Stefanos683 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 το ψαρι ,αβγα,σογια,οσπρια, κλπ μπορουν να αντικαταστησουν το κρεας κ το κοτοπουλο? ή μερικα πιτογυρα κ μπιφτεκια το χρονο κρινονται απαραιτητα?
ekechagi Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Το αντικαθιστούν. Έχω ρωτήσει διατροφολόγο φίλο μου. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δεν το αντικαθιστούν. Έχω ρωτήσει διατροφολόγο φίλο μου. 6
andreas1gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ekechagi είπε Το αντικαθιστούν. Έχω ρωτήσει διατροφολόγο φίλο μου. 50 λεπτά πριν, paredwse είπε Δεν το αντικαθιστούν. Έχω ρωτήσει διατροφολόγο φίλο μου. Θα σπούδασαν σε διαφορετικές σχολές… 🤣
G.TH. Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα τα τρως ελεύθερα τα κρεατικά όταν η κοπέλα είναι μακριά σου Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από G.TH. 1
vagos789 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε το ψαρι ,αβγα,σογια,οσπρια, κλπ μπορουν να αντικαταστησουν το κρεας κ το κοτοπουλο? απαιτειται πολυ πιο στοχευμενη διατροφη οταν στερουμαστε τις πρωτεινες του κρεατος 1
Dante80 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stefanos683 είπε το ψαρι ,αβγα,σογια,οσπρια, κλπ μπορουν να αντικαταστησουν το κρεας κ το κοτοπουλο? ή μερικα πιτογυρα κ μπιφτεκια το χρονο κρινονται απαραιτητα? Αυτό στο οποίο αναφέρεστε (σε συνδυασμό, δλδ όλα τα ανωτέρω) αποτελεί την βάση της ιχθυοχορτοφαγικής (pescatarian) διατροφής την οποία ακολουθεί περίπου το 3% του παγκόσμιου πληθυσμού (240 εκατομμύρια περίπου). Ναι, στα πλαίσια της μπορείτε αν θέλετε να αντικαταστήσετε πλήρως το κόκκινο κρέας όπως και τα πουλερικά χωρίς να χρειαστείτε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής. Είναι πλήρης, με την προϋπόθεση φυσικά πως χρησιμοποιείτε πλήρως τις πηγές αιμικού σιδήρου και πρωτεϊνης υψηλής βιολογικής αξίας που περιλαμβάνει. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Dante80 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις