Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω να πάρω στην γυναίκα μου το καινούργιο air αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση μνήμης να πάρω, δουλεύει photoshop πολύ και τώρα δουλεύει σε ένα παλιό air με 4gb μνήμης, θα φθάσει η έκδοση των 8? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Καλημέρα, θέλω να πάρω στην γυναίκα μου το καινούργιο air αλλά δεν ξέρω ποια έκδοση μνήμης να πάρω, δουλεύει photoshop πολύ και τώρα δουλεύει σε ένα παλιό air με 4gb μνήμης, θα φθάσει η έκδοση των 8? 

Δεν υπάρχει καινούργιο macbook air. Αναμένεται σε λίγους μήνες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Δεν υπάρχει καινούργιο macbook air. Αναμένεται σε λίγους μήνες.

Του 2020 λέω φίλε μου. Το τελευταίο εννοώ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν αξίζει να το πάρεις τώρα. Καλύτερα να περιμένεις 3 μήνες να βγεί το ανανεωμένο...

Δημοσ.
Στις 31/3/2022 στις 11:27 ΠΜ, JcD είπε

Θα σου ελεγα οχι. Ακομα καιναν παιζει καλα τωρα, σε λιγο καιρο μπορει να μην κανει, ειδικα αν το κρατησει αρκετα χρονια οπως εκανε μεχρι τωρα. Αν μπορεις πηγαινε στα 16

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

937€ στο γερμανικο amazon και θα είναι μια χαρά για πολλά χρόνια και με το 8gb. Μην συγκρίνεις τη ram με intel σε σχέση με το m1. Άμα περιμένεις όπως σου είπαν 3μηνες τη θα βγει θα βγάλει νέο air τούμπανο και θα χαντακωσει τα m1 pro και max?? 

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, andreas-d είπε

937€ στο γερμανικο amazon και θα είναι μια χαρά για πολλά χρόνια και με το 8gb. Μην συγκρίνεις τη ram με intel σε σχέση με το m1. Άμα περιμένεις όπως σου είπαν 3μηνες τη θα βγει θα βγάλει νέο air τούμπανο και θα χαντακωσει τα m1 pro και max?? 

Αν περιμένει έχει την επιλογή να πάρει το καινούργιο ή το παλιό που θα έχει σίγουρα έκπτωση (γιατί θα θέλουν να διώξουν τυχόν stock). Εγώ το βλέπω win-win.

Edit: με τι πληκτρολόγιο είναι αυτό στο amazon.de; Με qwertz η qwerty;

Επεξ/σία από natural_sgf
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Αν περιμένει έχει την επιλογή να πάρει το καινούργιο ή το παλιό που θα έχει σίγουρα έκπτωση (γιατί θα θέλουν να διώξουν τυχόν stock). Εγώ το βλέπω win-win.

Edit: με τι πληκτρολόγιο είναι αυτό στο amazon.de; Με qwertz η qwerty;

Με το γερμανικό αλλά δύο πληκτρα είναι η διαφορά εγώ πλέον το συνήθισα.

Αν μπορεί να περιμένει συμφωνώ αλλά μείωση τιμής κάτω από 900€ δεν νομίζω τα κρατάν για ανακύκλωση και ο m1 μπαίνει στα ipad air- pro.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas-d είπε

Με το γερμανικό αλλά δύο πληκτρα είναι η διαφορά εγώ πλέον το συνήθισα.

Αν μπορεί να περιμένει συμφωνώ αλλά μείωση τιμής κάτω από 900€ δεν νομίζω τα κρατάν για ανακύκλωση και ο m1 μπαίνει στα ipad air- pro.

Επειδή δεν έχεις πρόβλημα εσύ δε σημαίνει ότι δεν θα έχει η πλειονότητα. Οπότε για μένα δεν είναι επιλογή το qwertz πληκτρολόγιο. Ούτε καν qwerty ισπανικό ή ιταλικό, αλλά γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Επειδή δεν έχεις πρόβλημα εσύ δε σημαίνει ότι δεν θα έχει η πλειονότητα. Οπότε για μένα δεν είναι επιλογή το qwertz πληκτρολόγιο. Ούτε καν qwerty ισπανικό ή ιταλικό, αλλά γούστα είναι αυτά.

Δε διαφωνώ ας πάρει και με ελληνικό που το αλλάζουν στα καταστήματα, η ερώτηση ήταν αν θα τον φτάνουν τα 8gb ?? και η απάντηση είναι Ναι για αρκετά χρόνια. 

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να πάρει ελληνικό, μπορεί να πάρει με αγγλικό (UK, US, int). Αυτά έρχονται μαμά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλος και να κάνει αλλαγές πληκτρολογίων.

Η ερώτηση μπορεί να ήταν τα 8gb αλλά το πληκτρολόγιο είναι εξίσου σημαντικό.

Δημοσ.

Για amazon και αγγλικό πληκτρολόγιο μπορείτε να κοιτάτε amazon.pl Πολωνίας που έχουν αγγλικό

Και φυσικά ρίχνουμε έτσι μαύρο στο ιστορμ και τα μπακάλικα εδώ που άνοιγαν τα μηχανήματα για να αλλάξουν το πληκτρολόγιο σε ελληνικό... και μας τα έστελναν γρατζουνισμένα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, bioentre είπε

Για amazon και αγγλικό πληκτρολόγιο μπορείτε να κοιτάτε amazon.pl Πολωνίας που έχουν αγγλικό

Και φυσικά ρίχνουμε έτσι μαύρο στο ιστορμ και τα μπακάλικα εδώ που άνοιγαν τα μηχανήματα για να αλλάξουν το πληκτρολόγιο σε ελληνικό... και μας τα έστελναν γρατζουνισμένα...

Συμφωνώ ότι ρίχνουμε μαύρο. Όμως και το Αμαζον πουλάει συγκεκριμένα μοντέλα και αν θες bto έχεις λίγες επιλογές.

Δημοσ.

Καλησπέρα, ως χρήστης Adobe Photoshop και macOS θα σε συμβουλεύσω να κοιτάξεις για μηχάνημα με 16GB RAM.

Τα 8GB μνήμης είναι οριακά, η σύζυγος σου θα μπορεί να κάνει τη δουλειά της αν δε δουλεύει πολύ βαριά αρχεία.

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, άρα να περιμένουμε λίγους μήνες μπας και πέσουν οι τιμές  των mac του 20? η έτσι όπως ανεβαίνουν όλα θα πάρει και αυτό την ανηφόρα?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...