Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα περιεργο πραμα το τελευταιο καιρο. Οταν παω να κοιμηθω κρυωνω στην πλατη, ειδικα χαμηλα προς τη μεση, και δε μπορω να κοιμηθω, αργω πολυ να πιασω θερμοκρασια. Αυτο που κανω συνηθως ειναι η να ριχνω κανα ακομα παπλωμα ειναι να βαζω ζακετα πανω απο τη πιτζaμα. Τις μερες που χε το καλο κρυο, αυτο επιανε και με παιρνε ο υπνος μολις εβαζα τη ζακετα. Τωρα που ζεστανε παλι κρυωνω και δε με παιρνει ο υπνος, αλλα αν ριξω ζακετα, θα κοιμηθω αλλα θα σηκωθω καi θα σκαω λες και εχω ανεβασει πυρετο και βγαζω πιτζαμες και πεταω σκεπασματα

Ειδικα αυτες τις μερες αυτο με καταβαλλει και κανω πολυ σπαστο υπνο.

Δεν ξερω σε τι οφειλεται και αν μπορω να κανω κατι. το γκοογκλαρω αλλα δε μου βγαζει κατι σχετικο η κατι που ιατρικο που μπορω να κοιταξω

Το πιο σχετικο πραμα που διαβασα, ειναι οτι αν εχει υγρασια ο χωρος, δεν ιδρωνεις τοσο ευκολα με αποτελεσμα να φυλακιζεις τη ζεστη μεσα και να νιωθεις οτι καιγεσαι. Που οντως ειμαι σε υπογειο και εχει 67% υγρασια...

Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο η αν ξερει τι μπορει να παιζει

PS. Στην ουσια ειναι αυτο το κρυωμα που νιωθω και δε μπορω να κοιμηθω αν δε ντυθω παραπανω. Αν δε το νιωθα, δε θα βαζα ζακετα η αλλο παπλωμα να ξυπναω μες στη νυκτα και να ψηνομαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιθανον εξετασεις αιματος, για αβιταμινωση, με ελεγχος β12,σιδηρο,αποθηκες κλπ, κ αν φανει καπου ανεπαρκεια αλλαγη διατροφης, συμπληρωμα κλπ, ο,τι σου πει γιατρος. τσεκαριζε αντοχη, κοπωση,εξαντληση, υπνηλια κλπ

μπορεις να κανεις κ καποιο ραπιντ τεστ 

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Διατροφη καλη κανω και γυμναζομαι και παιρνω και πολυβιταμινες. Και γενικοτερα αυτο που περιγραφω ειναι τον τελευταιο εναμιση χρονο, δεν ειναι κορωνοιος (το χω περασει αλλωστε)

Κοπωση και εξαντληση εχω γενικοτερα το τελευταιο καιρο αλλα οκ αυτα ειναι τα της καθημερινοτητας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, therock είπε

Διατροφη καλη κανω και γυμναζομαι και παιρνω και πολυβιταμινες. Και γενικοτερα αυτο που περιγραφω ειναι τον τελευταιο εναμιση χρονο, δεν ειναι κορωνοιος (το χω περασει αλλωστε)

Κοπωση και εξαντληση εχω γενικοτερα το τελευταιο καιρο αλλα οκ αυτα ειναι τα της καθημερινοτητας

αν θες τσεκαρε β12, σιδηρο ,D, κλπ υπαρχουν διαφορα που χτυπανε το εντερο, ανοσοποιητικο, οργανα κλπ κ θελει χρόνο, εβδομαδες και ζορικης διαιτας να επανελθει . σε απορροφηση,πεψη, κλπ

δεν θελουμε πεσμενο ανοσοποιητικο ή και αβιταμινωση εξαντληση γιατι μπορει να επιβαρυνει πολυ την καρδια σε βαθμο ασχημο

η αιτια μπορει να ειναι το κοβιντ

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Confused 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, therock είπε

Για αρχή δοκίμασε για 1-2 ή παραπάνω βράδια να κοιμηθείς σε κάποιο άλλο σπίτι, αν αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να δείς αν θα συμβεί το ίδιο οπότε έτσι μπορείς να αποκλείσεις κάποιο θέμα με τον χώρο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Πάρε θερμαινόμενο υπόστρωμα

+1 σε αυτο.

Εγω ξυπναω ιδρωμενος και ειναι και πολυ παλιο  το υποστρωμα.

Δημοσ.

Κανε αυτό που κάνω κι εγώ όταν με πιάνει σαν εσένα. Τυλιξου με το ολο το σεντονι στη μέση και σκεπασου με την κουβέρτα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...