Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι κάτοχος των συγκεκριμένων ακουστικών. Είναι ποιοτική κατασκευή από μέταλλο και πλαστικό, ενώ έρχονται με αποσπώμενο 3m  3.5mm male to 3.5mm male καλώδιο, το οποίο εύκολα μπορεί να αλλαχθεί με κάποιο κοντύτερο. Έχουν ευχάριστο V sound signature,  ιδανικό για ταινίες, gaming και τραγούδια με έμφαση στο μπάσο. Σχετικά ευρύ Soundstage, μέτρια απόδοση σε φωνές (good enough τηρουμένων των αναλογιών). 

Να σημειωθεί ότι είναι open back, ήτοι υπάρχει θόρυβος όταν χρησιμοποιούνται (επιπέδου αναλογικά χαμηλής έντασης τηλεόρασης) ενώ τα βρήκα σχετικά στενά για το κεφάλι μου (προηγούμενα ακουστικά ήταν τα seinheisser 559 όπου από θέμα άνεσης είτω εξαιρετικά). 

Περαιτέρω review από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Ζ:

ενώ επίσης προτείνω και την ανεύρεση των προηγούμενων thread προσφορών των συγκεκριμένων ακουστικών για περαιτέρω γνώμες για όσους ενδιαφέρονται για αγορά. 

Επεξ/σία από Flimgkis
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Dantε είπε

Για να τα οδηγησεις αυτα,τι χρειαζεται?

Θα παιξουν απευθειας απο υπολογιστη?

Είναι 32 Ωhm, επομένως κάνουν για pc/laptop/κινητό και λοιπές συσκευές.

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι ακουστικαρες και αξιζαν καθε ευρω οταν τα ειχα παρει πριν αρκετα χρονια στα 200++, ποσο μαλλον τωρα..προχωρηστε αφοβα

Δημοσ.

Προτιμώ τα SHP 9500.

Αυτά μου ήταν βαριά κ στενά. 

Κ με πιο κλειστό Soundstage. 

Επίσης δε θα έλεγα  v shaped  αλλά απλά με χαμηλά πρίμα. 

Δείτε κ rtings reviews 

• Like 2
Δημοσ.

Οποιος θελει ας δει και τα SENNHEISER HD560S για λίγα ευρω παραπάνω..

Οτι πιο flat εχω ακούσει, απίστευτη απόκριση σε όλες τις συχνότητες. Έχουν ψηλότερη ωμικη αντίσταση να συμπληρώσω, δεν είναι το ίδιο ευκολοδηγητα με τα Fidelio εν ολίγοις. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...