adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Έχουν αρχίσει να δίνουν τις επιστροφές? Πόσο καιρό κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 17 hours ago, tempo said: ναι, στην αρχή έλειπε ο αριθμός Δελτίου Ταυτότητας της γυναίκας μου και μετά απο όλα αυτά που σου είπα είναι κανονικά στην δήλωση. Τους πήρα τηλέφωνο.... Επικοινώνησα σήμερα. Είπαν ακριβώς το ίδιο, δηλαδή να προχωρήσω στη δήλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, d_gkal είπε Επικοινώνησα σήμερα. Είπαν ακριβώς το ίδιο, δηλαδή να προχωρήσω στη δήλωση όλα καλά, χαίρομαι που βοήθησα... ---------------------------------------------------------- να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο. Έστω ότι κάποιος δημόσιος υπάλληλος δηλώνει "Άθροισμα καθαρών ποσών από μισθούς, ημερομίσθια κτλ. (εκτός περ. 2, 3)" (κωδικός 301: 15000ευρώ) και "Φόρος που παρακρατήθηκε στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ" (κωδικός 315: 1500ευρώ) Τότε τα χρήματα που παίρνει όλη τη χρονιά στην τσέπη είναι 15000-1500=13500 ευρώ, Σωστά; Όταν χρειάζεται να δει το ετήσιο εισόδημα (πχ τώρα για το fuel pass) ποιό ποσό κοιτάει; Το 15000 ή το 13500; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από tempo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, adi32 είπε Έχουν αρχίσει να δίνουν τις επιστροφές? Πόσο καιρό κάνει? παρε στη δου που ανηκεις,σε συγγενικο μου προσωπο που εκανα εγω την διαδικασια τα εβαλαν την επομενη μερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, adi32 said: Έχουν αρχίσει να δίνουν τις επιστροφές? Πόσο καιρό κάνει? Σε συγγενή μου έγινε η επιστροφή πριν κανα 10ημερο (15 μέρες μετά την υποβολή της δήλωσης) Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tempo είπε όλα καλά, χαίρομαι που βοήθησα... ---------------------------------------------------------- να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο. Έστω ότι κάποιος δημόσιος υπάλληλος δηλώνει "Άθροισμα καθαρών ποσών από μισθούς, ημερομίσθια κτλ. (εκτός περ. 2, 3)" (κωδικός 301: 15000ευρώ) και "Φόρος που παρακρατήθηκε στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ" (κωδικός 315: 1500ευρώ) Τότε τα χρήματα που παίρνει όλη τη χρονιά στην τσέπη είναι 15000-1500=13500 ευρώ, Σωστά; Όταν χρειάζεται να δει το ετήσιο εισόδημα (πχ τώρα για το fuel pass) ποιό ποσό κοιτάει; Το 15000 ή το 13500; Γιατί να τα κάνει όλα αυτά ? Κάνει την αίτηση και 'βλέπει ' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, tempo είπε όλα καλά, χαίρομαι που βοήθησα... ---------------------------------------------------------- να κάνω μια ερώτηση σχετικά με μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο. Έστω ότι κάποιος δημόσιος υπάλληλος δηλώνει "Άθροισμα καθαρών ποσών από μισθούς, ημερομίσθια κτλ. (εκτός περ. 2, 3)" (κωδικός 301: 15000ευρώ) και "Φόρος που παρακρατήθηκε στους μισθούς, συντάξεις, αμοιβές μελών ΔΣ" (κωδικός 315: 1500ευρώ) Τότε τα χρήματα που παίρνει όλη τη χρονιά στην τσέπη είναι 15000-1500=13500 ευρώ, Σωστά; Όταν χρειάζεται να δει το ετήσιο εισόδημα (πχ τώρα για το fuel pass) ποιό ποσό κοιτάει; Το 15000 ή το 13500; 15000€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Στις 18/5/2022 στις 9:31 ΜΜ, manzana είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες, μία ερώτηση, γιατί διαφωνούμε με τον ξάδερφό μου σχετικά με τον κωδικό 719. Αγόρασε τον Σεπτέμβριο του 2021 από ιδιώτη ένα αυτοκίνητο του 2007. Στον κωδικό 719 λέει πως του ζητάει να συμπληρώσει το ποσό αγοράς (λογικό). Έχει όμως κι ένα πεδίο που του ζητά να συμπληρώσει ΑΦΜ συμβαλλόμενου. Ο ξάδερφός μου λέει πως πρέπει να συμπληρώσει το ΑΦΜ του πωλητή, εγώ πιστεύω (ίσως λανθασμένα) πως δεν χρειάζεται να βάλει κάποιο ΑΦΜ, καθώς είναι αγοραστής ο ίδιος κι όχι ο πωλητής. Τί ισχύει βρε παιδιά; Και απαντάω στην ερώτησή μου, μήπως και κάποιος άλλος έχει την ίδια απορία και δεν ξέρει πως να κινηθεί. Είχε δίκιο ο ξάδερφος, στον κωδικό 719 αν κάποιος αγόρασε αυτοκίνητο μέσα στον προηγούμενο χρόνο, πρέπει να συμπληρώσει το ΑΦΜ του πωλητή στο πεδίο "ΑΦΜ συμβαλλόμενου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrakiskap Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/390381/anakoinothike-paratasi-gia-tis-forologikes-diloseis-2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Εως 29/7 ...και βλέπουμε 😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iNorganic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, manzana είπε Και απαντάω στην ερώτησή μου, μήπως και κάποιος άλλος έχει την ίδια απορία και δεν ξέρει πως να κινηθεί. Είχε δίκιο ο ξάδερφος, στον κωδικό 719 αν κάποιος αγόρασε αυτοκίνητο μέσα στον προηγούμενο χρόνο, πρέπει να συμπληρώσει το ΑΦΜ του πωλητή στο πεδίο "ΑΦΜ συμβαλλόμενου. Αυτος που πούλησε αυτοκίνητο πρέπει να το συμπληρωσει σε κάποιο πεδίο στο ε1? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από iNorganic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, iNorganic είπε Αυτος που πούλησε αυτοκίνητο πρέπει να το συμπληρωσει σε κάποιο πεδίο στο ε1? 781 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά, έχετε υπόψιν κάποια αλλαγή που αφορά τον πίνακα 5.1; Η σχετική εικόνα όσον αφορά αυτόν δεν έχει αλλάξει για το '21 (ίδια κύρια κατοικία με το '20) και μόνο από το Φεβ '22 έχουμε αλλαγή σε άλλη, ιδιόκτητη κατοικία. Αυτό όμως είναι αλλαγή που θα αφορά την δήλωση της επόμενης χρονιάς. Βγάζει το μήνυμα "Προσοχή! Υπάρχει πρόβλημα με τα δηλωθέντα ακίνητα (πίνακας 5.1)..." Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από DrFreeman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan05 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Στις 22/6/2022 στις 3:21 ΜΜ, d_gkal είπε Επικοινώνησα σήμερα. Είπαν ακριβώς το ίδιο, δηλαδή να προχωρήσω στη δήλωση Το ιδιο πρόβλημα και εγω. Τελικά προχώρησες; Το εμφανίζει κανονικά μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εως 29/7 ...και βλέπουμε 😋 Ένας απ'τους λόγους που πάνε όλο και παραπίσω τις φορολογικές είναι για να πάει παραπίσω και η προθεσμία του ΚΟΤ... θα συνεχίσουν να παίρνουν ΚΟΤ μέχρι τις 29/9 όσοι έχουν ενεργή αίτηση στο ΗΔΙΚΑ με τα οικονομικά στοιχεία του 2020. Διότι με τα οικονομικά στοιχεία του 2021 πολλοί θα μείνουν εκτός ΚΟΤ λόγω αύξησης αντικειμενικών αξιών του ΕΝΦΙΑ. Εγώ είμαι ανάποδη περίπτωση και επωφελήθηκα... έκανα φορολογική δήλωση και εγκρίθηκε η αίτηση μου στο ΚΟΤ με τα στοιχεία του 2021 λόγω μείωσης των αντικειμενικών αξιών του ΕΝΦΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα