venuets Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Απο οσο ειδα το Smart 3 που μ εχουν δωσει δεν εχει καθολου FEC και CRC εχω μια υπονια οτι αυτο δεν ισχυει αλλα απλα δεν τα δειχνει !
hln3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, venuets είπε Καλησπερα! Ανοιγω αυτο το θεμα για να ενημερωσω και οσους δεν ξερουν! Ο διπλασιασμος της Cosmote στην ουσια ειναι ανανεωση συμβολαιου ! εμενα το συμβολαιο μου εληγε 30/9/2022 και εγινε ανανεωση 31/03/2022 που εγινε ο διπλασιασμος ενω δεν εχω λαβει ουτε μνμ ουτε συμφωνησα σε ανανεωσει συμβολαιου! Δειτε και στις δικες σας περιπτωσεις! απο οσο εμαθα με βαση την ΕΕΤΤ αυτο ειναι παρανομο Πως το έμαθες αφού δεν σου ήρθε μήνυμα; Στο εμφάνισε κάπου στο account σου;
filip123go Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Εμένα αυτό μου το κάνει ο ΟΤΕ κάθε χρόνο. Μου κάνει ανανέωση το συμβόλαιο χωρίς να με ρωτήσει. Ts είχες fiber to the home 100 και στην αναβάθμισαν σε 200? Νόμιζα ότι στο ftth δεν θα γίνει αναβάθμιση...
venuets Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, hln3 είπε Πως το έμαθες αφού δεν σου ήρθε μήνυμα; Στο εμφάνισε κάπου στο account σου; Στην εφαρμογή στο κινητό μπήκα να δω και είχε ανανεωθεί. 18 λεπτά πριν, filip123go είπε Εμένα αυτό μου το κάνει ο ΟΤΕ κάθε χρόνο. Μου κάνει ανανέωση το συμβόλαιο χωρίς να με ρωτήσει. Ts είχες fiber to the home 100 και στην αναβάθμισαν σε 200? Νόμιζα ότι στο ftth δεν θα γίνει αναβάθμιση... Όχι εδώ Γλυφάδα δεν έχει ακόμη fiber to the home έχει μόνο fiber to the cabin
DjTony Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Εγώ βλέπω ότι πήγατε σε 200αρες και 100αρες με πολύ χαμηλές τιμές μετά τον διπλασιασμό και κάνετε καταγγελίες και θα σας πουν έχετε δίκιο φύγετε κύριε, έχετε ένα μήνα να φύγετε είστε ελεύθερος και θα πάτε στη wind με 24mbps και θα κλαίτε. Μπορεί βέβαια αυτό να θέλετε δε ξέρω, εγώ στη θέση σας θα έλεγα και ευχαριστώ. 2 1
zx1234r Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας και ο άλλος έκανε και καταγγελία απο πάνω. Εντάξει έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνία. 3
valantis40 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 δηλαδη αν σε επαιρναν τηλεφωνο και σου ελεγαν κυριε σου διπλασιαζουμε την ταχυτητα δωρεαν με την ιδια τιμη αλλα θα σου ανανεωσουμε το συμβολαιο για αλλα δυο χρονια θα τους ελεγες οχι?μην τρελλαθουμε κιολας.εδω παρακαλαμε να βαλουμε εστω 50αρι και δεν μπορουμε και εσενα σου χαριζουν τον γαιδαρο και τον κοιτας στα δοντια. 1
george1994 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, filip123go είπε Εμένα αυτό μου το κάνει ο ΟΤΕ κάθε χρόνο. Μου κάνει ανανέωση το συμβόλαιο χωρίς να με ρωτήσει. Ts είχες fiber to the home 100 και στην αναβάθμισαν σε 200? Νόμιζα ότι στο ftth δεν θα γίνει αναβάθμιση... Αυτό νομίζω ισχύει, εγώ που έχω "Fiber to the home" δεν πήρα καμία αναβάθμιση. Προφανώς κάνουν τον διπλασιασμό και ταυτόχρονα ανανέωση συμβολαίου.
venuets Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας και ο άλλος έκανε και καταγγελία απο πάνω. Εντάξει έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνία. καταγγελια εγινε για το Συμβολαιο! σε αλλους γινετε διπλασιασμος χωρις να ανανεωνουν το συμβολαιο! Δεν ξερω αν το ξερεις αλλα υπαρχει κατι που λεγετε προταση ! θα μπορουσαν να με ρωτησουν αν θελω να ανανεωσω! αν δεν ειχα δει την εφαρμογη θα ειχε γινει και θα ειχε περασει ετσι. 3 ώρες πριν, DjTony είπε Εγώ βλέπω ότι πήγατε σε 200αρες και 100αρες με πολύ χαμηλές τιμές μετά τον διπλασιασμό και κάνετε καταγγελίες και θα σας πουν έχετε δίκιο φύγετε κύριε, έχετε ένα μήνα να φύγετε είστε ελεύθερος και θα πάτε στη wind με 24mbps και θα κλαίτε. Μπορεί βέβαια αυτό να θέλετε δε ξέρω, εγώ στη θέση σας θα έλεγα και ευχαριστώ. Στην WIND ειχα 100 mbps με 28 ευρω! απλα ο ΟΤΕ για δεδομενα gaming ειναι καλυτερος ! Βεβαια απο τοτε που εγινε 200 η γραμμη ουτε σταθερη ειναι ουτε λογικα MS εχω
Black Demis Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, venuets είπε Απο οσο ειδα το Smart 3 που μ εχουν δωσει δεν εχει καθολου FEC και CRC εχω μια υπονια οτι αυτο δεν ισχυει αλλα απλα δεν τα δειχνει ! fec δεν παίζει να μην έχει εκτός και αν είσαι τπτ 10 μέτρα από το dslam και πάλι για τα crc οκ παίζει εγώ είμαι στα 200 μέτρα καλωδιακά στης 250 ώρες έχω καμία 20 25 crc κάποιες φορές και μηδέν έχω δει (πολύ σπάνια) fec από την άλλη 4 ψιφιο
venuets Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, valantis40 είπε δηλαδη αν σε επαιρναν τηλεφωνο και σου ελεγαν κυριε σου διπλασιαζουμε την ταχυτητα δωρεαν με την ιδια τιμη αλλα θα σου ανανεωσουμε το συμβολαιο για αλλα δυο χρονια θα τους ελεγες οχι?μην τρελλαθουμε κιολας.εδω παρακαλαμε να βαλουμε εστω 50αρι και δεν μπορουμε και εσενα σου χαριζουν τον γαιδαρο και τον κοιτας στα δοντια. αρα σε αλλους που δεν πειραξαν το συμβολαιο απλα τους ανεβασαν ταχυτητα ηταν πιο μαγκες ; Υπαρχει κατι που λεγετε νομος ! αλλο διπλασιασμος αλλο ανανεωση ! Καντε ενα κοπο και δειτε τι εχει γινει με ΕΕΤΤ και ΟΤΕ-Cosmote σχετικα! Δειτε τη αλλαγες ερχονται σε τιμες και συμβολαιο ιντερνετ ! οταν σου κανει ανανεωση χωρις να σε ρωτησω σου κοβει ενα διαπραγματευτικο χαρτι ! 40 λεπτά πριν, george1994 είπε Αυτό νομίζω ισχύει, εγώ που έχω "Fiber to the home" δεν πήρα καμία αναβάθμιση. Προφανώς κάνουν τον διπλασιασμό και ταυτόχρονα ανανέωση συμβολαίου. αυτο που εχει γινει με την ΕΕΤΤ και τον ΟΤΕ δεν αναφερει πουθενα ανανεωση συμβολαιου! αναφερει απλα διπλασιασμο
vaggos231 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 ξερουμε καθολου αν ο διπλασιασμος ισχυει και για φοιτητικα;
DjTony Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, valantis40 είπε Αυτό λέω και εγώ ρε παιδιά.. 3 ώρες πριν, zx1234r είπε Δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας και ο άλλος έκανε και καταγγελία απο πάνω. Εντάξει έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνία. 2 ώρες πριν, valantis40 είπε δηλαδη αν σε επαιρναν τηλεφωνο και σου ελεγαν κυριε σου διπλασιαζουμε την ταχυτητα δωρεαν με την ιδια τιμη αλλα θα σου ανανεωσουμε το συμβολαιο για αλλα δυο χρονια θα τους ελεγες οχι?μην τρελλαθουμε κιολας.εδω παρακαλαμε να βαλουμε εστω 50αρι και δεν μπορουμε και εσενα σου χαριζουν τον γαιδαρο και τον κοιτας στα δοντια.
filipN Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) - Ο ΟΤΕ, πριν την ανακοίνωση του το διπλασιασμού ταχυτήτων ήταν ο τηλεπικοινωνιακός πάροχος που από τη μια είχε τους λιγότερους αναλογικά νέους πελάτες από όλους τους υπόλοιπους και από την άλλη ήταν 1ος ή 2ος στη λίστα των παρόχων που έχαναν τους περισσότερους παλαιούς πελάτες όλα τα τελευταία χρόνια. Αυτό φαινόταν από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία που δίνουν όλοι οι πάροχοι. - Επίσης ήταν γνωστό ότι έως την ημερομηνία ανακοίνωσης του «διπλασιασμού ταχυτήτων» όλοι οι άλλοι πάροχοι είχαν χαμηλότερες τιμές. - «Μυστηριωδώς», τους ελάχιστους μήνες που προηγήθηκαν της ανακοίνωσης της «δωρεάς» του ΟΤΕ και τους μήνες που ακολούθησαν υπάρχουν πολλές αναρτήσεις σε διάφορα forum ότι ο ΟΤΕ τους πρότεινε «υποβάθμιση» ταχύτητας. Και με το πέρασμα του χρόνου αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα όλο και περισσότεροι. Άτομα που είχαν ταχύτητες 50 ή 100Mbps και «τερμάτιζαν» τα προηγούμενα 5-10 χρόνια, τώρα είναι ή στα 24 είτε στα 50Mbps και μερικοί από αυτούς …ούτε εκεί τερματίζουν τώρα. - Τελικά είναι νόστιμο το τυράκι, αλλά (για μερικούς) «αόρατη» η φάκα. Για αποφυγή παρεξηγήσεων έχω ήδη εδώ και αρκετούς μήνες FTTH (Cosmote) στη μια από τις δύο συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας στο σπίτι μου, οπότε δεν αντιμετωπίζω πρακτικά-και προς το παρόν-ούτε πρόβλημα τιμής ούτε πρόβλημα ταχυτήτων. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από filipN
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, george1994 είπε Αυτό νομίζω ισχύει, εγώ που έχω "Fiber to the home" δεν πήρα καμία αναβάθμιση. Προφανώς κάνουν τον διπλασιασμό και ταυτόχρονα ανανέωση συμβολαίου. Οι συνδέσεις ftth δεν περνούν τζάμπα αναβάθμιση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα