Basilhs23___ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Πραγματικά τι σε προβλημάτισε αλλά για λίγο μόνο; Στείλε μου τους τραπεζικούς κωδικούς σου να δω αν σε έχουν χρεώσει γιατί αυτούς στα ελτα δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι Τι υπερανάλυση είναι αυτή για μια λέξη, γύφτοι θα είναι οι άνθρωποι Ναι υπεραναλυση. Έχω λάβει τέτοια γελοία μηνύματα από scam που το ένα το κράτησα για ενθύμιο κιόλας για να γελάω. Δύσκολα πείθομαι σε κάποιες περιπτωσεις ότι δεν το γράφουν επίτηδες έτσι για τους συγκεκριμένους λόγους που ανέφερα. Η απάτη νομικά η ηθικά να το πάρουμε, είναι απάτη και διώκεται, κακως το έπραξε οποίος το έπραξε. Αλλά με ορισμένα γελοία μηνύματα θα γελάνε μέχρι και οι υπάλληλοι της τράπεζας / ασφαλείας και παίζει να σου πουν στο χαλαρό ότι εσύ φταις να προσεχες για ποιον λόγο να κυνηγήσουμε τον άλλον η να σου επιστρέψουμε τα χρήματα....
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Iamthagod είπε Δεν δημιουργώ νέο τόπικ. Σήμερα έλαβα αυτό το email. Με προβλημάτισε για λίγο, αλλά 98% είναι μπανάνα, οπότε προσοχή. Τι σε προβλημάτισε ακριβώς;Οτι τα ΕΛΤΑ δεν έχουν το email σου;Οτι πιθανότατα δεν έχεις παραγγείλει τίποτα;Οτι το νουμερο ξεκινάει με UPS;Οτι ο αποστολεας δεν είναι καν απο Ελλάδα;
Iamthagod Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι σε προβλημάτισε ακριβώς;Οτι τα ΕΛΤΑ δεν έχουν το email σου;Οτι πιθανότατα δεν έχεις παραγγείλει τίποτα;Οτι το νουμερο ξεκινάει με UPS;Οτι ο αποστολεας δεν είναι καν απο Ελλάδα; Όχι βρε όπως έγραψα για μια στιγμή προβληματίστηκα ( περιμένω ένα πακέτο από φίλο στο εξωτερικό κάποια στιγμή), φυσικά δεν πάτησα το λινκ. Επίσης δεν έχει τύχει ξανά να έρθει τέτοιου είδους mail κατευθείαν στα εισερχόμενα και να μην το κάνουν flag τα φίλτρα του gmail.
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Ναι υπεραναλυση. Έχω λάβει τέτοια γελοία μηνύματα από scam που το ένα το κράτησα για ενθύμιο κιόλας για να γελάω. Δύσκολα πείθομαι σε κάποιες περιπτωσεις ότι δεν το γράφουν επίτηδες έτσι για τους συγκεκριμένους λόγους που ανέφερα. Η απάτη νομικά η ηθικά να το πάρουμε, είναι απάτη και διώκεται, κακως το έπραξε οποίος το έπραξε. Αλλά με ορισμένα γελοία μηνύματα θα γελάνε μέχρι και οι υπάλληλοι της τράπεζας / ασφαλείας και παίζει να σου πουν στο χαλαρό ότι εσύ φταις να προσεχες για ποιον λόγο να κυνηγήσουμε τον άλλον η να σου επιστρέψουμε τα χρήματα.... ότι δηλαδή ο scammer κάνει επίτηδες ορθογραφικά λάθη για να μπορούν οι καημένες οι τράπεζες να μην σου επιστρέψουν τα χρήματα που σου έφαγε σου φαίνεται λογικό δλδ; οκ.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panostza είπε ότι δηλαδή ο scammer κάνει επίτηδες ορθογραφικά λάθη για να μπορούν οι καημένες οι τράπεζες να μην σου επιστρέψουν τα χρήματα που σου έφαγε σου φαίνεται λογικό δλδ; οκ. Ναι λογικό μου φαίνεται. Είναι η δική μου εξήγηση για ένα κομμάτι των scam mails. Επίσης δεν είπα πουθενά ότι υπερασπιζομαι τις τράπεζες ούτε είναι "καημένες". Ο scammer αυτό που επιδιώκει πέραν από το να την πατήσει το θύμα του ειδικά με εμβάσματα είναι να μην μπορέσει η να καθυστερήσει αρκετά η τράπεζα να του τα επιστρέψει, να μην μπλοκάρει τα χρήματα κοκ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από Basilhs23___
panostza Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Ναι λογικό μου φαίνεται. Είναι η δική μου εξήγηση για ένα κομμάτι των scam mails. Επίσης δεν είπα πουθενά ότι υπερασπιζομαι τις τράπεζες ούτε είναι "καημένες". Ο scammer αυτό που επιδιώκει πέραν από το να την πατήσει το θύμα του ειδικά με εμβάσματα είναι να μην μπορέσει η να καθυστερήσει αρκετά η τράπεζα να του τα επιστρέψει, να μην μπλοκάρει τα χρήματα κοκ. Δεν είπα ότι τις υπερασπίζεσαι. Απλά ότι δεν έχει λογική ο scammer, να σκέφτεται "ας κάνω μερικά ορθογραφικά επίτηδες, ώστε η τράπεζα να έχει αφορμή να μη δώσει τα λεφτά πίσω στο θύμα". Αν δεν αντιλαμβάνεσαι το κενό λογικής σε αυτό, πάσο. Άποψή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα