Arkin Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Το επόμενο εικονίδιο του chrome στην έκδοση 110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, MetroStar είπε Μόνο Kiwi χρησιμοποιώ και εγώ με uBlock Origin. Δεν επιτρέπει γιατί το πρώτο add-on που εγκαθιστούν όλοι είναι κάποιο addblock και θα χάνει πολλά έσοδα. Kiwi ίσον το καλύτερο dark mode για όλα τα sites. Ειδικά αν έχεις amoled έχει το απόλυτο μαύρο. Μετά τα τελευταία updates όμως όπου έβγαλαν τις ρυθμίσεις contrast χρησιμοποιώ το πρόσθετο dark reader Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisV1978 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 👩🏻💻🧑💻👨🏻💻 🖥💻📲 ⌨️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DisasterMaster Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Εγώ διαφωνώ. Το παλιό logo ήταν πιο ωραίο και αναγνωρίσμο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το παλιό. Θα το βλέπουμε κ θα λεμε ωχ ποια εφαρμογή είναι τρ αυτή? Δεν ξέρω, θα πάρει καιρό να το συνηθίσω...🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geostratis Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 31/3/2022 στις 5:09 ΜΜ, Retromaniac είπε Αγνώριστο το νέο εικονίδιο. Ήταν απαραίτητη αυτή η δραματική ανανέωση Σωστα! Το πρωτο που ειπα οτσν το ειδα ηταν "Να ενα νεο εικονιδιο!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα