Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με το συμβόλαιο όπως έγραψα και πιο πάνω μου το κάνει ο ΟΤΕ εδώ και χρόνια. Στην αρχή εκνευρίστηκα, αλλά μετά σκέφτηκα ότι σε περίπτωση που θελήσω να φύγω, μπορώ να σπάσω το μονομερές συμβόλαιο οπότε θέλω, χωρίς ρήτρα, και άσε τον ΟΤΕ να τρέχει μετά.

Για την ιστορία, δεν χρειάστηκε ποτέ να σπάσω το συμβόλαιο. Ναι είναι ακριβότερος απ'όλους τους υπόλοιπους , αλλά 5 χρόνια τώρα στο σπίτι δεν θυμάμαι να έχω μείνει πανω από 2 φορές χωρίς ίντερνετ, και αυτό κάτι άκυρα βράδια 3-4 η ώρα. Επίσης τότε στις αρχές της πανδημίας που όλα σέρνονταν και δεν είχε ίντερνετ κάνεις, η ταπεινή τότε 30ρα σύνδεση μου, δεν έπεσε ούτε 1 φορά, και 2 άτομα δουλεύαμε χωρίς πρόβλημα από το σπίτι.

Καλά, εννοείται από το καλοκαίρι που έχω βάλει ffth δεν έχω κανένα πρόβλημα με ταχύτητες..

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ταχύτητα μου είναι ΟΚ τα πιάνει τα 220 Mbps down και τα 22 Mpbs up κανονικά ! 
Σε gaming έχω θέματα με MS ! Ζήτησα να μπει Fast Path και από προχθές το ενεργοποιούν !

Δημοσ.

Για να γίνει η διαδικασία διπλασιασμού πρέπει να περάσει κάποιος τεχνικός απο το σπίτι? 

Στην δική μου περίπτωση δεν εχει γινει διπλασιασμος, ισως επειδη λειπουμε ολη μερα απο το σπιτι.

Παρόλαυτα χτυπησαν ενα μεσημέρι γυρω στις 3 καποιοι και ειπαν στην γυναικα μου για την αναβαθμιση του ιντερνετ αλλά δεν τους ανοιξε. Να ηταν αυτό ή τιποτα άλλο περίεργο? 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, p_under είπε

Για να γίνει η διαδικασία διπλασιασμού πρέπει να περάσει κάποιος τεχνικός απο το σπίτι? 

Στην δική μου περίπτωση δεν εχει γινει διπλασιασμος, ισως επειδη λειπουμε ολη μερα απο το σπιτι.

Παρόλαυτα χτυπησαν ενα μεσημέρι γυρω στις 3 καποιοι και ειπαν στην γυναικα μου για την αναβαθμιση του ιντερνετ αλλά δεν τους ανοιξε. Να ηταν αυτό ή τιποτα άλλο περίεργο? 

Αυτοματα γινεται αν και εφοσον το υποστιριζει η περioχη σου την αναβαθμιση ταχυτητας, επισης ο διπλασιασμος γινεται σταδιακα

Επεξ/σία από Inuyasha
Δημοσ.
9 ώρες πριν, p_under είπε

Δεν απαιτείται επίσκεψη τεχνικού. Αν η τεχνολογία είναι π.χ από vpu 50 σε vpu 100 απλά αλλάζουν τα κλειδώματα που έχουν ρυθμίσει.
Αν η τεχνολογία αλλάζει, π.χ είναι από adsl σε vdsl τότε γίνονται εργασίες, αλλά εξωτερικά, στον χώρο σου έρχονται μονο αν δηλώσεις βλάβη.

• 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...