutes ago, tsarouc said:

Τα θέλω εχτές. Όταν τρέχεις κάθε πρωί 20+ χιλιόμετρα τζοκινγκ είναι απλά θεόσταλτο εργαλείο όταν γίνεται μέσα στην πόλη. Στην επαρχία τρώγεται η κατάσταση. Αθήνα Πειραιά όχι. Είναι απλά τρομερό αρκεί να έχει λογική τιμή ελπίζω. 

καλυτερα να παρω φυσικά αντισώματα.

• Confused 2
Δημοσ.

Ο ορισμός του gimmick. Next φτιάξτε γάντια με ξεσκονόπανο built in που όταν ανιχνεύει AFK το χέρι θα ρίχνει κ ένα φτερό στο σεμεδάκι. 

Πέρα απ την πλάκα αυτές οι εταιρίες έχουν χορτάσει τόσο χρήμα που προτιμούν να πετάνε RND λεφτά σε τέτοια project αντί να προσπαθούν για legit καινοτομίες που θα αλλάξουν τις ζωές μας ή τουλάχιστον θα κάνουν πιο προσβάσιμες(οικονομικά) τις ήδη υπάρχουσες. 

9 ώρες πριν, tsarouc είπε

FFP με βαλβίδα εκπνοής αδερφέ. Ty me later :)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, umbrella co. είπε

Κι αλλο πρωταπριλιατικο?

Κι όμως δεν είναι. Άμα ακούσεις το τελευταιο podcast του MKBHD θα ακούσεις πως το εν λόγω προιόν είναι πατενταρισμένο απο το 2017 (!!) και τώρα του ασκείται κριτική γιατί εν μέσω πανδημίας μπορείς να το πεις και snot canon. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Extol3D είπε

Ο ορισμός του gimmick. Next φτιάξτε γάντια με ξεσκονόπανο built in που όταν ανιχνεύει AFK το χέρι θα ρίχνει κ ένα φτερό στο σεμεδάκι. 

Πέρα απ την πλάκα αυτές οι εταιρίες έχουν χορτάσει τόσο χρήμα που προτιμούν να πετάνε RND λεφτά σε τέτοια project αντί να προσπαθούν για legit καινοτομίες που θα αλλάξουν τις ζωές μας ή τουλάχιστον θα κάνουν πιο προσβάσιμες(οικονομικά) τις ήδη υπάρχουσες. 

FFP με βαλβίδα εκπνοής αδερφέ. Ty me later :)

έτσι είμαι τώρα... μάπα το καρπούζι.. μόλις την βγάλω πάω με 14 χιλιόμετρα την ώρα για 10 λεπτά και είμαι 95 κιλά με 140 παλμούς μαξ... μόλις την βάλω 160+ παλμοί ούτε 5 λεπτά αντοχή... άστο...

Αν λειτουργεί με τα ανεμιστηράκια θα είναι ένα μικρό θαύμα... 

12 ώρες πριν, mp44christos είπε

καλυτερα να παρω φυσικά αντισώματα.

τι εννοείς ποιητή μου?

Δημοσ.

Δεν το διάβασα, έχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Λίγο γέλιο όμως χρειάζεται, κάνει καλό.

Spoiler

Bane_TDKR3.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι πριν χρόνια είχε βγάλει η lg αντίστοιχα ηλεκτρική μάσκα-ιονιστή-καθαριστή  ,χωρίς ακουστικά , αλλά πήγε άπατο, τώρα αυτοί τι έρευνα έκανα και το βγάζουν σε παραγωγή ;;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...