GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 49 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Καλημέρα, έκανα χαζομάρα, άφησα τσεκαρισμένο το "δήλωση με επιφύλαξη" με αποτέλεσμα να μην έχει εκκαθαριστεί ακόμα. Τι μπορώ να κάνω; Τους έχω στείλει αίτημα αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάτι προς το παρόν... Θα περιμένεις. Τι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 hour ago, GREGORYMO said: Θα περιμένεις. Τι άλλο? Διάβασα ότι μετά τις 30 μέρες εκκαθαρίζονται κι ας έχεις δηλώσει "με επιφύλαξη", ισχύει; Γιατί έχουν περάσει οι 30 μέρες... Αλλιώς αν είναι να μην εκκαθαριστεί, χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Διάβασα ότι μετά τις 30 μέρες εκκαθαρίζονται κι ας έχεις δηλώσει "με επιφύλαξη", ισχύει; Γιατί έχουν περάσει οι 30 μέρες... Αλλιώς αν είναι να μην εκκαθαριστεί, χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια; Το 30, που διάβασες? Έχει να κάνει με τον υπάλληλο που το έχει χρεωθεί. Αύγουστος είναι, μπορεί να έχει πχ άδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 8 minutes ago, GREGORYMO said: Το 30, που διάβασες? Έχει να κάνει με τον υπάλληλο που το έχει χρεωθεί. Αύγουστος είναι, μπορεί να έχει πχ άδεια. Πχ εδώ, τελευταία παράγραφος. Έχω αγχωθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι "μη τυπικός"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Πχ εδώ, τελευταία παράγραφος. Έχω αγχωθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που εμφανίζομαι "μη τυπικός"... Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!! Το μόνο είναι ότι κινδυνεύεις να χάσεις το fluel pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Την πατησα και εγω με το "με επιφυλαξη" απ' οσο θυμαμαι μια ζωη το κανω ετσι, τωρα εχει μεινει κολλημενο και ζηταει να στειλω δικαιολογιτικα στην ΔΟΥ. Τι δικαιολογιτικα να στειλω; Ποτε δεν εχω στειλει. Μισθωτος ειμαι με συγκεκριμενα νουμερα που ειναι ολα συμπληρωμενα. Μιλησα με λογιστρια και θελει 30ευρω για να το φτιαξει, δεν ξερω τι θα φτιαξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKTOYO Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 παλικάρια συγνώμη , μια ερώτηση πόσα πρέπει να εχει συγκεντρώσει κανείς , σε έξωδα με κάρτες . Κ κάτι άλλο οι πληρωμές μέσω τράπεζας στην εφορεία γιατί δεν φαίνονται στα έξοδα ? (εννοώ) αυτά πού πληρώνουμε με κάρτες ευχαριστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NEKTOYO είπε παλικάρια συγνώμη , μια ερώτηση πόσα πρέπει να εχει συγκεντρώσει κανείς , σε έξωδα με κάρτες . Κ κάτι άλλο οι πληρωμές μέσω τράπεζας στην εφορεία γιατί δεν φαίνονται στα έξοδα ? (εννοώ) αυτά πού πληρώνουμε με κάρτες ευχαριστώ . Κάνεις τις συναλλαγές με την κάρτα σου και ότι βγει, βγήκε. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από GREGORYMO Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, NEKTOYO είπε παλικάρια συγνώμη , μια ερώτηση πόσα πρέπει να εχει συγκεντρώσει κανείς , σε έξωδα με κάρτες . Κ κάτι άλλο οι πληρωμές μέσω τράπεζας στην εφορεία γιατί δεν φαίνονται στα έξοδα ? (εννοώ) αυτά πού πληρώνουμε με κάρτες ευχαριστώ . Οι πληρωμες ενφια μεσω ebanking παντως φαινονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, rus είπε Οι πληρωμες ενφια μεσω ebanking παντως φαινονται. ΝΑΙ, αλλά δεν 'μετρούν' στο αφορολογητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Moderators Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, safridia said: Την πατησα και εγω με το "με επιφυλαξη" απ' οσο θυμαμαι μια ζωη το κανω ετσι, τωρα εχει μεινει κολλημενο και ζηταει να στειλω δικαιολογιτικα στην ΔΟΥ. Τι δικαιολογιτικα να στειλω; Ποτε δεν εχω στειλει. Μισθωτος ειμαι με συγκεκριμενα νουμερα που ειναι ολα συμπληρωμενα. Μιλησα με λογιστρια και θελει 30ευρω για να το φτιαξει, δεν ξερω τι θα φτιαξει. Κάνε ηλεκτρονικό αίτημα στη ΔΟΥ σου, έχοντας φτιάξει μια υπεύθυνη δήλωση (ψηφιακά μέσω gov) που να λες ότι εκ παραδρομής επέλεξες την επιφύλαξη και δεν εκκρεμεί κάποιο δικαιολογητικό. Εμένα μου το έφτιαξαν μέσα σε 1-2 μέρες. Μάλιστα με πήρε τηλ η υπάλληλος της ΔΟΥ να με ενημερώσει για την υπευθυνη δήλωση. Ένιωσα ευρωπαίος... Δεν χρειάζεσαι 30 ευρώ και λογίστρια, είναι απλό. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από GeorgeMan 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismagp Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Γιατί ο ενφια δεν μπαίνει στο αφορολόγητο; Επίσης γιατί να μην αφαιρείται το ποσό αυτό από το ενοίκιο που δηλώνουμε στο Ε2; Δεν είναι έξοδο που πρέπει να αφαιρεθεί από τα έσοδα που δηλώνουμε από το σπίτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, dimitrismagp είπε Γιατί ο ενφια δεν μπαίνει στο αφορολόγητο; Επίσης γιατί να μην αφαιρείται το ποσό αυτό από το ενοίκιο που δηλώνουμε στο Ε2; Δεν είναι έξοδο που πρέπει να αφαιρεθεί από τα έσοδα που δηλώνουμε από το σπίτι; Να το προσθέσεις στο ενοίκιο Το κράτος περιμένεις να σε σώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrismagp Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να το προσθέσεις στο ενοίκιο Το κράτος περιμένεις να σε σώσει; Δεν έχω εισόδημα από ενοίκια. Τη λογική προσπαθώ να καταλάβω. Στο 049 μου εμφανίζει το ποσό του ενφια αλλά δεν μπορώ να το βάλω για το αφορολόγητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, dimitrismagp είπε Δεν έχω εισόδημα από ενοίκια. Τη λογική προσπαθώ να καταλάβω. Στο 049 μου εμφανίζει το ποσό του ενφια αλλά δεν μπορώ να το βάλω για το αφορολόγητο. Δεν μετράει στο αφορολόγητο απλά. Έτσι το έχει το κράτος. Μόνο ότι φαίνεται στις κάρτες. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα