Darthrevan7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Άμα έχει χιούμορ τώρα ο Βλαδίμηρος θα πρέπει να διατάξει την σύσταση καταδρομικής μονάδας με κωδική ονομασία Fold Z , να δω μετά πως θα το πείτε. 1
nekrik Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Προτείνω να αφαιρεθεί από το λατινικό αλφάβητο εντελως!
pirmen56 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, The_Judas είπε ελεος σε λίγο θα μας απαγορεύσουν και την χρήση της σβάστικας που είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο. Με πλησιάζουν άνθρωποι στο δρόμο και μου λένε: "Για να χτυπηθεί ο Πούτιν και τον μισθό μου να θυσιάσω."
Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Η δύναμη της προπαγάνδας. Εγώ καμία σημασία δεν θα έδινα. Είναι σαν να λες: Δεν παίζω Nintendo επειδή το χρώμα στο logo της είναι κόκκινο και εγώ είμαι παναθηναϊκός. Τελείως άσχετα πράγματα. Αναρωτιέμαι τι σκέφτεται ο στρατιώτης που είπε: Σε αυτα θα βάλουμε Ζ.
1nsom-n1k Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Η Ρωσία εκτός από το Z χρησιμοποιεί και άλλα γράμματα, προτείνω στη Samsung να μην μείνει μόνο στο Z να αλλάξει όνομα και στη σειρά Α, αλλά και σε όποιους άλλους θέλουν να μιμηθούν τέτοιες βλακείες να αφαιρέσουν τα παρακάτω: English letters written on vehicles What do these letters mean Z Eastern Military District Z in the box Russian army stationed in Crimea O Russian army stationed in Belarus V Russian Naval Infantry X Kadyrov Chechnya A Alpha Ground Special Forces Και τώρα που το σκέφτομαι, εγώ που έχω το Sony XZ, δηλαδή το X του καντιρωφ και το Z της Ρωσίας, κάτι πρέπει να κάνω, να αλλάξω τηλέφωνο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από 1nsom-n1k 2
svartevarg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Έπρεπε να τα μετονομάσει σε Omega. 25 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Και τώρα που το σκέφτομαι, εγώ που έχω το Sony XZ, δηλαδή το X του καντιρωφ και το Z της Ρωσίας, κάτι πρέπει να κάνω, να αλλάξω τηλέφωνο. Το ΧΖ το premium ή το απλό έχεις; Όπως και να έχει, το XZ έχει από τους καλύτερους αισθητήρες κάμερας του 2016. Στέκεται ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, ειδικά σε low light.
1nsom-n1k Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, svartevarg είπε Έπρεπε να τα μετονομάσει σε Omega. Το ΧΖ το premium ή το απλό έχεις; Όπως και να έχει, το XZ έχει από τους καλύτερους αισθητήρες κάμερας του 2016. Στέκεται ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα, ειδικά σε low light. Το απλό 1
Poleimechanos2 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε; Πόση δηθενιά πια; Και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Η Samsung που αφαιρεί το Ζ δήθεν λόγω Ρωσίας, ή το ότι υπάρχουν ζωντόβολα που χειροκροτούν και επικροτούν αυτή την δηθενιά, δήθεν ως δείγμα ανθρωπισμού. 🤮 5 1
whoever81 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δίκιο έχεις. Με το ελληνικό "Λ" έπρεπε να ονομάσουν την σειρά Ανιχνεύω σαρκασμό. Το Λ τυχαία επιλογή φαντάζομαι. Περιττό γενικά το γράμμα θεωρώ. Galaxy Flip μια χαρά δεν είναι; 6 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε Άμα έχει χιούμορ τώρα ο Βλαδίμηρος θα πρέπει να διατάξει την σύσταση καταδρομικής μονάδας με κωδική ονομασία Fold Z , να δω μετά πως θα το πείτε. Θα στείλει στρατό η Samsung αν γίνει αυτό! *κατασκευάζει πολεμικό εξοπλισμό αν δεν κάνω λάθος. Εξυπνα τανκς κτλ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από whoever81
gkatsogr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Εγώ πιστεύω πρέπει να αφαιρέσουμε και το Ν μήπως σε περίπτωση ανορθόγραφου ή μεθυσμένου Ρώσου έγραψε το Z στο πλάι!
1nsom-n1k Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 37 λεπτά πριν, whoever81 είπε Το Λ τυχαία επιλογή φαντάζομαι. Είναι από τις ασπίδες των Σπαρτιατών, Λ για Λακεδαιμονία. 1
SinAkuma Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πήγα χτες να πάρω ψωμί μου λέει ο φούρναρης ένα ευρώ παρακαλώ. Του λέω τι λες ρε φίλε η σαμσουνγκ έβγαλε ολόκληρο Ζ από το κινητό της για λόγους ανθρωπισμού. Ε μου το άφησε 60 λεπτά ευχαριστώ σαμσουνγκ.
Gatilaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Αρα πρεπει να βγει κ το Ζ απο τις ταμειακες????🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα