ethereum Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) μου αρέσει που έχει στοιχεια διακόσμησης χώρου , ωραία χρώματα και σχεδίαση , " δενει " μεσα στο σπίτι και ετσι σου γινεται πιο οικείο , απ τις λιγες tech εταιρίες που ασχολείται μέσω των προϊοντων της και με το interior home design Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από ethereum
koeltzakoatl Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πως τα κατάφεραν να έχουν τόσα πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά αλλά όχι συμβατότητα με VESA? 1
dasimo Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Είμαι κάτοχος εδώ και ένα χρόνο του Μ7. Σαν concept είναι εξαιρετικό. Έχεις Netflix,Cosmote, YouTube, Amazon prime, TuneIn και πολλές εφαρμογές χωρίς pc. Επίσης έχεις airplay 2 ( το studio δεν έχει καν AirPlay), remote pc/Mac , office 365 , browser, 2καλα ηχεία, 2 hdmi μια usb c . Απ ότι είδα προσέθεσαν camera , mics. Το μόνιτορ είναι πολύ καλό σαν συσκευή αλλά μέτριο σαν μόνιτορ . Αρκετά καλό VA τύπου πάνελ, με μέτρια φωτεινότητα και κοντραστ. Είναι ενδιαφέρον αλλά όπως είπε και ένας φίλος πρακτικά άχρηστα features αν έχεις υπολογιστή και μαλιστα γρήγορο (Mac mini m1 έχω εγώ).
paloukotis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Νομίζω οτι αν δεν εβλεπα τον τίτλο θα πίστευα ότι βγήκε καινούριο imac.....
load Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τι διαφορά έχει πρακτικά από μια 4k smart tv (40-50-60'') που είναι και φθηνότερη? απόσο ξέρω ήδη μπορείς να κοτσάρεις webcam, keyboard, mouse και έχει και όλες τις streaming εφαρμογές. το μικρόφωνο για να μιλάς στην Bixby? Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από load
bower Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, alkpet είπε Studio Display στη μισή τιμή. Νοτ μπαντ Va panel…
ravisher34 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου τα VA panel...
mirrage Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 31/3/2022 στις 10:50 ΜΜ, ethereum είπε μου αρέσει που έχει στοιχεια διακόσμησης χώρου , ωραία χρώματα και σχεδίαση , " δενει " μεσα στο σπίτι και ετσι σου γινεται πιο οικείο , απ τις λιγες tech εταιρίες που ασχολείται μέσω των προϊοντων της και με το interior home design Όλες οι μεγάλες ασχολούνται. Μέχρι και η Hitachi που στην Ελλάδα βρίσκεις βέβαια μόνο τα rebranded χρέπια της από την Τουρκία που είναι ξαδερφάκια των F&U.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα