Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άμα έχει χιούμορ τώρα ο Βλαδίμηρος θα πρέπει να διατάξει την σύσταση καταδρομικής μονάδας με κωδική ονομασία Fold Z , να δω μετά πως θα το πείτε.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, The_Judas είπε

ελεος σε λίγο θα μας απαγορεύσουν και την χρήση της σβάστικας που είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο.

Με πλησιάζουν άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε: "Για να χτυπηθεί ο Πούτιν και τον μισθό μου να θυσιάσω."

Δημοσ.

Η δύναμη της προπαγάνδας. Εγώ καμία σημασία δεν θα έδινα. Είναι σαν να λες: Δεν παίζω Nintendo επειδή το χρώμα στο logo της είναι κόκκινο και εγώ είμαι παναθηναϊκός. Τελείως άσχετα πράγματα. Αναρωτιέμαι τι σκέφτεται ο στρατιώτης που είπε: Σε αυτα θα βάλουμε Ζ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ρωσία εκτός από το Z χρησιμοποιεί και άλλα γράμματα, προτείνω στη Samsung να μην μείνει μόνο στο Z να αλλάξει όνομα και στη σειρά Α, αλλά και σε όποιους άλλους θέλουν να μιμηθούν τέτοιες βλακείες να αφαιρέσουν τα παρακάτω: 

English letters written on vehicles What do these letters mean
Z Eastern Military District
Z in the box Russian army stationed in Crimea
O Russian army stationed in Belarus
V Russian Naval Infantry
X Kadyrov Chechnya
A Alpha Ground Special Forces

Και τώρα που το σκέφτομαι, εγώ που έχω το Sony XZ, δηλαδή το X του καντιρωφ και το Z της Ρωσίας, κάτι πρέπει να κάνω, να αλλάξω τηλέφωνο. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Thanks 2
Δημοσ.

Έπρεπε να τα μετονομάσει σε Omega.

25 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Και τώρα που το σκέφτομαι, εγώ που έχω το Sony XZ, δηλαδή το X του καντιρωφ και το Z της Ρωσίας, κάτι πρέπει να κάνω, να αλλάξω τηλέφωνο. 

Το ΧΖ το premium ή το απλό έχεις;
Όπως και να έχει, το XZ έχει από τους καλύτερους αισθητήρες κάμερας του 2016. Στέκεται ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, ειδικά σε low light.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, svartevarg είπε

Έπρεπε να τα μετονομάσει σε Omega.

Το ΧΖ το premium ή το απλό έχεις;
Όπως και να έχει, το XZ έχει από τους καλύτερους αισθητήρες κάμερας του 2016. Στέκεται ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, ειδικά σε low light.

Το απλό 

• Like 1
Δημοσ.

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε; Πόση δηθενιά πια;

Και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

Η Samsung που αφαιρεί το Ζ δήθεν λόγω Ρωσίας, ή το ότι υπάρχουν ζωντόβολα που χειροκροτούν και επικροτούν αυτή την δηθενιά, δήθεν ως δείγμα ανθρωπισμού. 🤮

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δίκιο έχεις. Με το ελληνικό "Λ" έπρεπε να ονομάσουν την σειρά 

Ανιχνεύω σαρκασμό. Το Λ τυχαία επιλογή φαντάζομαι. Περιττό γενικά το γράμμα θεωρώ. Galaxy Flip μια χαρά δεν είναι;

6 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε

Άμα έχει χιούμορ τώρα ο Βλαδίμηρος θα πρέπει να διατάξει την σύσταση καταδρομικής μονάδας με κωδική ονομασία Fold Z , να δω μετά πως θα το πείτε.

Θα στείλει στρατό η Samsung αν γίνει αυτό!

*κατασκευάζει πολεμικό εξοπλισμό αν δεν κάνω λάθος. Εξυπνα τανκς κτλ.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πρέπει να αφαιρέσουμε και το Ν μήπως σε περίπτωση ανορθόγραφου ή μεθυσμένου Ρώσου έγραψε το Z στο πλάι!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Το Λ τυχαία επιλογή φαντάζομαι.

Είναι από τις ασπίδες των Σπαρτιατών, Λ για Λακεδαιμονία. 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα χτες να πάρω ψωμί μου λέει ο φούρναρης ένα ευρώ παρακαλώ.

Του λέω τι λες ρε φίλε η σαμσουνγκ έβγαλε ολόκληρο Ζ από το κινητό της για λόγους ανθρωπισμού.

Ε μου το άφησε 60 λεπτά ευχαριστώ σαμσουνγκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...