Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα πηγα να μπω στο fb και το βρηκα απενεργοποιημενο χωρις καποιο λογο, τωρα για να το ξανα ανακτησω μου ζηταει ταυτοτητα ειχε κανεις καποια αναλογη εμπειρια και τη εκανε; θα εφτιαχνα νεο αλλα ειχα πολλες φωτογραφιες... η αληθεια ειναι δεν θελω να δωσω την ταυτοτητα γτ δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να και θεωρητικα ειναι ευχαριστω πολυ.

Επεξ/σία από DjAkis
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, DjAkis είπε

Καλησπερα πηγα να μπω στο fb και το βρηκα απενεργοποιημενο χωρις καποιο λογο, τωρα για να το ξανα ανακτησω μου ζηταει ταυτοτητα ειχε κανεις καποια αναλογη εμπειρια και τη εκανε; θα εφτιαχνα νεο αλλα ειχα πολλες φωτογραφιες... η αληθεια ειναι δεν θελω να δωσω την ταυτοτητα γτ δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες να και θεωρητικα ειναι ευχαριστω πολυ.

ή είχες πολύ καιρό ανενεργό το λογαριασμό ή έχεις/είχες παραβιάσει την πολιτική...

Έχεις δώσει νομίζω τη λύση, έμμεσα...

ή στέλνεις τα παραστατικά που ζητάνε ή δημιουργείς νέο λογαριασμό ή δεν ασχολείσαι με το "άθλημα"

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετά από μια ώρα άνοιξε μόνο του παραστατικά δεν έστειλα από όσα διάβασα δεν παραβιασα κάποιο κανονισμό... το FB το έχω απο το 2007 πάντως για καλό και για κακό άλλαξα κωδικό. ανενεργό όχι κάθε μέρα μπαίνω από το κινητό.

Επεξ/σία από DjAkis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DjAkis είπε

μετά από μια ώρα άνοιξε μόνο του παραστατικά δεν έστειλα από όσα διάβασα δεν παραβιασα κάποιο κανονισμό... το FB το έχω απο το 2007 πάντως για καλό και για κακό άλλαξα κωδικό. ανενεργό όχι κάθε μέρα μπαίνω από το κινητό.

Ίσως να ήταν τεχνικό το θέμα...

Δημοσ.

απεφυγε τυχον διπλους λογαριασμους αν εκανες. τοτε το κανει κυριως

και να ανεβασεις την ταυτοτητα αμα στη ζητησει ξανα, θα σε μπλοκαρει οριστικα.

προφανως μαλλον fasle positive θα ηταν και στον ανοιξαν παλι.

Δημοσ.

θυμήθηκα ότι κάποτε είχα και άλλον λογαριασμό με το ίδιο  email νομίζω,έχω το πραγματικό όνομα μου και στους δύο λογαριασμούς αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό τώρα για να το απενεργοποιήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...