tarantules Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ σε ένα κελί να συνδυάσω το αριθμητικό αποτέλεσμα μιας πράξης παρέα με τη μονάδα μέτρησης δίπλα.Όταν η αριθμητική πράξη είναι ακέραιος αριθμός , τότε το οπτικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλω.Πχ κελί Α=4 , κελί Β=2 και στο κελί C=(A/B)& " gr/lt" παίρνω σαν αποτέλεσμα 2 gr/lt. Όταν όμως το αποτέλεσμα της διαίρεσης είναι δεκαδικό πχ Α=4 , Β=3 και θέλω να εμφανίζονται μόνο 2 δεκαδικά (επιλέγοντας από το Format cells στην καρτέλα Number και Decimal Places: 2) μου χαλάει τη διαμόρφωση και αντί να πάρω 1,33 gr/lt , παίρνω 1,333333333333333 gr/lt. Ξέρει κανείς πως μπορώ να το φέρω στη μορφή που θέλω ; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από tarantules
accipio Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δοκίμασε τον τύπο =ROUND(A1/A2;2) & " gr/lit" 1 1
tarantules Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 37 λεπτά πριν, accipio είπε Δοκίμασε τον τύπο =ROUND(A1/A2;2) & " gr/lit" Τέλειο! Δεν την ήξερα αυτή τη συνάρτηση! Σε ΥΠΕΡ ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα