noobogadgetakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα ..έχω ένα σκληρό δίσκο από ένα παλιό λάπτοπ.θελω να βγάλω κάτι φωτογραφίες από εκεί επειδή καταλάθος τον φορμαρισαν και χρησιμοποίησα το recuva..παλιά έκδοση είναι γτ μου λέει να αναβαθμίσω σε νεότερη κιόλας...το θέμα είναι ότι βρίσκει ας πούμε τα αρχεία τα οποία μάλλον είναι αυτά που ψάχνω αλλά όταν κλικαρω σε ένα το κάνω μπλε και μετά cntrl+a για να τα επιλέξω όλα και μετά να κάνω ανάκτηση μου λέει ότι η συσκευή δεν είναι έτοιμη.πως μπορώ να το ξεπεράσω αυτό το εμπόδιο;υπάρχει άλλο φρεε πρόγραμμα γι'αυτό την δουλειά; Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από noobogadgetakias
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Το (q)photorec https://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
noobogadgetakias Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 προσπαθω να τα αποθηκευσω αυτα που βρισκει αλλα και αυτο μου λεει οτι η συσκευη δεν ειναι ετοιμη..εντωμεταξυ εφτιαξα εναν τυχαιο φακελο στην επιφανεια εργασιας ωστε να αποθηκευτουν εκει τα αρχεια αλλα δεν το δεχεται και μου τον βγαζει τον φακελο που δημιουργω με αυτο το συννεφακι επανω του...εφοσον τον δισκο τον βλεπει κανονικα ο υπολογιστης μηπως πρεπει να κοιταξω κατι αλλο?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Ελπίζω να μην προσπαθείς να τα αποθηκεύσεις στο ίδιο μέσο απο το οποίο ψάχνεις τα διαγραμμένα αρχεία.
afm Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως σου γράφει ο Ukforthemoment από πάνω ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΣΟ τα διαγεγραμμένα αρχεία που βρίσκει το recuva ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα ανάκτησης. Χρησιμοποιούμε το δεύτερο σκληρό (αν έχουμε στο σύστημα μας) αλλιώς έναν εξωτερικό δίσκο ή ένα usb stick. Ποτέ στο ίδιο μέσο γιατί όσο γράφουμε τόσο μειώνονται οι πιθανότητες ανάκτησης. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από afm
noobogadgetakias Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 συγγνωμη αλλα εγω εχω συνδεσει αυτον τον δισκο μεσω usb με εξωτερικη θηκη επανω στον υπολογιστη και κανω ανακτηση σε ενα φακελο που δημιουργησα στην επιφανεια εργασιας. με το ρεκουβα ξεκιναω την ανακτηση επιλεγοντας τον δισκο αυτο ποθ εχω συνδεσει επανω με την θηκη.ξεκιναει και ενω στην αρχη βρισκει 25 αρχεια ξαφνικα σταματαει και λεει οτι δεν ειναι ετοιμη η συσκευη.και τα αρχει που εχει ηδη βρει μεχρι εκεινη την στιγμη αυτα τα 25 δεν τα ανακτει.προσπαθω να τα ανακτησω σε φακελο ξεχωριστο εννοειται...που δεν εχει σχεση με τον δισκο ποθ εχει το θεμα. μαλλον φταιει η θηκη..αποτι καταλαβα δηλαδη..γιατι δοκιμασα και αλλον δισκο που ξερω οτι ειναι 100% ενταξει και βρηκε κατευθειαν 500+ βαλε αρχεια μεσα και μολις πηγε να υπολογισαει ποσο χρονο χρειαζεται για να τελειωσει η διαδικασια σταματησε και πεταξε το συνηθες...οτι η συσκευη δεν ειναι ετοιμη ...οποτε τωρα θα δοκιμασω με καλωδιο επανω στον σκληρο κατευθειαν απο την μητρικη με σατα για να δω.η θηκη που εχω ειναι μια κινεζικη μαρκα orico . ORICO Backuper, Easy Your Backup for Phone αν μπειτε στο λινκ θα την δειτε. δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι...το περιεργο ειναι οτι αν παω και περασω διαφορα αρχεια στον δισκο αυτον μεσα τα περναει κανονικα..αν ειχε θεμα η θηκη δεν θα ειχα προβλημα και στην αντιγραφη επικολληση?αφου τον βλεπει κανονικα κιολας ο υπολογιστης. Σκέφτομαι όταν γυρισω από την δουλειά να κάνω ένα reformat στον δίσκο.μηπως και φτιάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα