Προς το περιεχόμενο

Αγορά Ax access point

TAKISTRIGONIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, θελω να κανω αγορά  Ax access point δεν ξερω τι κ ποιο να διαλεξω ubitiqui η Tp Link???? να ειναι mesh με μεγαλη εμβελεια να εχει δυναμη να μη χανει το σημα να πιανω εστω απο 3ο οροφο στο ισογειο η στη ταρατσα 6ος. 1800mbs ειναι οκ η πρεπει 3600 ναμαι σιγουρος??? Φυσικα ναναι poe

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 ώρες πριν, TAKISTRIGONIS είπε

Καλησπερα, θελω να κανω αγορά  Ax access point δεν ξερω τι κ ποιο να διαλεξω ubitiqui η Tp Link???? να ειναι mesh με μεγαλη εμβελεια να εχει δυναμη να μη χανει το σημα να πιανω εστω απο 3ο οροφο στο ισογειο η στη ταρατσα 6ος. 1800mbs ειναι οκ η πρεπει 3600 ναμαι σιγουρος??? Φυσικα ναναι poe

Πολυ γενικο αυτο. Διαφορετικο σημα θα εχεις σε πετροχτιστο απο ξύλινο σπιτι. Σε πολη ή χωριο. 3600 να εισαι σιγουρος ως προς τι; 

20 ώρες πριν, TAKISTRIGONIS είπε

δεν μπορεις να περιμενεις με καποιο access point να εχεις καλο σημα 3 οροφους κατω. για να γινει αυτο θα πρεπει ειτε να τραβηξεις καλωδιο, ειτε να παρεις mesh system Και να εχεις 1 mesh ανα οροφο, στο ιδιο σημειο σε καθε οροφο για βελτιστο σημα.

Tp link access point ή ubitiqui??? πιο μοντελο να διαλεξω??? εχω 2 υπολογιστες με καρτες AX 210 κα θελω να εχω δυνατο wifi μεταφορα 4κ τενειων κ προβολη 90 τμ σπιτι να εχω πληρη καλυψη, στην ταρατσα να το πιανω οσο γινεται, αφου βλεπω απο τον απο κατω οροφο το wifi του στην ταρατσα. 

On 04/04/2022 at 12:52, TAKISTRIGONIS said:

Tp link access point ή ubitiqui??? πιο μοντελο να διαλεξω??? εχω 2 υπολογιστες με καρτες AX 210 κα θελω να εχω δυνατο wifi μεταφορα 4κ τενειων κ προβολη 90 τμ σπιτι να εχω πληρη καλυψη, στην ταρατσα να το πιανω οσο γινεται, αφου βλεπω απο τον απο κατω οροφο το wifi του στην ταρατσα. 

ubi. και αν πιασεις 2 mbps στην ταρατσα και ισογειο πεστο μου

On 01/04/2022 at 19:20, TAKISTRIGONIS said:

μαλλον νομιζεις οτι επειδη θα ανεβεις σε ταχυτητα θα ανεβεις και σε εμβελεια ενω τα 5 ghz εχουν μικροτερη εμβελεια , penetration απο τα 2.4

11 ώρες πριν, TAKISTRIGONIS είπε

καταλαβα, οποτε θα δω τι συσκευη θα παρω αν διαλεξω Tp link ειναι δυνατη???? αξιόπιστη οπως τα ubiquiti???

Καλυτερα Ubi (οπως ειπε και ο απο πανω) απο οτι tp-link. Αλλα θα πεταξεις τα χρηματα σου... Θες διαφορετική υλοποίηση.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
On 05/04/2022 at 12:21, TAKISTRIGONIS said:

καταλαβα, οποτε θα δω τι συσκευη θα παρω αν διαλεξω Tp link ειναι δυνατη???? αξιόπιστη οπως τα ubiquiti???

η εμβελεια δεν εχει να κανει με την μαρκα.το τι εκμπεμπει το καθενα ειναι προκαθορισμενο πχ 100mw στα 2,4 ghz και 500 στα 5 ghz. απο 3 οροφος να πας ισογειο ή να πας ταρατσα δεν προκεται να παιξεις ποτε σωστα με repeater/mesh εκτος αν ριξεις καλωδιο ethernet και βαλεις access points.εκτος αν το πατωμα σε καθε οροφο ειναι απο χαρτι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...