gidarxos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, έχω ρωγμή σε νεροχύτη από την οποία στάζουν νερά. Δοκίμασα εποξικό στόκο 2 συστατικών, αλλά μετά από κάμποσο καιρό άρχισε πάλι να στάζει. Έχει κανείς να προτείνει καμιά λύση ή θα πρέπει να αλλάξω όλο το νεροχύτη;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, gidarxos είπε Καλησπέρα, έχω ρωγμή σε νεροχύτη από την οποία στάζουν νερά. Δοκίμασα εποξικό στόκο 2 συστατικών, αλλά μετά από κάμποσο καιρό άρχισε πάλι να στάζει. Έχει κανείς να προτείνει καμιά λύση ή θα πρέπει να αλλάξω όλο το νεροχύτη; Εγω θα τον αλλαζα πατνως αν και υπαρχουν πατεντες. Ανοξειδωτο ειναι σιγουρη λυση παντως και δε σπαει απλα φαινονται οι γρατζουνιες
gpapadakis Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξαναβαλε εποξικη απο την κατω πλευρα του νεροχυτη , καθαρισε την παλια, τριψε με πρασινο σφουγγαρακι πιατων εκει που θα κολλησεις, στεγνωσε με πιστολακι μαλλιων τη ρωγμη, και βαλε κολλα 2εκατοστα εκατερωθεν της ρωγμης (οχι μονο πανω στη ρωγμη). Προτιμησε εποξικη παστα αντι κολλας, κοβεις ενα κομματι το ζυμωνεις με τα δακτυλα σαν πλαστελινη και το πιεζεις πανω να κολλησει (αυτο εννοεις σαν στοκο μαλλον). Εναλλακτικα σιλικονη ή turbofix σε στεγνο, αλλα η εποξικη παστα ειναι μαλλον καλυτερη Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από gpapadakis
greekbusters Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Ότι και να κάνεις θα έχεις θέμα αν ράγισει ο νεροχύτης μακροπρόθεσμα .μόνο αλλαγή Βέβαια αν βλέπω καλά και έχεις σανιτεκ, έχουν δεκαετή εγγύηση και στον αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά, είναι πολύ καλοί σαν εταιρία. εδώ και δεκαπέντε χρόνια που χρησιμοποιώ σανιτεκ δεν έχει τύχει ποτέ να ραγισει νεροχύτης πάρα μόνο φέτος έτυχε 2 φορές (μια φορά μόνο είχε ένα θαμπωμα ένας νεροχύτης) . Ίσως παίζει θέμα παρτίδας κι αν όντως είναι σανιτεκ, επειδή είχα χθες μαζί τους επικοινωνία ξέρω πως γίνεται αλλαγή άμεσα. Άρα κάνε τους εσύ τηλέφωνο ή ο μάστορας σου και θα σας διαφωτισουν.
gidarxos Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Τελικά ξαναέβαλα εποξικη και σε πάστα απ'την κάτω μεριά και σε υγρή μορφή από πάνω. Προς το παρών όλα καλά. Υποθέτω μετά από κάποιο καιρό χάνει την ανθεκτικότητα της οπότε θα πρέπει να ξαναμπεί εποξικη. Ευχαριστώ όλους παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα