Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

30/3 έκανα αίτηση για να φύγω από adsl της wind και να πάω σε vdsl cosmote.

Σήμερα 1/4 παίρνω μύνημα ότι συνδέθηκα αλλά δεν μου έχουν στείλει ακόμη το router!!!!

Επικοινώνησα και μου είπαν ότι θα το στείλουν άμεσα ώστε να το παραλάβω Δευτέρα/Τρίτη.

Το τεχνικό τμήμα μου έδωσε κάποιες οδηγίες μπας και καταφέρω να συνδεθώ αλλά δεν δούλεψαν.

Ερώτηση:

Υπάρχει τρόπος ώστε το adsl router ASUS DSL-N14U που χρησιμοποιώ ( η το άσπρο που δίνει η wind) να συνδεθεί στην vdsl;

Προφανώς με ταχύτητα 10-14 αλλά να περάσει το ΣΚ θέλω.

Δημοσ.

Ναι μπορείς, βάλε κωδικούς PPPoE username: [email protected] password: otenet , εκτός και αν σου έχουν στείλει κωδικούς με @otenet.gr με SMS. Τότε βάζεις αυτούς. Δυστυχώς δεν ξέρω πού βρίσκεται αυτή η ρύθμιση στο μόντεμ. Στο Asus πρέπει να βρίσκεται στο πλαϊνό μενού Advanced Settings στη ρύθμιση WAN.

Δημοσ.

Αυτό το username/psw μου έδωσε και το τεχνικό τμήμα. Επίσης μου είπε να βάλω συγκεκριμένα  POPOE+vci+vpi τα οποία ήταν όπως έπρεπε έτσι και αλλιώς.

Δοκίμασα restart , να το βγάλω από την πρίζα, να το συνδέσω κατευθείαν στην πρίζα τηλεφώνου ( ήταν σε φίλτρο).

Τα έκανα αλλά δυστυχώς δεν έχω ίντερνετ

Δημοσ.

Όταν λες DSL τι εννοείς;

Ίντερνετ δεν έχει. Στη σελίδα του router μπαίνω κανονικά και μπορώ να κάνω δοκιμές

Δημοσ.

Α μπράβο. Εκεί είναι το θέμα σου. Δεν σε ενεργοποίησαν ακόμα ή υπάρχει βλάβη. Πάρε στο 13788 που είναι και δωρεάν και πες ότι στείλανε μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση αλλά το ρούτερ δεν συγχρονίζει.

Δημοσ.

Έχει σημασία αν συνδέω το router πάνω στο splitter η κατευθείαν στην πρίζα του τηλεφώνου;

Δημοσ.

Τους ξαναπήρα κατά της 10 και μου είπαν ότι θα το κοιτάξουν και θα μου τηλεφωνήσουν μετά από λίγο. Είναι 11:30 και ακόμα δεν έχω νέα τους.

Δημοσ.

Τελικά με πήραν τα μεσάνυχτα να μου πουν ότι δεν μπορούν να βρουν κάτι.

Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να δηλώσουν άμεση αντικατάσταση router

και να πάω σήμερα το πρωί σε ένα κατάστημα να πάρω.

Όπερ και εγένετο.

Παρέλαβα το router και συνδέθηκαν όλα μια χαρά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον geoavlonitis για το χρόνο που αφιέρωσε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...