Eidhmwn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας, θα ήθελα προσωρινά να κάνω μία αλλαγή στον GPU, λόγω του ότι βλέπω κάποιες πτώσεις τιμών έχω ένα ''άγχος'' να τρέξω να πάρω μία οποιαδήποτε κάρτα σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε 😁 Μητρική: Gigabyte B85M-D3H (rev. 1.2) Επεξεργαστής: intel core i7-4770 RAM: HyperX Fury Red 16GB DDR3-1600MHz (HX316C10FR/8) Αποθηκευτικός χώρος: WD GREEN 1tb hdd Κάρτα Γραφικών: gtx 750 ti Τροφοδοτικό: Thermaltake smart rgb 500w Χρήση υπολογιστή : browsing, gaming (metal gear solid v,pubg,lol,gta v), excel, word, προγραμματα λογιστικής Σκεφτόμουν την rx 6600 αναμένω και τις απόψεις Θενκ γιου εκ των προτέρων
dpolal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Αν το «θέμα» που αντιμετωπίζεις είναι μόνο οι πτώσεις τιμών και όχι κάποιο κόλλημα σε παιχνίδια τότε δεν έχει νόημα σε τόσο παλιό σύστημα και η 750ti κρατάει ακόμα μια χαρά για την ηλικία της και δένει μια χαρά με το υπόλοιπο hardware. Όταν με το καλό είσαι έτοιμος για ολική αναβάθμιση τότε κοιτάς πάλι τί γίνεται στην αγορά. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, dpolal είπε η 750ti κρατάει ακόμα μια χαρά για την ηλικία της Spoiler https://www.thelab.gr/forums/topic/178501-gtx-750-ti-custom-bios/#comment-2634577 Σχετικά με το PUBG είναι κάτω των min requirements: 1
dpolal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.thelab.gr/forums/topic/178501-gtx-750-ti-custom-bios/#comment-2634577 Σχετικά με το PUBG είναι κάτω των min requirements: Kαι εγώ μπορώ να σου δείξω βίντεο με δοκιμές, δε λέει κάτι αυτό, μπορεί ο Ts να παίζει σε 1280χ720 ανάλυση. Επίσης δεν αναφέρθηκε σε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, για τις τιμές μίλησε μόνο. 1
hln3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, Eidhmwn είπε Καλησπέρα σας, θα ήθελα προσωρινά να κάνω μία αλλαγή στον GPU, λόγω του ότι βλέπω κάποιες πτώσεις τιμών έχω ένα ''άγχος'' να τρέξω να πάρω μία οποιαδήποτε κάρτα σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε 😁 Μητρική: Gigabyte B85M-D3H (rev. 1.2) Επεξεργαστής: intel core i7-4770 RAM: HyperX Fury Red 16GB DDR3-1600MHz (HX316C10FR/8) Αποθηκευτικός χώρος: WD GREEN 1tb hdd Κάρτα Γραφικών: gtx 750 ti Τροφοδοτικό: Thermaltake smart rgb 500w Χρήση υπολογιστή : browsing, gaming (metal gear solid v,pubg,lol,gta v), excel, word, προγραμματα λογιστικής Σκεφτόμουν την rx 6600 αναμένω και τις απόψεις Θενκ γιου εκ των προτέρων Είναι σημαντική αναβάθμιση από εκεί που είσαι, αν βλέπεις πως δεν τραβάει το σύστημα καλή αλλαγή είναι 2
Eidhmwn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Σε 2κ 165hz οθόνη παίζω...εντάξει στο pubg συμβιβάζομαι σε windowed και πέφτω στα 1080p και με custom γραφικά κάτι γίνεται Γενικά για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα, μελλοντικά max τέλος του έτους θα γίνει εξ ολοκλήρου νέο pc με τα όλα του και επειδή όπως είπα, με βάση την μείωση που επέρχεται στις τιμές θέλω σιγά σιγά να μαζεύω parts που βρίσκω σε λογικές τιμές. Και σε καλύτερη κάρτα να πάω διατίθεμαι απλά είχα ανοίξει ένα θέμα το 2020 για νέο pc και από τότε το project δεν έχει προχωρήσει, για αυτό δεν θέλω να την ''πατήσω'' πάλι, και πιστεύω είναι καλή περίοδος για GPU, αν τα λέω σωστά μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού οι τιμές αναμένεται να πέσουν κι άλλο, θα μου συστήνατε να περιμένω λίγο ακόμα ?? Αν και οι ήδη υπάρχοντες μειώσεις μου φαίνονται υπεραρκετές
radiohead Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Ξεκινα με ένα τροφοδοτικό έχουν ψιλοπεσει οι τιμες. Τίποτα άλλο προς το παρόν θα έλεγα. Κάρτα πάρε όταν πέσει η 6600xt και η 3060 στα 400. 2k και 165hz τίποτα λιγότερο. https://www.skroutz.gr/s/30500337/Corsair-TX-M-Series-TX650M-2021-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Gold.html 1
Stefanos683 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 τωρα που πεφτουν οι τιμες βαλε μια καλη καρτα κ αστο να τρεχει ,εστω κ με μπουκαλι. εβιβα,στην υγεια μας 1
dpolal Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, Eidhmwn είπε ... μελλοντικά max τέλος του έτους θα γίνει εξ ολοκλήρου νέο pc με τα όλα του και επειδή όπως είπα, με βάση την μείωση που επέρχεται στις τιμές θέλω σιγά σιγά να μαζεύω parts που βρίσκω σε λογικές τιμές. Καλύτερα ξεκίνα προς το τέλος του έτους, την εποχή του black Friday και μετά κατά τη cyber Monday είναι καλά. Μέχρι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει για τα καλά οι DDR5 οπότε είναι καλύτερα να περιμένεις να πέσουν και οι τιμές στα αντίστοιχα νέα μπόρντ για να πας μια και καλή στη νέα τεχνολογία. Αν αγοράσεις τώρα αναγκαστικά θα κινηθείς σε DDR4. Επίσης μέχρι τότε θα έχουν κυκλοφορήσει και οι νέες gpu από την Intel οπότε ο ανταγωνισμός θα ρίξει κι' άλλο τις τιμές. Τα μόνα που μπορείς σχετικά άφοβα να αγοράσεις τώρα είναι κουτί και nvme γιατί ακόμα και τα τροφοδοτικά πάνε σε αλλαγή προτύπου. Γενικά ακολουθείς τον κανόνα «κάνω υπομονή μέχρι τελευταία στιγμή πριν την αναβάθμιση». 1
Eidhmwn Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 @dpolal Καταλαβαίνω την λογική σου και πόσο μάλλον εφόσον θέλω να κάνω ένα σύστημα μία και έξω και να μην ασχοληθώ ξανά για 5 χρόνια ας πούμε, πιστεύω να έχω την υπομονή (εδώ το συζητάω να μου πεις από το 2020 για το upgrade και κοίτα που φτάσαμε) και ίδωμεν. Αν κοιτούσα να πάρω μία μεταχειρισμένη GPU από τις αγγελίες τι μοντέλα θα μου προτείνατε αν και αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για μία ολική αναβάθμιση έως το τέλος του έτους και θα ήταν περιττό, πάραυτα θα ήθελα να σας ακούσω...
hln3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Eidhmwn είπε @dpolal Καταλαβαίνω την λογική σου και πόσο μάλλον εφόσον θέλω να κάνω ένα σύστημα μία και έξω και να μην ασχοληθώ ξανά για 5 χρόνια ας πούμε, πιστεύω να έχω την υπομονή (εδώ το συζητάω να μου πεις από το 2020 για το upgrade και κοίτα που φτάσαμε) και ίδωμεν. Αν κοιτούσα να πάρω μία μεταχειρισμένη GPU από τις αγγελίες τι μοντέλα θα μου προτείνατε αν και αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για μία ολική αναβάθμιση έως το τέλος του έτους και θα ήταν περιττό, πάραυτα θα ήθελα να σας ακούσω... Μια 1050 ti, όχι πάνω από 120 ευρώ. Είναι πολύ πίσω όμως σε σχέση με rx 6600. 1 1
Stefanos683 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, Eidhmwn είπε @dpolal Καταλαβαίνω την λογική σου και πόσο μάλλον εφόσον θέλω να κάνω ένα σύστημα μία και έξω και να μην ασχοληθώ ξανά για 5 χρόνια ας πούμε, πιστεύω να έχω την υπομονή (εδώ το συζητάω να μου πεις από το 2020 για το upgrade και κοίτα που φτάσαμε) και ίδωμεν. Αν κοιτούσα να πάρω μία μεταχειρισμένη GPU από τις αγγελίες τι μοντέλα θα μου προτείνατε αν και αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για μία ολική αναβάθμιση έως το τέλος του έτους και θα ήταν περιττό, πάραυτα θα ήθελα να σας ακούσω... μπορεις να βαλεις αγγελια περι τα 230 ευρω για 1660 σουπερ ή 980 στα 180, ή να αγορασεις μια 6500χτ στα 220ε . ή 1060 ή 1050 στα 130 ευρω μεχρι τελος του ετους οι ευκαιριες θα αυξανουν.ειδικα σε μεταχειρισμενα για αναβαθμιση συστηματος, καλυτερα δωσε 400 για μια 6600 κ τρεχα την με τον 4770 εστω κ ακομη 12!μηνες με 400 ευρω θα πιανεις επιδοσεις χβοχ , ακομη κ τροφοδοτικο των 60 ευρω θα αντεξει.. δε χρειαζονται 800αρικα,πάνε αυτες οι εποχες.. αφου την παλεψες με 750 κ 4770 ως εδω, ακομη κ με 1660 ή 6500χτ και ι3 12100 θα σου φανει τεραστια η διαφορα σε 5 χρονια η 6600 μπορει να βγαινει σε ενσωματωμενα γραφικα ενος ρυζεν..μεχρι τοτε οι τιμες μπορει να εχουν πεσει παρα πολυ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα