Philippe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Οι εκδόσεις των πρόσφατων ετών του Chrome for Android ομαδοποιούν τα παράθυρα "με το στανιό". Σε ορισμένες εκδόσεις υπήρχε η δυνατότητα να αλλάξει κανείς ορισμένα flags και να μην γίνεται το tab grouping. Νομίζω μέχρι και την 91 γινόταν αυτό. Εμένα η αρχική του κινητού είναι η 92 και δεν μου δίνει επιλογή να πειράξω τα επίμαχα flags. Υπάρχει καμιά λύση; Γίνεται να κάνω downgrade με την 91 από κανένα apk store;
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δεν εχει δηλαδη μια επιλογη για tab groups στο chrome://flags?
Philippe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Στη δική μου έκδοση, όχι δεν έχει. Σε εσένα έχει; Αν ναι, ποιο version; .. Δύο είναι τα ερωτήματα: 1) Ποια versions επιτρέπουν να ξεφορτωθούμε τα groups 2) Αν με downgrade σε παλιότερo version πάνω από το minimum που είχε preinstalled το κινητό θα γίνει η δουλειά (ως γνωστόν, ο chrome είναι system app και μόνο uninstall updates μπορείς να κάνεις χωρίς root)
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δεν χρησιμοποιω chrome αλλα bromite, που ειναι πρακτικα ενας privacy enhanced chromium με adblock. Αν θες ομως να σου βγαλω screenshot. Σημερα ειναι στην εκδοση 100, οπως και ο chrome. 1
Philippe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Άρα λες ότι στα έχει εσένα - έστω το bromite - τα επίμαχα flags.. Λες να τα επανέφεραν στη νέα έκδοση; Μόλις το έκανα update στην 100 (από 92) αλλά δεν δίνει πολλές επιλογές.. Ευχαριστώ πάντως!
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Οριστε Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από jim_p 1
Philippe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Λοιπόν το βρήκα το enable-tab-groups και το έκανα disabled μαζί με αυτά που έχω στο screenshot από πάνω, αλλά τα tabs παραμένουν
infin1tyGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Εδώ και αρκετές εκδόσεις δεν υπάρχει τρόπος να τα κλείσεις. Αναβάθμισα καταλάθος τον Chrome ενώ το απέφευγα γι' αυτόν τον λόγο, έψαξα παντού αλλά τελικά απλώς τα συνήθισα (κάπως).
Philippe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Εσ'υ δεν μπορείς να κάνεις "unistall updates" αφού την είχες κάποια στιγμή την καλή έκδοση; Εμένα είναι η factory έκδοση ήδη πολύ μεγάλη. Για αυτό ρωτάω τους γνώστες μήπως γίνεται install μικρότερης έκδοσης (από το apkmirror πχ) με sideload ή θα κρασάρει να μην το δοκιμάσω καν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα