Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα και έχω την εξής απορία: Συγγενικό μου πρόσωπο νοίκιαζε ένα διαμέρισμα εδώ και λίγα χρόνια και φέτος μετακόμισε σε ένα άλλο. Όταν έφυγε απο το προηγούμενο έκανε αίτηση διακοπής (δεν ήταν στη ΔΕΗ), κάτι που έγινε. Του ήρθε όμως ένας τελευταίος λογαριασμός με το ποσό που έκαψε πριν γίνει η διακοπή και ίσως και κάποια ρήτρα, δεν είμαι σίγουρος. Το ποσό πάντως είναι πάνω κάτω κοντά στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ο ίδιος όμως αρνείται να το εξοφλήσει και το άφησε έτσι, ενώ στο καινούργιο διαμέρισμα που μένει, ο λογαριασμός ρεύματος δεν είναι στο όνομα του. Τι μπορεί να γίνει με αυτό το χρέος αν το αφήσει έτσι απλήρωτο για πολύ καιρό; Τι κάνουν συνήθως οι εταιρείες παροχής ρεύματος σε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Στέλνουν ταχυδρομικός ειδοποίηση πληρωμής συνέχεια και αναφέρουν οτι μπορεί να σε τρέξουν δικαστικά κτλ. Για τέτοιο ποσο δεν νομίζω να γίνει κατι, απλα δεν θα μπορεί να ξαναπάει στην ΔΕΗ σαν πελάτης μέχρι να εξοφλήσει το ποσό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bc00l είπε

απλα δεν θα μπορεί να ξαναπάει στην ΔΕΗ σαν πελάτης μέχρι να εξοφλήσει το ποσό.

Αφού γράφει ότι "...Όταν έφυγε απο το προηγούμενο έκανε αίτηση διακοπής (δεν ήταν στη ΔΕΗ), κάτι που έγινε".

Δημοσ.

Η ΔΕΗ μεταφέρει την οφειλή σε όποια άλλη παροχή ενεργοποιήσεις με το ΑΦΜ σου. 

Αν δεν έχει στο νέο του σπίτι λογαριασμό στο δικό του όνομα η δεν έχει κανένα εξοχικό και δεύτερη παροχή, τότε δεν θα μπορέσουν να του κάνουν κάτι νομίζω. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Strat8 είπε

Χαιρετώ την κοινότητα και έχω την εξής απορία: Συγγενικό μου πρόσωπο νοίκιαζε ένα διαμέρισμα εδώ και λίγα χρόνια και φέτος μετακόμισε σε ένα άλλο. Όταν έφυγε απο το προηγούμενο έκανε αίτηση διακοπής (δεν ήταν στη ΔΕΗ), κάτι που έγινε. Του ήρθε όμως ένας τελευταίος λογαριασμός με το ποσό που έκαψε πριν γίνει η διακοπή και ίσως και κάποια ρήτρα, δεν είμαι σίγουρος. Το ποσό πάντως είναι πάνω κάτω κοντά στα 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ο ίδιος όμως αρνείται να το εξοφλήσει και το άφησε έτσι, ενώ στο καινούργιο διαμέρισμα που μένει, ο λογαριασμός ρεύματος δεν είναι στο όνομα του. Τι μπορεί να γίνει με αυτό το χρέος αν το αφήσει έτσι απλήρωτο για πολύ καιρό; Τι κάνουν συνήθως οι εταιρείες παροχής ρεύματος σε τέτοιες περιπτώσεις; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εισπρακτικές σίγουρα ,δικαστήριο για τέτοιο ποσό χλωμό αλλά παίζει , επίσης ο δήμος μπορεί να διεκδικήσει τα αντίστοιχα χρωστούμενα

Δημοσ.

φαντάζομαι δε πληρώνει όχι επειδή δε μπορεί, απλά δε θέλει. Κλασσική περίπτωση δηλαδή, αυτό που συμβαίνει στην πλειοψηφία των μπαταξήδων.

• Like 3
Δημοσ.

Κλασικός μπαταξής…

Συλλυπητήρια στον καημένο που του νοίκιασε το σπίτι του, γιατί φαντάσου πόσα φέσια μπορεί να του αφήσει…

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Strat8 είπε

Ο παροχος θα τον κυνηγησει.. Με τηλέφωνο κτλπ.. Δικηγορικες  εταιρείες,εξωδικα  ... Αλλά μπορεί να τον τρέξει και δικαστικά.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...