gatos74 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στο Forum και καλό μήνα (από αύριο) Εχει κανείς τον Εpson XP 900 για να τον ρωτήσω κάτι σχετικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 έχω τον xp-970, παρόμοιο μοντέλο για πες αν τυχόν μπορώ να βοηθήσω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Καλημέρα τροβαδούρε, Θα ήθελα να μου πείς έχοντας τον εκτυπωτή στο ρεύμα αλλά σβηστό εάν η μπροστινή θύρα usb δίνει ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 38 λεπτά πριν, gatos74 είπε Καλημέρα τροβαδούρε, Θα ήθελα να μου πείς έχοντας τον εκτυπωτή στο ρεύμα αλλά σβηστό εάν η μπροστινή θύρα usb δίνει ρεύμα. μόλις το τσέκαρα, όχι δε δίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα