Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας  θα ήθελα την βοήθειά σας

θελω να βρω μια φωτογραφία του πατέρα μου που πέθανε το 1941 και  δεν τον έχω δει ούτε καν σε φωτογραφία

που θα λέγατε ότι θα μπορούσα να ψάξω για να βρω φωτογραφία του έχω πάειΣτο δημαρχείο και δε βρήκα

τι άλλο θα μπορούσα να κάνω σας ευχαριστώ  ψάχνω χρονιά

• Thanks 1
Δημοσ.

Λογικα ξερεις το μερος που μεγαλωσε/εζησε αν ειναι χωριο παρε σβαρνα τους χωριανουνς μπας και εχουν παλιες φωτο απο δικους τους συγγενεις και τυχαια υπαρχει και ο δικος σου ο πατερας μεσα. Δυσκολο μεν αλλα ποτε δεν ξερεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, thomastso είπε

Καλησπέρα σας  θα ήθελα την βοήθειά σας

θελω να βρω μια φωτογραφία του πατέρα μου που πέθανε το 1941 και  δεν τον έχω δει ούτε καν σε φωτογραφία

που θα λέγατε ότι θα μπορούσα να ψάξω για να βρω φωτογραφία του έχω πάειΣτο δημαρχείο και δε βρήκα

τι άλλο θα μπορούσα να κάνω σας ευχαριστώ  ψάχνω χρονιά

απο συγγενεις εχεις ψαξει ολες τους τις φωτογραφιες ? δεν ειχε βγει ποτε φωτογραφια με κανεναν ως νεος ή μεσοκοπος ή παιδι? μηπως υπαρχει σε κανα αλμπουμ εγγονου, ανιψιων? ισως ως φανταρος στο στρατο με αλλους. αλλα που να βρεις μητρωα κ προσβαση.

Επεξ/σία από Stefanos683
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Stefanos683 είπε

απο συγγενεις εχεις ψαξει ολες τους τις φωτογραφιες ? δεν ειχε βγει ποτε φωτογραφια με κανεναν ως νεος ή μεσοκοπος ή παιδι? μηπως υπαρχει σε κανα αλμπουμ εγγονου, ανιψιων? ισως ως φανταρος στο στρατο με αλλους. αλλα που να βρεις μητρωα κ προσβαση.

Είμαι φίλη του κυρίου Θωμά είμαι η Κυριακή γράφω εδώ μέσα συχνά τουλάχιστον παλιότερα.

Έχει ψάξει μέσω όλου του χωριού του και όπου μπορούσε έχει ρωτήσει μήπως υπάρχει κάπου φωτογραφία του δεν έχει βρει εγώ θα έλεγα μήπως απευθυνόταν και στο στρατό αλλά θα υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες;

Πιστεύω θα έχουνε περάσει εκατό χρόνια από τη γέννηση του και 80 χρόνια από τότε που πήγε φαντάρος αν πηγαίνανε τότε φαντάροι ούτε που ξέρω τι γινόταν τότε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αργα το θυμηθηκατε μαλλον μιας και οσοι θα μπορουσαν να εχουν σχεση μαζι του, θα εχουν φυγει και αυτοι. Και παιδια τους κτλ, ειδικα αν δεν ζουν σε εκεινο το χωριο, δυσκολα να ασχοληθουν να ψαξουν φωτογραφιες, ποσο μαλλον αν δεν τον ξερουν και φατσικα για να εντοπισουν οι ιδιοι καποια φωτογραφια, μιας και ουτε εσεις τον ξερετε.

Δεν υπαρχει καποιο αρχειο, ηλεκτρονικο ή μη, αν αυτο ζητατε 

Επεξ/σία από SabotazNic
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...