Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ωραία όλα αυτά τα γλυκανάλατα αλλά δεν μας λες και γιατί κάθεσαι εκεί.

Λογικά υπάρχει ανάγκη για εργασία... ποιος θα καθόταν να τον προσβάλλουν χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

Λογικά υπάρχει ανάγκη για εργασία... ποιος θα καθόταν να τον προσβάλλουν χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο..

3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Επειδή δεν είναι εύκολο να βρει κάτι καλύτερο;

Και της αρέσει να της φέρονται έτσι;

Τοτε ας τα υπομένει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pigeon είπε

Φιλε, το μαγαζι είναι γαλέρα. Ο παντελονάτος εργοδότης πληρώνει στην ώρα του και τις υπερωρίες και το συμφωνημένο, δεν ζητάει παπάδες και είναι ευχαριστημένος να έχει υπαλλήλους που του κάνουν αυτό που ζήτησε. Κατα πως διαβάζω ο μάστορας πούλησε τις ελιές στο χωριό και άνοιξε τριτοκοσμικό "ραφτάδικο", με δικούς του όρους και νόμους από την γκλάβα του.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όποιος ανοίγει επιχείρηση έχει το βάρος της ευθύνης του επιχειρείν και δεν το μεταβιβάζει στους υπαλλήλους, στο κράτος και στην κακούργα κοινωνία, όποτε το θεωρεί συμφέρον. ΠΛΗΡΩΝΕΙ και είναι πάντα από πάνω. Αποζημιώνει και απολύει όποιον δεν του κάνει. Προσλαμβάνει με όποιους νόμιμους όρους θέλει -που να αφορούν τη δουλειά του- αλλά δεν βάζει ούτε ένα παράνομο ή καταχρηστικό όρο γιατί απλώς γίνεται κλόουν, τσομπάνης με τσαρούχια και λεφτά.

Τώρα, αν έχει προσλάβει τίποτε μακρυχέρηδες, ναι, να τους κρατήσει από το μισθό μπας και συνέλθουν. Αν δεν νιώθουν τα παιδιά, ΟΑΕΔ την επομένη το πρωι. Μ'αρέσει που το συζητάτε κιόλας λες και είναι διαπραγματεύσιμο. Ο εργοδότης πληρώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτός φταίει ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αλλιως το κλείνει το μπ...... και παει στο χωριό του να ξανα βάλει γίδια.

Φίλε μου εδώ δυστυχώς είναι Ελλάδα... Πρέπει κάθε φορά να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ο ταμίας στις τράπεζες αν κάνει λάθος και εχει έλλειμμα τα πληρώνει απο τον μισθό του, αυτο ξερω

Οι ταμίες στις τράπεζες, και γενικά σε όσα πόστα έχουν να κάνουμ με διαχείρηση χρημάτων και το προβλέπει η ΣΣΕ, παίρνουν κάθε μήνα "Επίδομα διαχειριστικών λαθών".

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ωραία όλα αυτά τα γλυκανάλατα αλλά δεν μας λες και γιατί κάθεσαι εκεί.

Για το αυτονόητο το οικονομικό!!! Μόλις βρω κάτι οτιδήποτε φεύγω. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seopap79 είπε

Ψαξε και μην ανέχεσαι τον κάθε ένα που δεν σε σέβεται. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Seopap79 είπε

Εννοείται όταν βγάζεις παραγγελία τσεκαρεις αν έχεις όλα τα προϊόντα συγκεντρωμένα αλλά δεν μιλάμε για 40 και 50 παραγγελίες τη μέρα (ανά άτομο) μιλάμε για 80 με 100 και ξαναλέω παράλληλα κάνεις και άλλα πράγματα τηλέφωνα παραλαβές ζητάνε πράγματα από το φαρμακείο και πρέπει να τα πας γιατί ο πελάτης περιμένει. Εννοείται όταν δεν σου κάνει ο υπάλληλος τον διώχνεις αλλά ο συγκεκριμένος δεν σε διώχνει σε αναγκάζει να φύγεις από μόνος σου! Αύξηση δεν κάνει και αν κάνει σου λέει να δουλεύεις 9-10 ώρες για 800 ευρώ! Μηχανογράφηση δεν υπάρχει ούτε κρατάει αποθήκη να βλέπει πόσα τεμάχια έχει και γενικά να έχει έλεγχο της αποθηκης! 

να είσαι υπερήφανος δουλεύεις για έναν γνήσιο νέο ελληνα και η συμπεριφορά του ειναι αυτη η όποια του λει το δνα του...... πέρα απο  την πλάκα τώρα........ τράβα να φύγε από εκεί αν είσαι κάλος πάντα θα βρεθεί θέση για σένα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κλασσική ελληνική επιχείρηση. Προσλαμβάνει 2-3 άτομα να τα κάνουν όλα και βλέπουμε. Αυτή είναι ελληνικη πατέντα καταδικασμενη να αποτύχει και να κάνει πιο μίζερο τον εργαζόμενο.

Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Εφόσον έχετε 80-100 παραγγελίες την μέρα, θα πρέπει να έχει 3 άτομα πίσω. Ένα άτομο θα πρέπει να τσεκάρει τις παραγγελίες, άλλος να βγάζει τα προϊόντα και να πακεταρει και άλλος να ενημερώνει το e-shop. Μην αναφερθώ ότι άλλος πρέπει μόνο να δουλεύει μπροστά στο φαρμακείο και να εξυπηρετεί κόσμο.

Επεξ/σία από mary
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis5 είπε

Σε αυτο το νημα ειναι οκοι εργοδοτες και ταυτιστηκαν με τον εργοδοτη του ts?

Οτι ζούμε εργασιακό μεσαίωνα είναι γεγονός...

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, basilis5 είπε

Σε αυτο το νημα ειναι οκοι εργοδοτες και ταυτιστηκαν με τον εργοδοτη του ts?

Ούτε καν. 

Δεν έχουν μπει ακόμα οι γνωστοί άγνωστοι να πουν τα γνωστά, τύπου "ας έστρωνες κώλο να διάβαζες", "σαν ανειδίκευτος μην έχεις απαιτήσεις", "εγώ έφτυσα αίμα (ούτε καν εν τω μεταξύ) κι έφτασα να παίρνω 5.000€/μήνα" μπλα μπλα μπλα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Seopap79 είπε

Όχι με φάρμακα δεν έχουμε καμμιά σχέση! Μόνο παραφαρμακο, βιταμίνες, κρέμες και τέτοια.

4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Φαρμακείο ε;Εχετε και φάρμακα που  είναι συνταγογραφούμενα ή ναρκωτικά;Κάνετε και σε αυτά λάθη;Σε δόσεις;

Κανενα φαρμακειο online δεν πουλαει τετοια φαρμακα.

Απο οτι καταλαβα τα λαθη αφορουν τις παραγγελιες του eshop,οχι λαθη σε ταμειο.

Φαση παραγγελια λαθος με λιγοτερα items,λαθος τιμολογηση η λαθος items.

Οπου αυτο το λαθος προξενησε φασαριες,αρνηση παραλαβης,επιστροφη της παραγγελιας και την οποια επιστροφη χρηματων,ο τυπος τα χρεωνει στους υπαλληλους.

Αν τωρα ο τυπος χρεωνει τη χασουρα του,ή ακομα χειροτερα χρεωνει ολο το προιον που δεν πηγε στον πελατη,αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Το θεμα ειναι πως τα χρεωνει στον καθε υπαλληλο,αφου ολοι περνανε απο ολα τα ποστα;

Spoiler

Ετσι ειχα χρεωθει και εγω καποτε σε ενα ταμειο στο οποιο  ειχαμε προσβαση 2 ατομα,ενας τριτος εβαλε χερι επειδη μας χρωσταγε λεφτα το αφεντικο ( και οχι εργοδοτης,αυτος ηταν ξεκαθαρα αφεντικο ) και καταληξαμε να τη φαμε εμεις στον κωλο,μισα μισα με το αλλο παιδι.Ομοιως παλι ,σε αλλη δουλεια,ειχε βρεθει λαθος σε ταμειο αλλου,στο οποιο ειχα αλλαξει εγω χαρτονομισματα σε κερματα.Ειχαμε προσβαση ολοι σε αυτα,οποτε εγω ζητησα να τα χρεωθουμε ολοι μαζι,η συγκεκριμενη που ειχε το ταμειο εκεινο αρνηθηκε,οποτε πηρανε τα @@ μου,πηρα οτι μου αναλογουσε και σηκωθηκα και εφυγα. Στο τελος μαθευτηκε οτι η αλλη ετρωγε λεφτα ( την ειχα σταμπαρει και εγω ) και πιθανοτατα ολο αυτο το ειχε σχεδιασει γιατι ειχαμε κοντρες και ηξερε οτι εγω στη βραδινη βαρδια ( graveyard shift και δε μπορουσα να αφησω το μαγαζι  ) αναγκαστηκα χαλουσα απο τα ταμεια αλλων.

1 ώρα πριν, Seopap79 είπε

Το εχουμε συζητησει πολλες φορες,εισαι το κλασσικο δειγμα που καθεται  σε μια απαισια δουλεια για το οικονομικο.

Αν αντεχεις να φυγεις και να μεινεις λιγο ανεργη τοτε φυγε,γιατι οσο καθεσαι εκει δε θα βρεις ευκολα κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, giwfys είπε

Κλασικος βρωμιαρης ελληνας επιχειρηματιας της φακης. Κερδιζω, ολα καλα, χανω, τα πληρωνουν τα κοροιδα οι εργαζομενοι.

Ξεφτιλα

Το αυτό. 

Επειδη δεν θα καταφέρει τίποτα, διότι οι νοοτροπίες δεν αλλάζουνε, ας ψάξει από τώρα για άλλη δουλειά, αυτός θα αντεξει για όσο αντέξει, μπορεί και να κλείσει.

Οσο για την άποψή μου, αυτός που από κάποιο λάθος του προκαλεί ζημιά στην επιχείρηση, αναλογως φυσικά και το τι είδος ζημιάς μιλάμε, πρέπει να το πληρώνει. 

Εδώ βέβαια κανένας δεν αναλάμβανει την ευθύνη της ζημιάς από φόβο η οτιδήποτε άλλον λόγον, συνεπώς ο εργοδότης κοιταει να το αφαιρέσει ισόποσα από όλους. Σε αυτό είμαι αντίθετος. 

7 ώρες πριν, Ducatista είπε

Σύμφωνοι, αλλά υπό αυτη την αιτιολογία δεν έχει κανένα νόημα και το thread που άνοιξε, καθώς δεν υπάρχει και κάτι άλλο που να μπορεί να κάνει. Εκτός αν άνοιξε το thread για να εκθέσει τα προβλήματα του και να ακολουθήσει μια ομαδική κλάψα για την εργασιακή κατάσταση στην Ελλάδα. Και πριν 10 χρόνια τα ίδια ακριβώς λέγαμε. 

Πιθανές λύσεις του ts είναι δύο, ψάχνει άμεσα να βρει κάτι καλύτερο, σε όσες συνεντεύξεις τον καλέσουν δεν αναφέρει τίποτα για εργοδότη και προβληματα δηλσδη να κατηγορήσει τον εργοδοτη. 

Η άλλη λύση είναι να αρχίσει και αυτός να γράφει τον εργοδοτη στα τέτοια του, άμα τρώει βρίσιμο να ανταποδίδει και αυτός μέχρι να απολυθεί κάποια στιγμη μελλοντικά. Το έκανε ένας φίλος μου αυτό σε όσες εργασίες είχε τέτοια θέματα, δεν του βγήκε σε κακο, αλλά αυτός είχε περάσει πολύ δύσκολες φάσεις οικονομικά στην ζωή του και δεν φοβάται το να πέσει απόλυση για κάποιον εργοδότη που δεν θα του συμπεριφερθει η δεν θα πληρώσει. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
10 hours ago, Nabuko said:

Να διακόψω για λίγο.

Παρατήρησα ότι σήμερα είναι και Παρασκευή και Πρωταπριλιά.

Συνεχίστε

10 hours ago, papp0us said:

Ελα ρε συ, Insomnia είναι εδώ. ΚΑΘΕ Παρασκευή είναι Πρωταπριλιά στο μπλαμπλα.

και τα ban πεφτουν καθε μερα και δεν θα ειναι πρωταπριλια.οποιος δεν θελει δεν απανταει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...