venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Καλησπερα! Ανοιγω αυτο το θεμα για να ενημερωσω και οσους δεν ξερουν! Ο διπλασιασμος της Cosmote στην ουσια ειναι ανανεωση συμβολαιου ! εμενα το συμβολαιο μου εληγε 30/9/2022 και εγινε ανανεωση 31/03/2022 που εγινε ο διπλασιασμος ενω δεν εχω λαβει ουτε μνμ ουτε συμφωνησα σε ανανεωσει συμβολαιου! Δειτε και στις δικες σας περιπτωσεις! απο οσο εμαθα με βαση την ΕΕΤΤ αυτο ειναι παρανομο 1
geoavlonitis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Η ανακοίνωση που έβγαλε η Cosmote λέει ξεκάθαρα: «Σύμφωνα με το πρόγραμμα, συνδρομητές με οικονομικό πρόγραμμα ταχύτητας έως 24Mbps, έως 50Mbps και έως 100Mbps, θα αναβαθμιστούν σε ταχύτητα έως 50Mbps, έως 100Mbps και έως 200Mbps αντίστοιχα, χωρίς να προβούν σε καμία ενέργεια και χωρίς καμία μεταβολή στη διάρκεια του συμβολαίου τους ή του μηνιαίου παγίου.». Το έκανα copy-paste από την είδηση εδώ στο Insomnia. Επίσης, το όλο εγχείρημα έχει περάσει από ΕΕΤΤ και έχει εγκριθεί. Πείτε και άλλοι αν σας ανανέωσαν το συμβόλαιο, μπορεί στην περίπτωση του θεματοθέτη να έγινε λάθος.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στην συνδεση στο μαγαζι απο 50 πηγαμε σε 100 χωρις καμια αλλαγη
venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Σε εμενα εκαναν ανανεωση ! Εκανα αιτημα μου εστειλαν οτι εχω δικιο και μπορει να γινει ακυρωση συμβολαιου χωρις ρυτρα δεν μπορει να γυρισει στο παλιο.
geoavlonitis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δεν κατάλαβα, δεν μπορούν να σε γυρίσουν στην παλιά διάρκεια του συμβολαίου χωρίς ρήτρα;
venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μου έκανε ανανέωση συμβολαίου χωρίς να με ενημερώσουν. Και λέει επειδή είχε ακυρωθεί το παλιό συμβόλαιο και έχει γίνει νέο ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν ή να μου αποδεσμεύσουν τη γραμμή χωρίς να πληρώσω κάτι και να την πάω σε κάποια άλλη εταιρεία ή αν θέλω η να ακυρώσω τον αριθμό
geoavlonitis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μάλιστα, τουλάχιστον παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος από μεριάς τους.
venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Μάλιστα, τουλάχιστον παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος από μεριάς τους. Στην ουσία εδώ γίνεται το εξής. Έκαναν ανανέωση του συμβολαίου μου παράνομα και στη συνέχεια η μόνη λύση που προτείνουν στην ουσία είναι η να δεχτώ ότι έχω συμβόλαιο πάλι για δύο χρόνια ενώ σε 5 μήνες τελείωνε ή απλά να μου λύσουν το συμβόλαιο και να ψάξω ξανά για νέο συμβόλαιο με άλλη τιμή. Στην ουσία μου στέρησαν το δικαίωμα να έχω μία καλύτερη τιμή του Σεπτέμβρη στο τέλος του συμβολαίου μου με καλύτερες υπηρεσίες. Θα προχωρήσω με καταγγελία στην εεττ και βλέπουμε πως θα πάει. Κανονικά θα έπρεπε να έχω το παλιό μου συμβόλαιο ενεργό και όχι κάτι άλλο εφόσον είναι δικό τους λάθος
geoavlonitis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το νέο συμβόλαιο μετά τον διπλασιασμό έχει την ίδια τιμή; Αν ναι, θεωρώ ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς πολύ δεδομένου ότι δεν θα έχεις διαφορά στο κόστος και θα κρατήσει και περισσότερο. Σε δύο χρόνια που λήγει το νέο σου συμβόλαιο ποιος ξέρει πόσο θα έχουν πέσει οι τιμές για 100άρες και 200άρες και τι θα παρέχουν εκτός από Internet. Την καταγγελία στην ΕΕΤΤ να την κάνεις να δούμε τι θα σου απαντήσουν και από εκεί. Υπ' όψιν ότι μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ έρχεται απάντηση από τον πάροχο σε διάστημα ενός μήνα με courier στο σπίτι (σε μένα τουλάχιστον έτσι είχε γίνει και αφού το θέμα μου είχε λυθεί). Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από geoavlonitis
venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Το νέο συμβόλαιο μετά τον διπλασιασμό έχει την ίδια τιμή; Αν ναι, θεωρώ ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς πολύ δεδομένου ότι δεν θα έχεις διαφορά στο κόστος και θα κρατήσει και περισσότερο. Την καταγγελία στην ΕΕΤΤ να την κάνεις να δούμε τι θα σου απαντήσουν και από εκεί. Υπ' όψιν ότι μετά από καταγγελία στην ΕΕΤΤ έρχεται απάντηση από τον πάροχο σε διάστημα ενός μήνα με courier στο σπίτι (σε μένα τουλάχιστον έτσι είχε γίνει και αφού το θέμα μου είχε λυθεί). Γενικά ξέρω τις διαδικασίες με την ΕΕΤΤ έχω ξανακάνει και με vodafone και με wind. Η απατεωνιά είναι ότι μου ανανέωσαν το ήδη υπάρχον συμβόλαιο στην ίδια τιμή δηλαδή 100mbps στα 36.50 και δωρεάν ο διπλασιασμός. Ανανέωση συμβολαίου όχι αναβάθμιση
geoavlonitis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δηλαδή είχες 100Mbps πριν και περίμενες την αναβάθμιση στα 200 και απλώς σου ανανέωσαν το συμβόλαιο χωρίς λόγο; Αυτό είναι απαράδεκτο και, αν εννοείς αυτό που λέω, δεν το είχα καταλάβει από τα γραφόμενά σου. Κοίτα και τα στατιστικά του router (ανέβασέ τα εδώ καλύτερα να τα δούμε και εμείς) μήπως όντως σε αναβάθμισαν σε 200άρα και απλώς η γραμμή σου για τον χ ψ λόγο δεν τα φτάνει. Δεν ξέρω τι να υποθέσω και τα λες και μισά. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από geoavlonitis
venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πάμε πάλι είχα fiber 100 και ανανέωσαν σε fiber 100 σαν συμβόλαιο αλλά και καλά μου έκαναν δώρο την ταχύτητα των 200mbps σε λιγάκι θα σου βάλω και από ρούτερ 1
geoavlonitis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 200άρα καραμπινάτη. Και Speedport Smart βλέπω. Πένα είσαι από στατιστικά. Επανέρχομαι σε αυτό που έλεγα πριν λοιπόν, ότι εφόσον η τιμή δεν αυξήθηκε δεν αξίζει να ασχοληθείς. 36.5€ για 200Mbps είναι σούπερ τιμή, πιστεύω και σε 2 χρόνια το ίδιο θα ισχύει. Αν θες να την στείλεις την καταγγελία έτσι για το γαμώτο (για να δεις γιατί σου ανανέωσαν το συμβόλαιο) να τη στείλεις. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από geoavlonitis
venuets Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε 200άρα καραμπινάτη. Και Speedport Smart βλέπω. Πένα είσαι από στατιστικά. Επανέρχομαι σε αυτό που έλεγα πριν λοιπόν, ότι εφόσον η τιμή δεν αυξήθηκε δεν αξίζει να ασχοληθείς. 36.5€ για 200Mbps είναι σούπερ τιμή, πιστεύω και σε 2 χρόνια το ίδιο θα ισχύει. Αν θες να την στείλεις την καταγγελία έτσι για το γαμώτο (για να δεις γιατί σου ανανέωσαν το συμβόλαιο) να τη στείλεις. Την έκανα ήδη. Έμαθα από φίλο ότι δεν είμαι η μόνη περιπτώσει και σε εκείνον ανανέωση έκαναν. Το συμβόλαιο του έληγε Νοέμβρη. Μήπως το κάνουν γενικά σε χρήστες
geoavlonitis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Εννοείται σωστά έκανες που έστειλες την καταγγελία γιατί άλλα λένε και άλλα κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα