l337 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 12 minutes ago, adi32 said: Εγώ δεν καταλαβαίνω πως η Google δεν επιτρέπει τα addons να μπαίνουν στον androod Chrome ενώ μπαίνουν μια χαρά πχ στον kiwi Το ads revenue για την google στο mobile κομμάτι είναι τεράστιο και θέλουν δια ροπάλου να αποφύγουν τα adblock apps στην πλειοψηφία των χρηστών και όπου αυτό είναι δυνατόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azuli Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 λολ,τετοιες ριζοσπαστικες αλλαγες ουτε η απλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλό, αλλά το παλιό μ' άρεσε περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Εμενα παλι γιατι μου αρεσει η παλιατζουρα του 08;? μου φαινεται αρχιζουμε να γερναμε και δεν καταλαβαινουμε υην νεα γενια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 παει σφαιρα παντως στο mac mini το εβαλα σημρα , το safari πραγματικα ειναι εκτος τοπου πολλα bug σε site , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, l337 είπε Το ποιο ωραιο ηταν του 11 αν και εγω οταν μου φερνουν υπολογιστη για επισκευη το πρωτο που κανω ειναι να σβησω το Chrome. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Ωρε μαλακιες το εχει χασει η google. Το πιο ωραιο εικονιδιο ηταν αυτο του 2008 απο εκει και περα το χαος. Να προσεξε καποιος την αλλαγη δυσκολο παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TaxiarhisGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Κυριε CEO εχω μια απιστευτη ιδεα για το νεο εικονιδιο! CEO: Πες μου τι εχεις να προτεινεις? τιποτα λιγο saturation και θα ειναι αγνωριστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 - λέω να ξαναδοκιμάσω safari μη πρακτικός αλλά smooth μέχρι να ξυπνήσουν εκεί στον επίγειο δίσκο -προτείνεται μου κάνα adblock να το ματσάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, l337 είπε Το ads revenue για την google στο mobile κομμάτι είναι τεράστιο και θέλουν δια ροπάλου να αποφύγουν τα adblock apps στην πλειοψηφία των χρηστών και όπου αυτό είναι δυνατόν. Σωστός αν και σχεδόν όλοι πια χρησιμοποιούν add blockers στα κινητά ή και άλλους browsers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 14 minutes ago, adi32 said: Σωστός αν και σχεδόν όλοι πια χρησιμοποιούν add blockers στα κινητά ή και άλλους browsers. Θεωρώ, και κατά την άποψη μου πάντα, ότι η πλειοψηφία δεν χρησιμοποιεί adblockers (αρκετοί εξ αυτών να μην γνωρίζουν καν τι είναι). Μην κρίνεις από τους χρήστες που είμαστε σε αυτό το forum (ή σε άλλα αντίστοιχα) και από την ηλικία μας. Πλέον smartphone έχει ο καθένας και πολλοί δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα σε αυτό πέρα από τις πιο basic λειτουργίες πχ. να ανοίξουν FB, να δούνε βίντεο στο youtube, να ακούσουν καμιά μουσική, να δουν τον καιρό και να κάνουν μια απλή αναζήτηση στο google widget (ούτε το app του chrome πχ δεν ανοίγουν). Αν του πεις κιόλας άσε τον chrome πχ και βάλε αλλο app μαζί με adblock, τον έκαψες εντελώς. Το ζω κάθε μέρα, γι' αυτό στο λέω 😛 Σε αυτή την πλειοψηφία (όση είναι αυτή) βασίζεται και η google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioksa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μεγάλωσε και τον κυκλο στο κέντρο... Πιο στενή παρακολούθηση με γουρλωμένο το μάτι να υποθέσω; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umbrella co. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτη και αν ειναι αναβαθμιση. Καινουργιο εικονιδιο! Παει, το τερματισαν αυτοι. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από umbrella co. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Σαν να μεγάλωσε λίγο το «μάτι»... Τυχαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα