Stelaras1993 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε ολους, καθως μπηκα σε σωμα ασφαλειας και θα πρεπει απο εδω και περα να ξυρίζομαι καθε μερα και καθως βλεπω πως τα ξυραφια μου δημιουργουν ερεθισμους και ισως σε βαθος χρονου βγαινει και πιο ακριβο απο το να εχεις μια μηχανη ξυρισματος, εχει καποιος να προτεινει κατι; Γενικα βρισκω σε όλες τις μηχανες σχεδον αρνητικα σχολια. Απο τιμη δεν με νοιαζει το θεμα ειναι να κρατησει χρονια και να κανει αψογη δουλεια. Φανταζομαι σε αυτες ανταλλακτικα αλλαζεις μετα απο πολλα χρονια ετσι; Σκεφτομαι αυτην που σας επισυναπτω δειχνει vfm. Στα medianarkt κλπ παιζει 170 και τα 130 στο σκρουτζ ειναι ιστορικο χαμηλο. Εαν εχετε κατι να προτείνετε μου λετε η καποια αποψη για αυτην που ανεβασα ευχαριστω πολυ!!
kostasbm Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 έχει και νεωτέρα μοντέλα..... ανταλλακτικά ύπαρχουν όποτε μη ανυσηχεις τώρα για τα χρόνια που αναφέρεις εξαρτάται από το τι γενεια έχεις ....πολύ σκληρά ...σκληρά....μαλακά.... όπως είπα όταν οι λεπίδες αρχίζουν και δεν κόβουν απλά τις αλλάζεις ...η το ποιο πιθανό είναι να πάρεις κάποιο νεωτερο μοντέλο 1
Nabuko Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε εχει καποιος να προτεινει κατι; Με τη μηχανή στην αρχή μπορεί να σου αρέσει και να σε βολεύει, αλλά θα είσαι χειρότερα. Έχουν την τάση να γυρνάνε τις τρίχες και θα έχεις και φαγούρα. Σου μιλάω εκ πείρας γιατί είχα αλλάξει 2 philishave επειδή έπρεπε να ξυρίζομαι σχεδόν καθημερινά. Για τους ερεθισμούς πιθανόν δεν φταίνε τα ξυραφάκια αλλά ο αφρός ξυρίσματος που είναι γεμάτος χημικά και το άφτερ σέηβ που περιέχει οινόπνευμα. Παθών επίσης. Πας Σκλαβενίτη, παίρνεις κρέμα ξυρίσματος, prosar ή nivea με 2 ευρώ, πινέλο με 4-5 ευρώ και μια ξυριστική με 3-4 λεπίδες. Και σε κάποιπ φαρμακείο ένα άφτερ σέηβ Korres σε κρέμα. Και είσαι έτοιμος. Θα αισθάνεσαι το πρόσωπό σου φρέσκο και απαλό σαν πωπουδάκι μωρού. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από Nabuko 2
7nisiotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 λύση a. του "τεμπέλη-δεν έχω χρόνο ούτε 10λ" Phillips Oneblade (γκρι πρόσοψη) ή κάτι παρόμοιο Βέβαια ίσως να φαίνεται ένα shadow 5' clock effect μετά από μερικές ώρες b. του "εχω ενα μισαωρακι": Safety Razor - clean save 100%
Stelaras1993 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Με τη μηχανή στην αρχή μπορεί να σου αρέσει και να σε βολεύει, αλλά θα είσαι χειρότερα. Έχουν την τάση να γυρνάνε τις τρίχες και θα έχεις και φαγούρα. Σου μιλάω εκ πείρας γιατί είχα αλλάξει 2 philishave επειδή έπρεπε να ξυρίζομαι σχεδόν καθημερινά. Για τους ερεθισμούς πιθανόν δεν φταίνε τα ξυραφάκια αλλά ο αφρός ξυρίσματος που είναι γεμάτος χημικά και το άφτερ σέηβ που περιέχει οινόπνευμα. Παθών επίσης. Πας Σκλαβενίτη, παίρνεις κρέμα ξυρίσματος, prosar ή nivea με 2 ευρώ, πινέλο με 4-5 ευρώ και μια ξυριστική με 3-4 λεπίδες. Και σε κάποιπ φαρμακείο ένα άφτερ σέηβ Korres σε κρέμα. Και είσαι έτοιμος. Θα αισθάνεσαι το πρόσωπό σου φρέσκο και απαλό σαν πωπουδάκι μωρού. Φαγώθηκα αυτες τις μερες γιατι μεσα απο τα μουσια εχω βγαλει σπυρια καθως ειμαι με κοβιντ … τελικα βρηκα οτι φταει η κουβερτα που κοιμαμαι παει και μαγκώνει εκει και με εχει κανει να μην πω πως. Καταλαβα ευχαριστω πολυ!! Πολύτιμη η άποψή σου!!
Tzini_Gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους. Ειμαι και εγω σε αναζητηση ξυριστικης μηχανης για τον πατερα μου, εχετε κατι να προτεινετε; Budget <60 Ευρω Ειτε επαναφορτιζομενη ειτε με μπαταριε Οσο γινεται ναναι βαθυ το ξυρισμα Αυτες με τις κεφαλες τι παιζει; γυρνανε οντως τριχες; Τι εχετε να προτεινετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα