ge0rgi0s Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 4/4/2022 στις 6:33 ΜΜ, Green Dragon είπε ανεξήγητο αυτό, πέρα από την απόδειξη, δίνουν ένα ξεχωριστό παραστατικό εγγύησης που γράφει ρητά 2 χρόνια παραγγελία 19/3 , παράδοση 22/03 στο χώρο μου , 2 κινητών . Στο πακέτο μέσα είχε μια απόδειξη , δεν είχε ξεχωριστό χαρτί εγγύησης.
Green Dragon Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, ge0rgi0s είπε παραγγελία 19/3 , παράδοση 22/03 στο χώρο μου , 2 κινητών . Στο πακέτο μέσα είχε μια απόδειξη , δεν είχε ξεχωριστό χαρτί εγγύησης. Προφανώς αγόρασες και εσύ το Realme 7. Η αγορά σου έγινε την 19/3, πλήρωσες όσο έκανε τη στιγμή της αγοράς και πήρες την απόδειξη σου.... όλα οκ Εδώ αναφερόμαστε στην προσφορά του Realme 7 dual 8/128, η οποία βγήκε στις 28/3 στα 149 ευρώ και εξαντλήθηκε σε λίγα λεπτά. Εμας που αγοράσαμε την προσφορά αυτή, μας έδωσαν εκτός της απόδειξης και ένα δεύτερο παραστατικό, που είναι το παρακάτω:
ge0rgi0s Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 11:11 ΜΜ, Green Dragon είπε Προφανώς αγόρασες και εσύ το Realme 7. Η αγορά σου έγινε την 19/3, πλήρωσες όσο έκανε τη στιγμή της αγοράς και πήρες την απόδειξη σου.... όλα οκ Εδώ αναφερόμαστε στην προσφορά του Realme 7 dual 8/128, η οποία βγήκε στις 28/3 στα 149 ευρώ και εξαντλήθηκε σε λίγα λεπτά Την προσφορά πήρα και εγώ . Realme 7 , 8/128 στα 149ευρώ ( Χ 2 κομμάτια ). Η προσφορά έπαιζε τουλάχιστον από τις 19/3 . Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί σε εμένα δεν είχε χαρτί εγγύησης και είχε μόνο την απόδειξη . Θεώρησα ότι η απόδειξη είναι η εγγύηση , (πάνω στην απόδειξη δεν γράφει πουθενά ότι ισχύει και σαν εγγύηση για 2 ή 3 χρόνια ) . 1
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ge0rgi0s είπε Θεώρησα ότι η απόδειξη είναι η εγγύηση Η απόδειξη είναι και η εγγύηση όπως συμβαίνει σε όλες τις αγορές ηλεκτρονικών προιόντων. Απλά ο Γερμανός κάνει το κλασσικό λάθος να μην ενημερώνει σωστά τι ισχύει σε ειδικές περιπτώσεις όπως της Realme. 2
Green Dragon Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 7:12 ΜΜ, ge0rgi0s είπε παραγγελία 19/3 , παράδοση 22/03 στο χώρο μου , 2 κινητών . Στο πακέτο μέσα είχε μια απόδειξη , δεν είχε ξεχωριστό χαρτί εγγύησης. Μίλησα πριν λίγο με τη Realme. Μου είπαν καταρχήν ότι η εγγύηση για το Realme 7 ισχύει για 3 χρόνια. Σε δεύτερη ερώτηση, τι ισχύει για τις συσκευές που αγοράστηκαν από τον Γερμανό στα πλαίσια της προσφοράς, η απάντηση ήταν ότι καλύπτονται για 3 χρόνια κανονικά. Τελευταία ρώτησα που απευθυνόμαστε αν συμβεί κάτι μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια και η απάντηση ήταν " σε εμάς εδώ στο service". 1
Fotia Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 To θετικο ειναι το "σε εμάς εδώ στο service" . Ειναι βεβαια ολα προφορικα ,αλλα ως τωρα ακουγονται καλα λογια για την επισημη υποστηριξη.
karnezis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Με ενα realme του πατερα μου που ηθελε επισκευη (ειναι ακομα στην εγγυηση) το πηγαμε στην αντιπροσωπεια στο Ελληνικο smart4all κ του ειπανε οτι εχει προβλημα η πλακετα κ θα του δωσουν ενα χαρτι για να παει στο μαγαζι που το πηρε κ να του δωσουν αλλο κινητο (?) . Το καταστημα ομως αυτο εχει κλεισει εδω κ ενα χρονο. Τωρα παει απο κει να παραλαβει το χαλασμενο κινητο να δουμε τι θα κανουμε........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα