di maria kun Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα παλιό Nokia 301, το ανακάλυψα μετά από χρόνια σε ένα κουτί παπουτσιών και λειτουργεί. Θέλω να το έχω για ράδιο και εφεδρικό. Όταν πάω να το ανοίξω μου ζητάει πριν καν μπει στο μενού ένα κωδικό ασφαλείας. Είτε έχω σιμ μέσα είτε όχι. Δοκίμασα ό,τι πληροφορία βρήκα στο γκουγκλ είτε με 1234/12345/0000 είτε πατώντας σε δύο τρία σαιτ τα imei και παίρνοντας κάτι νέους κωδικούς. Δεν βρήκα το σωστό με κανένα τρόπο. Δοκίμασα και τα δύο imei. Γνωρίζει κανείς τον κωδικό τους ή αν υπάρχει άλλη μέθοδος?? (αναφέρομαι σέβεται ένα αρχικό κωδικό συσκευής όχι σχετικά με σιμ)
filip123go Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 00000 δοκίμασες; Νομίζω αυτός ήταν ο default στα nokia... 1
GATE123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο προεπιλεγμένος κωδικός κλειδώματος είναι 12345. Αλλιώς αν έχει αλλαχτεί το πας στο service. Για το σωστό IMEI πληκτρολογείς *#06# Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από GATE123 1
di maria kun Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δεν πιανει τπτ μαγκες,δοκιμασα και αυτα δοκιμασα και μεσω imei σε κατι σαιτ που σου δινουν code by imei,μπορει να ειχε αλλαχτει τοτες και αντε να βρεις τωρα,θα το παρατησω σε μια ακρη τωρα να παω σε σeρβις για κατι τετοιο δεν παιζει,καλη συνεχεια
tarantules Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Εαν θες δώσε μου σε PM το ΙΜΕΙ να δοκιμάσω με ένα προγραμματάκι που έχω και βρίσκει το security code.
l337 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κατέβασε το Nokia Care Suite από εδώ και από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις reset το security code. EDIT: Το default security code για το τηλέφωνο σου (σε περίπτωση που το επαναφέρεις) είναι 12345. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από l337
vdanasto Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Στις 1/4/2022 στις 8:34 ΜΜ, di maria kun είπε Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα παλιό Nokia 301, το ανακάλυψα μετά από χρόνια σε ένα κουτί παπουτσιών και λειτουργεί. Θέλω να το έχω για ράδιο και εφεδρικό. Όταν πάω να το ανοίξω μου ζητάει πριν καν μπει στο μενού ένα κωδικό ασφαλείας. Είτε έχω σιμ μέσα είτε όχι. Δοκίμασα ό,τι πληροφορία βρήκα στο γκουγκλ είτε με 1234/12345/0000 είτε πατώντας σε δύο τρία σαιτ τα imei και παίρνοντας κάτι νέους κωδικούς. Δεν βρήκα το σωστό με κανένα τρόπο. Δοκίμασα και τα δύο imei. Γνωρίζει κανείς τον κωδικό τους ή αν υπάρχει άλλη μέθοδος?? (αναφέρομαι σέβεται ένα αρχικό κωδικό συσκευής όχι σχετικά με σιμ) Προφανώς είχες αλλάξει κωδικό ασφαλείας και δεν είναι κάποιος από τους default, θα πρέπει να γίνει επανεγκατάσταση του firmware.
solution1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε τα γενέθλια σου Επεξ/σία 9 Απριλίου 2022 από solution1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα