Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Αποφάσισα να πουλήσω το 4 μηνών Galaxy S21 5G που έχω και να πάρω ένα από την σειρά S20 (πού θεωρώ πλέον ότι είναι η ανώτερη σειρά των Galaxy απ'ολες τις απόψεις).

Η κάρτα SD τελικά είναι must (η λύση το να κουβαλάς 1000 μαλακιες μαζί δεν είναι η καλύτερη), επίσης και ποιοτικά νομίζω είναι καλύτερα απο την S21 και S22 σειρά.

Ποιο προτείνετε:

Το Galaxy S20 5G, το S20+ η το S20 Ultra;

Μιλάμε πάντα για καινουργιο σε καλές τιμές γιατι μ'ενδιαφέρει να έχει εγγύηση.

Ο λόγος που ψιλόπαω προς το S20 είναι το μέγεθος πού με βολεύει άλλοιως θα έφερνα το Ultra.

Αλλά θα ήθελα την γνώμη σας!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, J_F80 είπε

Παιδιά καλημέρα!

Αποφάσισα να πουλήσω το 4 μηνών Galaxy S21 5G που έχω και να πάρω ένα από την σειρά S20 (πού θεωρώ πλέον ότι είναι η ανώτερη σειρά των Galaxy απ'ολες τις απόψεις).

Η κάρτα SD τελικά είναι must (η λύση το να κουβαλάς 1000 μαλακιες μαζί δεν είναι η καλύτερη), επίσης και ποιοτικά νομίζω είναι καλύτερα απο την S21 και S22 σειρά.

Ποιο προτείνετε:

Ο λόγος που ψιλόπαω προς το S20 είναι το μέγεθος πού με βολεύει άλλοιως θα έφερνα το Ultra.

Αλλά θα ήθελα την γνώμη σας!

Ευχαριστώ!

Αν βρεις το s20 με snapdragon ναι πήγαινε αλλά με τον exynos ούτε να το σκεφτεις. 

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157040799/samsung-galaxy-s20-fe-8gb-128gb.html?

Αν δεν σε ενοχλεί το ροζ χρώμα αν του βάλεις θήκη.

Πάντως καλύτερα να κοιτάξεις σε κάποιο s21/22 με 256 ή 512gb αν δεν σου φτάνουν τα 128

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αν βρεις το s20 με snapdragon ναι πήγαινε αλλά με τον exynos ούτε να το σκεφτεις. 

Ρίξε και μια ματιά σε αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157040799/samsung-galaxy-s20-fe-8gb-128gb.html?

Αν δεν σε ενοχλεί το ροζ χρώμα αν του βάλεις θήκη.

Πάντως καλύτερα να κοιτάξεις σε κάποιο s21/22 με 256 ή 512gb αν δεν σου φτάνουν τα 128

Χα χα χα! Ωραίος!

Αλλά όχι ροζ φίλε.

Δε μου λες το S20 Fe που έχεις πως τα καταφέρνει, γιατί την στιγμή που μιλάμε είναι φοβερό VFM;

Με 6GB RAM κολλάει κάπου κάπου; 

Αν και το S10e που είχα πριν με 6GB RAM δεν είχε πρόβλημα.

Επεξ/σία από J_F80
Δημοσ.
2 ώρες πριν, J_F80 είπε

Εχουν σταματήσει να πωλούνται καινούργια αρα αναγκαστικά κοιτάς στο S20 FE.

Προσοχή μόνο γιατί κυκλοφορει σε 3 διαφορετικούς συνδιασμούς γενικα στα καταστήματα. Μια με τον κακό exynos, μια με Snap865 5G και η πιο πρόσφατη με τον Snap865 4G.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχουν σταματήσει να πωλούνται καινούργια αρα αναγκαστικά κοιτάς στο S20 FE.

Προσοχή μόνο γιατί κυκλοφορει σε 3 διαφορετικούς συνδιασμούς γενικα στα καταστήματα. Μια με τον κακό exynos, μια με Snap865 5G και η πιο πρόσφατη με τον Snap865 4G.

Όχι τα S20 υπάρχουν (στην Γερμανία, εκεί τα παίρνω πάντα) αλλά αλήθεια είναι ότι το S20 Fe 5G με ιντριγκαρει ως πιο VFM.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, J_F80 είπε

Όχι τα S20 υπάρχουν (στην Γερμανία, εκεί τα παίρνω πάντα) αλλά αλήθεια είναι ότι το S20 Fe 5G με ιντριγκαρει ως πιο VFM.

Εχει σταματήσει η παραγωγή των S20. Οτι βλέπεις δεξιά και αριστερά είναι παλιο stock που τους έχει μείνει.

Και το S20FE τώρα που βγήκε φέτος το S21FE,θα αποσυρθει και αυτό απο την αγορά.

Αρα αν σε ενδιαφέρει όπως λές τόσο πολύ η microSD κάρτα η μοναδική επιλογή που έχεις σε Samsung S σειρά είναι αυτό, αλλιώς κοιτάς στα φθηνότερα A σειράς τύπου A52s.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχει σταματήσει η παραγωγή των S20. Οτι βλέπεις δεξιά και αριστερά είναι παλιο stock που τους έχει μείνει.

Και το S20FE τώρα που βγήκε φέτος το S21FE,θα αποσυρθει και αυτό απο την αγορά.

Αρα αν σε ενδιαφέρει όπως λές τόσο πολύ η microSD κάρτα η μοναδική επιλογή που έχεις σε Samsung S σειρά είναι αυτό, αλλιώς κοιτάς στα φθηνότερα A σειράς τύπου A52s.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε!

Προς το παρόν όμως εχω επιλογή για όλα που σου είπα.

Τώρα η γνώμη σου ποια είναι;

Για το Ultra ( στα 670), το S20 5G και το S20+ ( στα 570 και τα δύο) η το S20 Fe 5G (στα 420) Θα ήταν καλύτερα;

Το A52s όχι γιατί είναι χωρίς Dex.

Επεξ/σία από J_F80
Δημοσ.
1 ώρα πριν, J_F80 είπε

Χα χα χα! Ωραίος!

Αλλά όχι ροζ φίλε.

Δε μου λες το S20 Fe που έχεις πως τα καταφέρνει, γιατί την στιγμή που μιλάμε είναι φοβερό VFM;

Με 6GB RAM κολλάει κάπου κάπου; 

Αν και το S10e που είχα πριν με 6GB RAM δεν είχε πρόβλημα.

Πράμα δεν καταλαβαίνει του έχω βγάλει τα μάτια 3εις μήνες που το έχω ραμ δεν έχω κανένα θέμα με την λειτουργία να κάνει sleep ότι δεν χρησιμοποιείται

Με browser και μερικές εφαρμογές ακόμα ανοιχτές που χρησιμοποιούνται

μπαταρία με εξοικονόμηση χωρίς τις ρυθμισεις που χρειάζονται να γίνουν μέσω υπολογιστή κρατάει γύρω στις 8 ώρες από 100-15 , επίσης 50gb γεμάτα μόνο από εφαρμογές τα υπόλοιπα σε μια 256 κάρτα sd 94112811_Screenshot_20220401-090625_OneUIHome.jpg.33e96dc38c1dd5d0224890d2addda3be.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Πράμα δεν καταλαβαίνει του έχω βγάλει τα μάτια 3εις μήνες που το έχω ραμ δεν έχω κανένα θέμα με την λειτουργία να κάνει sleep ότι δεν χρησιμοποιείται

Με browser και μερικές εφαρμογές ακόμα ανοιχτές που χρησιμοποιούνται

μπαταρία με εξοικονόμηση χωρίς τις ρυθμισεις που χρειάζονται να γίνουν μέσω υπολογιστή κρατάει γύρω στις 8 ώρες από 100-15 , επίσης 50gb γεμάτα μόνο από εφαρμογές τα υπόλοιπα σε μια 256 κάρτα sd 94112811_Screenshot_20220401-090625_OneUIHome.jpg.33e96dc38c1dd5d0224890d2addda3be.jpg

Το μόνο θέμα που έχω είναι με το μέγεθος, επειδή έχω μάθει σε μικρότερα κινητά.

Το μέγεθος, συνηθίζεται;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, J_F80 είπε

Το μόνο θέμα που έχω είναι με το μέγεθος, επειδή έχω μάθει σε μικρότερα κινητά.

Το μέγεθος, συνηθίζεται;

Ναι , προέρχομαι από redmi note 7 και iPhone 6s φυσικά και συνηθίζεται

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, J_F80 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε!

Προς το παρόν όμως εχω επιλογή για όλα που σου είπα.

Τώρα η γνώμη σου ποια είναι;

Για το Ultra ( στα 670), το S20 5G και το S20+ ( στα 570 και τα δύο) η το S20 Fe 5G (στα 420) Θα ήταν καλύτερα;

Το A52s όχι γιατί είναι χωρίς Dex.

Το S20 FE. Για Android μιλάμε, δεν έχει νόημα να δώσεις πολλά χρήματα για παλιότερα μοντέλα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...