Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seopap79 είπε

Το θέμα είναι ότι ζητάει να του πληρώνουμε τα λάθη από τις παραγγελίες.

Ας πούμε ότι σε ένα μαγαζί, οι υπάλληλοί του σε παραγγελίες π.χ των 100 ευρώ χρεώνουν μόνο 10. 

Ποιός φταίει? Ποιός πληρώνει τη χασούρα? 

α. Οι υπάλληλοι, οι οποίοι θα πληρώσουν το λάθος τους και θα προσέχουν περισσότερο.

β. Αναλαμβάνει το κόστος ο ιδιοκτήτης και παράλληλα απολύει τους ανίκανους υπαλλήλους. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γ. Φροντιζει να οργανωσει σωστα την εταιρια του ετσι ωστε να μπορει να αποτρεπει αυτο το λάθος στο μελλον και στην συνεχεια απολυει τον υπεύθυνο γιατι δεν του το προτεινε αυτο..............

• Like 1
Δημοσ.

Συμπεριφορά εργοδότη τραγική (και δεν είναι ο μόνος)!! Πληρωνει βασικό κατώτατο, υπερωρία την πληρώνει σαν ωρομισθιο εντάξει πληρώνει δώρα Χριστούγεννα Πάσχα και καλοκαιριού το οποίο θεωρεί και το λέει ότι είναι καλό αφεντικό που πληρώνει δλδ (αυτονόητα πράγματα)! Μας μιλάει άσχημα του τύπου ότι είμαστε άχρηστοι έχει εμμονές ότι δεν δουλεύουμε, μας λέει ότι δουλεύουμε χωρίς αφεντικό στο κεφάλι μας και κάνουμε ότι θέλουμε. Εννοείται διάλειμμα δεν κάνεις αν σε δει να σταματήσεις τη δουλειά και σε δει να τρως να καπνίζεις τσατιζετε και κάποια στιγμή θα στο πετάξει ότι κοίτα σε πληρώνω και κάθεσαι. Δημιουργεί στον κόσμο εντυπώσεις ότι είναι τόσο καλός και εμείς δεν τον σεβόμαστε και ότι είμαστε αχάριστοι. Ποτέ δεν μας έχει μιλήσει όλους μαζί όταν έχει πρόβλημα πάντα έναν έναν μας ρωτάει πλαγίως αυτό που θέλει να μάθει. Και πολλά σκηνικά τα οποία είναι απαράδεκτα. Δεν υπάρχει σωτηρία!!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε

Αν εννοείς ότι κάνετε λάθη στις παραγγελίες και βγαίνει λάθος το ταμείο και ζημειωμενη η επιχείρηση εσένα τι σου φαίνεται δίκαιο? Να το πληρώσει αυτός που έκανε το λάθος ή αυτός που έχει την επιχείρηση? Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Το μέγεθος την επιχείρησης δεν παίζει ρόλο. 

53 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Να σημείωσω ότι και εγώ υπάλληλος είμαι. Οπότε θεωρείς σωστό να πληρώσει το λάθος οποίος δεν το έκανε. Εντάξει απόψεις είναι αυτές. 

Αυτός που έχει την επιχείρηση όμως να βάζει κάθε μήνα στην τσέπη βασικούς μισθούς εις τη νιοστήν επειδή αυτός ρίσκαρε, αυτός έχει πολλά στο κεφάλι του μπλα μπλα μπλα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ας πούμε ότι σε ένα μαγαζί, οι υπάλληλοί του σε παραγγελίες π.χ των 100 ευρώ χρεώνουν μόνο 10. 

Ποιός φταίει? Ποιός πληρώνει τη χασούρα? 

α. Οι υπάλληλοι, οι οποίοι θα πληρώσουν το λάθος τους και θα προσέχουν περισσότερο.

β. Αναλαμβάνει το κόστος ο ιδιοκτήτης και παράλληλα απολύει τους ανίκανους υπαλλήλους. 

μόλις είπες έναν τρόπο που οι υπάλληλοι κλέβουν την επιχείρηση 

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dkstopo είπε

μόλις είπες έναν τρόπο που οι υπάλληλοι κλέβουν την επιχείρηση 

Αν πιστευεις πως υπαρχει δολος, και το κανουν για να τα τσεπωσουν τους κανεις μηνυση. Ειναι τοσο απλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pigeon είπε

Φιλε, το μαγαζι είναι γαλέρα. Ο παντελονάτος εργοδότης πληρώνει στην ώρα του και τις υπερωρίες και το συμφωνημένο, δεν ζητάει παπάδες και είναι ευχαριστημένος να έχει υπαλλήλους που του κάνουν αυτό που ζήτησε. Κατα πως διαβάζω ο μάστορας πούλησε τις ελιές στο χωριό και άνοιξε τριτοκοσμικό "ραφτάδικο", με δικούς του όρους και νόμους από την γκλάβα του.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όποιος ανοίγει επιχείρηση έχει το βάρος της ευθύνης του επιχειρείν και δεν το μεταβιβάζει στους υπαλλήλους, στο κράτος και στην κακούργα κοινωνία, όποτε το θεωρεί συμφέρον. ΠΛΗΡΩΝΕΙ και είναι πάντα από πάνω. Αποζημιώνει και απολύει όποιον δεν του κάνει. Προσλαμβάνει με όποιους νόμιμους όρους θέλει -που να αφορούν τη δουλειά του- αλλά δεν βάζει ούτε ένα παράνομο ή καταχρηστικό όρο γιατί απλώς γίνεται κλόουν, τσομπάνης με τσαρούχια και λεφτά.

Τώρα, αν έχει προσλάβει τίποτε μακρυχέρηδες, ναι, να τους κρατήσει από το μισθό μπας και συνέλθουν. Αν δεν νιώθουν τα παιδιά, ΟΑΕΔ την επομένη το πρωι. Μ'αρέσει που το συζητάτε κιόλας λες και είναι διαπραγματεύσιμο. Ο εργοδότης πληρώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αυτός φταίει ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Αλλιως το κλείνει το μπ...... και παει στο χωριό του να ξανα βάλει γίδια.

Συμφωνω 100%!

Να εισαι κυριος ενταξει (για τον επιχειρηματια λεω), πληρωνεις σωστα και τα νομιμα.

Θες να απολυσεις καντο νομιμα.

Θες να επιπληξεις καντο νομιμα.

Κανε εσυ το δικο σου κομματι σωστα και νομιμα και μετα αν εγω ο υπαλληλος βρεθω καπου λαθος και μαλιστα το κανω και με δολο κοψε μου τον πισινο.

Επεξ/σία από Bullrich
Δημοσ.

Την παραγγελία την παίρνεις εκτυπωμένη σε ένα χαρτί όπου αναγράφει όλα τα προϊόντα που θέλει ο πελάτης. Δεν έχουμε καμμιά σχέση με λεφτα. Δεν κρατάμε ταμείο. Με προϊόντα έχουμε να κάνουμε μόνο. Τι να κλέψεις καραμέλες για το λαιμό και υπόθετα???? Μη τρελαθουμε!! Ένα ριμαδι μεροκάματο πάμε να βγάλουμε για να ζήσουμε. 

5 λεπτά πριν, Bullrich είπε

Συμφωνω 100%!

Να εισαι κυριος ενταξει (για τον επιχειρηματια λεω), πληρωνεις σωστα και τα νομιμα.

Θες να απολυσεις καντο νομιμα.

Θες να επιπληξεις καντο νομιμα.

Κανε εσυ το δικο σου κομματι σωστα και νομιμα και μετα αν εγω ο υπαλληλος βρεθω καπου λαθος και μαλιστα το κανω και με δολο κοψε μου τον πισινο.

Έχεις δίκιο! Αυτό του λέω και εγώ αλλά επειδή βγάζει νόμους απ' το κεφάλι του και είναι παράλογος εκεί σκοτονωμαστε. Του λέω την αλήθεια και τα πράγματα όπως έχουν και δεν του αρέσει μου λέει ανοίγεις στόμα είναι λόγος απόλυσης. 

• Like 1
Δημοσ.

μην ψάχνει κεταμίνες αν λείπουν?  πιθανον δεν εχει ολα οσα ζητανε οι πελατες και ετσι ριχνει το βαρος σε αλλους. αυτα ζητα ο πελατης. αν τα εχεις πηγαινε τα. αν οχι ενημερωσε να πεις οτι αυτο δεν το εχω τωρα. αλλιως να κανει διακοπη συνεργασιας ο πελατης οταν δεν εχεις ολα τα προϊόντα συνεχεια. αν δεν μπορει να εξυπηρετει τους πελατες η επιχειρηση ας κλεισει. οταν μου λες εχω τα άντερα μου σε πραματα και δεν εχεις ούτε τα μισά απο οσα σου ζηταω.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seopap79 είπε

Την παραγγελία την παίρνεις εκτυπωμένη σε ένα χαρτί όπου αναγράφει όλα τα προϊόντα που θέλει ο πελάτης. Δεν έχουμε καμμιά σχέση με λεφτα. Δεν κρατάμε ταμείο. Με προϊόντα έχουμε να κάνουμε μόνο. Τι να κλέψεις καραμέλες για το λαιμό και υπόθετα???? Μη τρελαθουμε!! Ένα ριμαδι μεροκάματο πάμε να βγάλουμε για να ζήσουμε. 

κάνε υπομονή και κοίτα να βρείς κάπου αλλού

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seopap79 είπε

αν στέλνεις παραγγελίες σε γνωστούς σου κοστολογημένες λάθος, μπορεί εύκολα να θεωρηθεί κλέψιμο ...
για παράδειγμα, σε γνωρίζω προσωπικά και σου λέω, αύριο θα παραγγείλω 1 σαμπουάν τάδε και εσύ βάζεις μέσα ένα τριπλής αξίας, ή βάζεις 2 τεμάχια αντί για 1 ή κοστολογείς λάθος

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Seopap79 είπε

Έχεις δίκιο! Αυτό του λέω και εγώ αλλά επειδή βγάζει νόμους απ' το κεφάλι του και είναι παράλογος εκεί σκοτονωμαστε. Του λέω την αλήθεια και τα πράγματα όπως έχουν και δεν του αρέσει μου λέει ανοίγεις στόμα είναι λόγος απόλυσης. 

Εσυ κοιτα να κανεις την δουλεια σου <<με διαφανεια>>.

ΝΑ μην μπορει να σε ακουμπησει κανεις.

Το λαθος φαινεται και ξεχωριζει απο τον δολο.

Νομιζω οτι σας στριμωχνει με τα λαθη για να μην τον κλεβετε με δολο.

Προφανως οταν αυτος ηταν υπαλληλος μαλλον εκλεβε και τωρα φοβαται οτι τον κλεβουνε και αυτον.

Επεξ/σία από Bullrich

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...