GrigM Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πριν τα πείτε αυτά σκέφτεστε καθόλου ; Who hurt you? Ελα καλο μηνα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekLegend2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Εγώ πάντως έχω δοκιμάσει τους περισσότερους browser και κατέληξα στο Vivaldi. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πρωταπριλια, καλο μηνα σε ολους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 40 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πριν τα πείτε αυτά σκέφτεστε καθόλου ; Μάλλον εσύ έχεις μείνει αρκετά πίσω και εκτίθεσαι χωρίς λόγο.... Ο νέος Edge με τη chromium engine είναι αρκετά καλός πλέον. Ναι μεν επιδέχεται κι άλλων βελτιώσεων αλλά δεν έχει καμιά σχέση με το παρελθόν. 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, privateer είπε αλλος ενας που ζει στη εποχη του ΙΕ. Εσυ που τα εχεις σκεφτει τον εχεις χρησιμοποιήσει καθολου? Βεβαίως και το έχω κάνει και το κάνω κατά διαστήματα, όπως επίσης τον χρησιμοποιώ όταν τεσταρω τα site που φτιάχνω ! Πρακτικά ένας Chrome είναι με default επιλογές τις σαχλαμάρες της Microsoft όπως το Bing. Γίνεται ωστόσο να μην μου αρέσει η μυστικοπάθεια που έχουν τα engine τους για παράδειγμα και να μην τους εμπιστεύομαι ; Βλ. Συλλογή δεδομένων μέχρι και στα incognito mode. 2 λεπτά πριν, Demon Lord είπε Μάλλον εσύ έχεις μείνει αρκετά πίσω και εκτίθεσαι χωρίς λόγο.... Ο νέος Edge με τη chromium engine είναι αρκετά καλός πλέον. Ναι μεν επιδέχεται κι άλλων βελτιώσεων αλλά δεν έχει καμιά σχέση με το παρελθόν. Και τα Hundai είναι καλά αυτοκίνητα πλέον, δέχονται βελτιώσεων όποτε να καταργήσουμε όλα τα άλλα αυτοκίνητα. Ποιος λόγος να έχουμε επιλογές ; Δεν ξέρω αν εκτίθομαι εγώ η εσύ που επικροτείς την εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης κάποιας εταιρείας! Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι ο Edge είναι κακός browser αλλά ότι υπάρχει λόγος να έχω την επιλογή να τον αλλάξω! 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, lazarosgr είπε είναι απλά τα πράγματα. διαγραφή του Edge μετά την εγκατάσταση των Windows 10 η Windows 11 και όλα καλά. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται. 😁 για πες μας εξυπνοπούλι πως κάνεις διαγραφή τον Edge? Γιατί εμείς είμαστε και άσχετοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_psiloulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 41 λεπτά πριν, vassilis018 είπε για πες μας εξυπνοπούλι πως κάνεις διαγραφή τον Edge? Γιατί εμείς είμαστε και άσχετοι. https://windowsreport.com/uninstall-edge-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 55 λεπτά πριν, manolis940 είπε Δεν ξέρω αν εκτίθομαι εγώ η εσύ που επικροτείς την εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης κάποιας εταιρείας! Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι ο Edge είναι κακός browser αλλά ότι υπάρχει λόγος να έχω την επιλογή να τον αλλάξω! Συνεχίζεις να εκτίθεσαι.... δεν έγραψα κάπου πως καλά έκανε η MS και μας έκανε τη ζωή δύσκολη στην αλλαγή default browser. Έγραψα πως πλέον ο Edge είναι ένας καλός browser και όχι το σκουπίδι που ήταν κάποτε. Διάβασε ξανά το σχόλιό μου και είμαι σίγουρος πως θα το καταλάβεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 58 minutes ago, manolis940 said: Βεβαίως και το έχω κάνει και το κάνω κατά διαστήματα, όπως επίσης τον χρησιμοποιώ όταν τεσταρω τα site που φτιάχνω ! Πρακτικά ένας Chrome είναι με default επιλογές τις σαχλαμάρες της Microsoft όπως το Bing. Γίνεται ωστόσο να μην μου αρέσει η μυστικοπάθεια που έχουν τα engine τους για παράδειγμα και να μην τους εμπιστεύομαι ; Βλ. Συλλογή δεδομένων μέχρι και στα incognito mode. Και τα Hundai είναι καλά αυτοκίνητα πλέον, δέχονται βελτιώσεων όποτε να καταργήσουμε όλα τα άλλα αυτοκίνητα. Ποιος λόγος να έχουμε επιλογές ; Δεν ξέρω αν εκτίθομαι εγώ η εσύ που επικροτείς την εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης κάποιας εταιρείας! Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ ότι ο Edge είναι κακός browser αλλά ότι υπάρχει λόγος να έχω την επιλογή να τον αλλάξω! Απάντησες αρνητικά στο ποστ το οποιο έλεγε πως ειναι καλος browser οποτε ναι αυτο υποννόησες. Μην το γυριζεις τωρα. Εκτιθεσαι. Δεν ειπες τπτ περι δυνατοτητα αλλαγης. Τωρα ξαφνικα το γραφεις αφου το αρχικο σου ποστ ηταν απλα επιπεδου τρολ. Τελος δεν ειναι ενας Chrome. Ειναι chromium based οποτε λογικο να υπαρχουν ομοιοτητες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaskrs Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πριν 1 βδομάδα πήγα απο windows 10 σε windows 7 κ ησύχασε το κεφάλι μου.Τα windows 11 δεν πρόκειται να τα αγγίξω ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 ''Είναι αρκετά πιθανό η Microsoft να δυσκόλεψε τη διαδικασία...'' χ...ζουν οι αρκουδες στο δασος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemek Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Iliaskrs είπε Πριν 1 βδομάδα πήγα απο windows 10 σε windows 7 κ ησύχασε το κεφάλι μου.Τα windows 11 δεν πρόκειται να τα αγγίξω ποτέ. δοκίμασες και τα XP? πετάνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαβάζοντας την επικεφαλίδα μου ήρθε στο μυαλό Επιτέλους αλλαγή του λογισμικού γίνετε εύκολα ; 🙂 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από optimerious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGe0rge Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, aggelis6 είπε Καλή Πρωταπριλιά!😄 Αχαχαχαχ 5 ώρες πριν, dr_psiloulis είπε https://windowsreport.com/uninstall-edge-windows-10/ 🤡🤡🤡🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα