rus Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) **delete Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, jimis_vts είπε Ερώτηση και κυριώς προς λογιστές (φυσικά όποιος ξέρει το λέει). Έκανα τη δήλωση ε1 και έπρεπε να γίνει πρώτα το ε2 που ποτέ δεν έκανα πρώτο. Δεν υπάρχουν ισοδήματα από το ε2. Μπορεί να γίνει με τις τροποποιητικές ή θέλει ραντεβού στην ααδε?? Μπορείς να κάνεις τροποποιητική, όταν ανοίξουν. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από JohnJohn3484 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλησπέρα.Κάνοντας τη δηλωση Ε1 και οριστικοποιώντας τη βγαίνει χρεωστικο αποτέλεσμα .Παραδοξως στο myaade στα Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή δεν υπαρχει καποια οφειλή.Μηπως ειναι πολυ νωρις για να εμφανιστει ? (σημερα μολις εκανα τη δηλωση μου ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Στις 23/5/2022 στις 9:03 ΠΜ, DOR1K1N είπε Η επιστροφη φορου ποσο καιρο παιρνει? Πανω απο 2μηνο? Πρέπει πρώτα να γίνουν οι συμψηφισμοί του ΕΝΦΙΑ, οπότε μάλλον μετά τα καλοκαιρινά μπάνια... 15 λεπτά πριν, simaras είπε Καλησπέρα.Κάνοντας τη δηλωση Ε1 και οριστικοποιώντας τη βγαίνει χρεωστικο αποτέλεσμα .Παραδοξως στο myaade στα Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή δεν υπαρχει καποια οφειλή.Μηπως ειναι πολυ νωρις για να εμφανιστει ? (σημερα μολις εκανα τη δηλωση μου ) Θέλει 2 εργάσιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Πρέπει πρώτα να γίνουν οι συμψηφισμοί του ΕΝΦΙΑ, οπότε μάλλον μετά τα καλοκαιρινά μπάνια... Αν πληρωσει τον ενφια ολον αμεσως τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, rus είπε Αν πληρωσει τον ενφια ολον αμεσως τωρα? Kαι πάλι θα πρέπει να περιμένει να τελειώσει η κυβέρνηση με τους αυτόματους συμψηφισμούς του ΕΝΦΙΑ... και μετά θα δώσει εντολή για πίστωση σε όσους έχουν πιστωτικό εκκαθαριστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kda Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Καλησπέρα! Σε περίπτωση μετακόμισης κατά τα μέσα ενός μήνα, αυτός προσμετράται στους μήνες ιδιοκατοίκησης, ή μόνο οι υπόλοιποι ολόκληροι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 47 λεπτά πριν, Kda είπε Καλησπέρα! Σε περίπτωση μετακόμισης κατά τα μέσα ενός μήνα, αυτός προσμετράται στους μήνες ιδιοκατοίκησης, ή μόνο οι υπόλοιποι ολόκληροι; Αν είναι στην μέση του μήνα, μετράει μισός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kda Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Αν είναι στην μέση του μήνα, μετράει μισός. Στη δήλωση κύριας κατοικίας με αφήνει να επιλέξω σαν μήνες ιδιοκατοίκησης μόνο ολόκληρες μονάδες (1-12) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s93060 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα θελω να ρωτήσω το εξής ο γιος μου που είναι φοιτητής νοίκιασε σπίτι από τις 1/12/2021 έως 30/6/22 στο όνομα μου με ηλεκτρονικό συμβόλαιο στην φορολογική δήλωση το δηλώνω για 1 μήνα ή για 7 ; ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στον πίνακα 6 που δηλώνουμε τα ενοίκια που δώσαμε αναγράφει κάπου: Αρ. Δήλωσης Μίσθωσης Είναι υποχρεωτικό αυτό να το καταχωρήσουμε; Η δήλωση το δέχεται ακόμη και κενό... 1 ώρα πριν, s93060 είπε Καλησπέρα θελω να ρωτήσω το εξής ο γιος μου που είναι φοιτητής νοίκιασε σπίτι από τις 1/12/2021 έως 30/6/22 στο όνομα μου με ηλεκτρονικό συμβόλαιο στην φορολογική δήλωση το δηλώνω για 1 μήνα ή για 7 ; ευχαριστω! Μόνο ότι έγινε μέσα στο 2021 δηλώνεις. Οπότε 1 μήνα. Του χρόνου θα δηλώσεις 6 μήνες για το 2022. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s93060 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, The_Judas είπε Στον πίνακα 6 που δηλώνουμε τα ενοίκια που δώσαμε αναγράφει κάπου: Αρ. Δήλωσης Μίσθωσης Είναι υποχρεωτικό αυτό να το καταχωρήσουμε; Η δήλωση το δέχεται ακόμη και κενό... Μόνο ότι έγινε μέσα στο 2021 δηλώνεις. Οπότε 1 μήνα. Του χρόνου θα δηλώσεις 6 μήνες για το 2022. Ευχαριστω πολύ ! και το δηλώνω και στον πίνακα 5 ως δευτερεύουσα κατοικία και στον πίνακα 6 στο νο 12 έτσι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obby Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Τι ισχύει με φορολογικά κέρδη και ζημίες; Ξέρω ότι τις ζημίες προηγούμενων ετών μπορείς να τις φέρεις μπροστά και να μειώσεις το φορολογητέο εισόδημα. Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Αν είχες 1000 ευρώ ζημία το 20 και 2000 ευρώ κέρδη το 21, θα δηλώσεις τα 2000 και "αυτόματα" θα αφαιρεθούν οι ζημίες από τα προηγούμενα χ χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, obby είπε Τι ισχύει με φορολογικά κέρδη και ζημίες; Ξέρω ότι τις ζημίες προηγούμενων ετών μπορείς να τις φέρεις μπροστά και να μειώσεις το φορολογητέο εισόδημα. Πώς ακριβώς δουλεύει αυτό; Αν είχες 1000 ευρώ ζημία το 20 και 2000 ευρώ κέρδη το 21, θα δηλώσεις τα 2000 και "αυτόματα" θα αφαιρεθούν οι ζημίες από τα προηγούμενα χ χρόνια; Είναι θέμα Ε3 και το κάνει λογιστής. Αλλά, ναι, θα πληρώσεις για 1000€, εκτός αν προκύψουν τεκμήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obby Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είναι θέμα Ε3 και το κάνει λογιστής. Αλλά, ναι, θα πληρώσεις για 1000€, εκτός αν προκύψουν τεκμήρια. Σορρυ λάθος το γραψα. Ήθελα να πω κεφαλαιακά κέρδη και ζημίες. Προς στιγμήν ανησύχησα γιατί Ε3 δεν έχω κάνει ποτέ. Κεφαλαιακά κέρδη και ζημίες δηλώνονται κανονικά στο Ε1, απλά για το πώς φέρνεις τις ζημίες για να μειώσεις το φορολογητέο εισόδημα δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα