Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seopap79 είπε

Έχουμε 20 λεπτό διάλειμμα αλλά ούτε καν. Κρυβόμαστε να πιούμε λίγο καφέ και να κάνουμε ένα τσιγάρο η να φάμε κάτι. Θυμάμαι πέρσι που μας είδε άρχισε να φωνάζει σαν μανιακός ( πιστεύω δεν ξέρω ειδικός δεν είμαι ότι ήταν ψυχοσικο επεισόδιο) πρώτη φορά είδα στη ζωή μου άνθρωπο να κάνει έτσι σαν τρελός επειδή μας είδε να καπνίζουμε και το κορυφαίο ήταν όταν μου τράβηξε το χέρι και μου ζήτησε να ορκιστώ στο παιδί μου για το πόσα τσιγάρα κάναμε!!!! Φυσικά αρνήθηκα αυτά είναι αδιανόητα πράγματα!! Και αυτός τρελάθηκε ακόμα περισσότερο... 

Και τι κάθεσαι εκεί και δεν έχεις φύγει απο τότε;;;;;;;;;;;

• Like 4
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seopap79 είπε

Έχουμε 20 λεπτό διάλειμμα αλλά ούτε καν. Κρυβόμαστε να πιούμε λίγο καφέ και να κάνουμε ένα τσιγάρο η να φάμε κάτι. Θυμάμαι πέρσι που μας είδε άρχισε να φωνάζει σαν μανιακός ( πιστεύω δεν ξέρω ειδικός δεν είμαι ότι ήταν ψυχοσικο επεισόδιο) πρώτη φορά είδα στη ζωή μου άνθρωπο να κάνει έτσι σαν τρελός επειδή μας είδε να καπνίζουμε και το κορυφαίο ήταν όταν μου τράβηξε το χέρι και μου ζήτησε να ορκιστώ στο παιδί μου για το πόσα τσιγάρα κάναμε!!!! Φυσικά αρνήθηκα αυτά είναι αδιανόητα πράγματα!! Και αυτός τρελάθηκε ακόμα περισσότερο... 

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω. Ρε φίλε, πραγματικά αυτός φαίνεται ψυχανωμαλος! 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Αν εννοείς ότι κάνετε λάθη στις παραγγελίες και βγαίνει λάθος το ταμείο και ζημειωμενη η επιχείρηση εσένα τι σου φαίνεται δίκαιο? Να το πληρώσει αυτός που έκανε το λάθος ή αυτός που έχει την επιχείρηση? Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Το μέγεθος την επιχείρησης δεν παίζει ρόλο. 

προφανως η επιχείρηση. Ξυπνάτε. Αν βγει συν το ταμειο τα κρατάει ο υπάλληλος, πως το κοβεις; 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Seopap79 είπε

Καλησπέρα! Δουλεύω σε μια επιχείρηση αρκετά καλή με την έννοια ότι η δουλειά έχει ροή δεν πέφτει (ηλεκτρονικο φαρμακειο), με τους συναδέλφους μια χαρά όλα κομπλε το πρόβλημα είναι ο εργοδότης! Μας μιλάει πάρα πολύ άσχημα γενικά μια προβληματική συμπεριφορά από μέρους του. Το θέμα είναι ότι ζητάει να του πληρώνουμε τα λάθη από τις παραγγελίες. Είναι νόμιμο αυτό? Δλδ πάμε για ένα μεροκάματο και θα τον πληρώνουμε κιόλας (βασικό μισθό δίνει)? Του είπαμε ότι εσυ έχεις τα κέρδη έχεις και τη χασουρα! Έχει δικαίωμα να το κάνει είναι νόμιμος? Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία? 

Εάν δεν σου αρέσει φεύγεις δεν είναι δημόσιο !

Δημοσ.
4 minutes ago, Nabuko said:

Να διακόψω για λίγο.

Παρατήρησα ότι σήμερα είναι και Παρασκευή και Πρωταπριλιά.

Συνεχίστε

Πέρα βέβαια από το αν ισχύει ή όχι η ιστορία στο αρχικό post η ερώτηση έχει νόημα και εκτός αυτής. 

• Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Να διακόψω για λίγο.

Παρατήρησα ότι σήμερα είναι και Παρασκευή και Πρωταπριλιά.

Συνεχίστε

Ελα ρε συ, Insomnia είναι εδώ. ΚΑΘΕ Παρασκευή είναι Πρωταπριλιά στο μπλαμπλα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Οτι δεν έχετε δικαίωμα στο διάλειμμα κλπ είναι απαράδεκτο επίσης οτι δεν έχετε ελεγκτές που να κάνουν μονο αυτο δηλαδή έλεγχο στις παραγγελίες είναι απαράδεκτο επίσης δεν μπορεί ένας συλλέκτης να κάνει και έλεγχο και άλλες δουλειές με αποτέλεσμα αυτό που γίνεται.. το ότι μιλάει ασχημα είναι αντε να μην πω την λεξη..  θεωρώ πως ο τρόπος της της οργάνωσης είναι λάθος βέβαια αποσκοπεί στο να μειώσει το προσωπικό και τα έξοδα... παιδιά όμως το να γίνονται απανωτά λάθη στις παραγγελίες είναι μια σημαντική χασούρα για την επιχείρηση και πρέπει να αλλάξει.  Θεωρώ ότι πρπεει να κάνετε ένα meeting και να παραθέσετε τα προβλήματα σας.. ενάς επιχειρηματίας πρέπει να ακούει και να αξιολογεί μια κατασταση που αφορά την επιχείρηση του σε όλους τους τομείς.. αν δεν μπορει να αντιληφθεί τα βασικά λεω απλα να την κάνετε γιατι δεν θα βρείτε άκρη πουθενά.... δυστυχώς ζούμε εργασιακό μεσαίωνα....  

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, papp0us είπε

Ελα ρε συ, Insomnia είναι εδώ. ΚΑΘΕ Παρασκευή είναι Πρωταπριλιά στο μπλαμπλα.

Μακάρι να ήταν πλάκα. Δυστυχώς είναι αλήθεια και δυστυχώς είναι πολλοί που περνούν κάτι αντίστοιχο.....

24 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Οτι δεν έχετε δικαίωμα στο διάλειμμα κλπ είναι απαράδεκτο επίσης οτι δεν έχετε ελεγκτές που να κάνουν μονο αυτο δηλαδή έλεγχο στις παραγγελίες είναι απαράδεκτο επίσης δεν μπορεί ένας συλλέκτης να κάνει και έλεγχο και άλλες δουλειές με αποτέλεσμα αυτό που γίνεται.. το ότι μιλάει ασχημα είναι αντε να μην πω την λεξη..  θεωρώ πως ο τρόπος της της οργάνωσης είναι λάθος βέβαια αποσκοπεί στο να μειώσει το προσωπικό και τα έξοδα... παιδιά όμως το να γίνονται απανωτά λάθη στις παραγγελίες είναι μια σημαντική χασούρα για την επιχείρηση και πρέπει να αλλάξει.  Θεωρώ ότι πρπεει να κάνετε ένα meeting και να παραθέσετε τα προβλήματα σας.. ενάς επιχειρηματίας πρέπει να ακούει και να αξιολογεί μια κατασταση που αφορά την επιχείρηση του σε όλους τους τομείς.. αν δεν μπορει να αντιληφθεί τα βασικά λεω απλα να την κάνετε γιατι δεν θα βρείτε άκρη πουθενά.... δυστυχώς ζούμε εργασιακό μεσαίωνα....  

Meeting δεν κάνει γιατί φοβάται να μας αντιμετωπίσει όλους μαζί φοβάται ότι θα τον στριμωξουμε όλοι. Πραγματικά όμως εργασιακός μεσαίωνας πραγματικά. Και το θέμα είναι ότι το να είσαι ειλικρινής και αληθινός είναι μειονεκτημα πλεον.... Πρέπει να λες παραμύθια να λες αυτά που θέλουν να ακούσουν, να γλύφεις, για είσαι ο καλύτερος... 

• Sad 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Seopap79 είπε

Μακάρι να ήταν πλάκα. Δυστυχώς είναι αλήθεια και δυστυχώς είναι πολλοί που περνούν κάτι αντίστοιχο.....

Meeting δεν κάνει γιατί φοβάται να μας αντιμετωπίσει όλους μαζί φοβάται ότι θα τον στριμωξουμε όλοι. Πραγματικά όμως εργασιακός μεσαίωνας πραγματικά. Και το θέμα είναι ότι το να είσαι ειλικρινής και αληθινός είναι μειονεκτημα πλεον.... Πρέπει να λες παραμύθια να λες αυτά που θέλουν να ακούσουν, να γλύφεις, για είσαι ο καλύτερος... 

Εχεις δικιο φίλε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...