polemikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Η εμβληματική εταιρεία Leica επισημοποίησε τη συνεργασία της με τη Huawei το 2018, όταν παρουσιάστηκε η σειρά smartphones P20. Από τότε, το όνομα της Leica συνόδευε το κύριο σύστημα καμερών κάθε ναυαρχίδας της Κινεζικής εταιρείας. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά μία νέα συνεργασία, αυτή της Leica με την εταιρεία Xiaomi. O Kacper Skrzypek ανακάλυψε αναφορές στη Leica στον κώδικα του app Gallery Editor της Κινέζικης έκδοσης του MIUI. Οι αναφορές φαίνεται πως σχετίζονται με φίλτρα της Leica, και πιο συγκεκριμένα με τα Monochrome, Natural και Vivid. Ακόμα βεβαίως δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τον λόγο ύπαρξης των παραπάνω αναφορών στο app της Xiaomi ωστόσο γνωρίζουμε ότι οι συσκευές της Huawei που διέθεταν την επωνυμία Leica στο σύστημα καμερών τους προσέφεραν μονοχρωματικές φωτογραφίες -είτε μέσω hardware, όπως με την ύπαρξη ενός μονοχρωματικού αισθητήρα, είτε μέσω software- καθώς και φίλτρα όπως τα Standard, Vivid και Smooth Color στην εφαρμογή για την κάμερα. Παρόλα αυτά, τα συγκεκριμένα strings εντοπίστηκαν στο Gallery app οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε -αν όντως επισημοποιηθεί κάποια συνεργασία- για το Camera app για να δούμε τι ετοίμασαν οι δύο εταιρείες. Αυτή βεβαίως δεν είναι η μοναδική συνεργασία ενός κατασκευαστή κινητών με κάποια εμβληματική εταιρεία από τον φωτογραφικό χώρο, καθώς η OnePlus -και αργότερα η Oppo- συνεργάζονται με την Hasselblad από πέρυσι ενώ η Vivo ξεκίνησε τη δική της συνεργασία με τη Zeiss. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
SkaL- Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μακάρι να συμβεί το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ποιοτικό. Έχω mirroles μια panasonic lumix gf1 και πλέον οι φωτογραφίες της είναι χειρότερος από κινητό μεσαίες κατηγορίας και πάνω με καλή κάμερα. Πλέον δεν την έχω μαζί μου για αυτό τον λόγο. 2 1
Tlykog Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά νέα για τη Xiaomi, αν επαληθευτούν. Θα της δώσουν έναν καλύτερο "αέρα ναυαρχίδας"... Ελπίζω μόνο να μην έχει την τύχη του τελευταίου συνεργάτη της Leica στο χώρο των κινητών... Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Tlykog
panagiotis1988 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Lumia 950xl καλύτερες φωτογραφίες δεν έχω βγάλει με κινητό (δεν έχω δει ομως τα τοπ κινητά της τελευταίας διετίας) Πόση λατρεία είχα για αυτό το κινητό...και μια μέρα έπεσε από 60 πόντους ύψος πάνω σε ένα ποτήρι και ράγισε η οθόνη....τέλος... 1 1 1 3
SkaL- Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Παιδιά ξέρω πως για τους λάτρεις της φωτογραφίας οι κάμερες είναι ιερές και σίγουρα τις έχετε σε υπόληψη παραπάνω από τα κινητά, η φωτογραφία στα σημερινά κινητά είναι όμως εύκολη και με καλό αποτέλεσμα. Στη κάμερα μου που ανέφερα στο παραπάνω ποστ έπρεπε ότι και να βγάλω να το βγάλω πολλές φορές να κάνω δοκιμές με το iso και τις ρυθμίσεις μέχρι να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα, ξέρω για κάποιον πολύ έμπειρο ίσως είναι ευκολότερο για εμένα ένα καλό κινητό του 21 είναι σαφώς ευκολότερο. 1
umbrella co. Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Καλο θα ειναι εαν τα καταφερουν να συνεργαστουν.
basilis5 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Παλια δεν διαβαζαμε στην ροη ειδησεων "ενδεχεται", σωστά ή θυμάμαι λαθος; 1
endeavour Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, panagiotis1988 είπε Lumia 950xl καλύτερες φωτογραφίες δεν έχω βγάλει με κινητό (δεν έχω δει ομως τα τοπ κινητά της τελευταίας διετίας) Πόση λατρεία είχα για αυτό το κινητό...και μια μέρα έπεσε από 60 πόντους ύψος πάνω σε ένα ποτήρι και ράγισε η οθόνη....τέλος... Εγω παλι ακομα θαυμάζω τις φωτογραφιες μου απο LG G4.
3m3Rg3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ετοιμαστείτε για: Xiaomi Redmi Note 13 Xiaomi Redmi Note 13 S Xiaomi Redmi Note 13 Lite Xiaomi Redmi Note 13 Pro Xiaomi Redmi Note 13 Pro Max Xiaomi Redmi Note 13 Pro Ultra 5G Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από 3m3Rg3 2
andreas1gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, 3m3Rg3 είπε Ετοιμαστείτε για: Xiaomi Redmi Note 13 Xiaomi Redmi Note 13 S Xiaomi Redmi Note 13 Lite Xiaomi Redmi Note 13 Pro Xiaomi Redmi Note 13 Pro Max Xiaomi Redmi Note 13 Pro Ultra 5G Ξέχασες το: Xiaomi Redmi Note 13 Pro Max Ultra 5G
Tlykog Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Ξέχασες το: Xiaomi Redmi Note 13 Pro Max Ultra 5G Αυτό είναι βασικό μοντέλο... Πραγματικά απαράδεκτος....
adi32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Εγω θα περιμενω το Xiaomi Redmi Note ΜΙΑ13 X5 NFC Poco Pro Max Ultra St GTi 5G
AtiX Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μεν χαίρεστε, Laika θα γράφει κάτω από την κάμερα… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα