triplex1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Έχω.. έναν εξωτερικό 3.5 των συνδεσα στον αποκωδικοποιητή για να δω αν θα μου των διαβάσει ο αποκωδικοποιητής και μου των διαβάσε αμέσως κανονικά. αλλά μετά όμως πάτησα το ρεκ για να δω αν θα ξεκινάει να γράφει ο δίσκος και μου έβγαλε ένα μύνημα ο δέκτης που έλεγε έλεγχος ορθής τμηματοποίησης δίσκου. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα. Οτι ακριβως σε εχω πει μεχρι τωρα , ο συγκεκριμενος που βαζεις τωρα για να λειτουργησει σωστα αν δεν εχεις καποια αρχεια που τα χρειαζεσαι τον κανεις διαμορφωση /τροποποιηση μεσω του δεκτη και στη συνεχεια σε κανει και record. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από triplex1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι έχω προσέξει ότι από τότε που έβαλα των 3.5 εξωτερικό σκληρό δίσκο με δική του εξωτερική τροφοδοσία. έχει αρχίσει ο αποκωδικοποιητής να μου κάνει πιξελιασματα στην εικόνα και να ανεβοκατεβαίνει το σήμα τυχαίο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Vasilis T 92 είπε Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι έχω προσέξει ότι από τότε που έβαλα των 3.5 εξωτερικό σκληρό δίσκο με δική του εξωτερική τροφοδοσία. έχει αρχίσει ο αποκωδικοποιητής να μου κάνει πιξελιασματα στην εικόνα και να ανεβοκατεβαίνει το σήμα τυχαίο?? θα πει το ποιημα καποια στιγμη , ηδη εχει παρει την φόλα απο πριν , ποιον εχεις πες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε θα πει το ποιημα καποια στιγμη , ηδη εχει παρει την φόλα απο πριν , ποιον εχεις πες μου Spoiler https://www.skroutz.gr/s/17508361/Conceptum-DVB-T2-H-265-Ψηφιακός-Δέκτης-Mpeg-4-Full-HD-1080p-με-Λειτουργία-PVR-Εγγραφή-σε-USB-Σύνδεση-HDMI.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Απόκρυψη περιεχομένων https://www.skroutz.gr/s/17508361/Conceptum-DVB-T2-H-265-Ψηφιακός-Δέκτης-Mpeg-4-Full-HD-1080p-με-Λειτουργία-PVR-Εγγραφή-σε-USB-Σύνδεση-HDMI.html του κιλού , κοιτα μη βαζεις διπλα του τον σκληρο μηπως διορθωνεται η κατασταση (αν και δε νομιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε του κιλού Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Vasilis T 92 είπε Τι εννοείς; μάπα το καρπουζι , αυτο εννοω , ποσο καιρο τον εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε μάπα το καρπουζι , αυτο εννοω , ποσο καιρο τον εχεις? Μα όποιον αποκωδικοποιητή και να πάρω και να βάλω εκεί έχω προβλήματα. 3 μήνες των έχω των αποκωδικοποιητή 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε κοιτα μη βαζεις διπλα του τον σκληρο μηπως διορθωνεται η κατασταση (αν και δε νομιζω) Δίπλα του των έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Vasilis T 92 είπε Μα όποιον αποκωδικοποιητή και να πάρω και να βάλω εκεί έχω προβλήματα. 3 μήνες των έχω των αποκωδικοποιητή Ωραια , κανε μου μια χαρη και τραβα μια μπαλαντεζα απο καποια αλλη πριζα του δωματιου/σπιτιού και κουμπωσε σ'αυτην την τροφοδοσια του σκληρου και πες μου αν εχεις ξανα πιξελιασματα οπως ειπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ωραια , κανε μου μια χαρη και τραβα μια μπαλαντεζα απο καποια αλλη πριζα του δωματιου/σπιτιού και κουμπωσε σ'αυτην την τροφοδοσια του σκληρου και πες μου αν εχεις ξανα πιξελιασματα οπως ειπες Δεν έχει θέμα η πρίζα αν εννοείς αυτό έχει ελεγχθεί από ηλεκτρολόγο και από όσο μου είχε πει είναι όλα οκ. επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ακόμα και αν βγάλω των δίσκο από των αποκωδικοποιητη συνεχίζονται τα σκαμπανεβάσματα στο σήμα και τα πιξελιασματα στην εικόνα. Πριν πάρω αυτόν χρησιμοποιούσα έναν osio που και με αυτόν είχα θέματα με τους 2.5 δίσκους και τα ρεύματα και το σήμα είχα δοκιμάσει να του βάλω των ίδιο 3.5 δίσκο και από όσο θυμάμαι δεν είχα αυτό το θέμα με τα πιξελιασματα στην εικόνα τι να πω? όλο προβλήματα έχω με αυτά ότι και να πάρω ότι και να βάλω δουλεύουν σωστά για λίγο καιρό και μετά αρχίζουν τα πρόβληματα μου καίγονται και αποκωδικοποιητες έτσι στα καλά καθούμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Δεν έχει θέμα η πρίζα αν εννοείς αυτό έχει ελεγχθεί από ηλεκτρολόγο και από όσο μου είχε πει είναι όλα οκ. επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι ακόμα και αν βγάλω των δίσκο από των αποκωδικοποιητη συνεχίζονται τα σκαμπανεβάσματα στο σήμα και τα πιξελιασματα στην εικόνα. Πριν πάρω αυτόν χρησιμοποιούσα έναν osio που και με αυτόν είχα θέματα με τους 2.5 δίσκους και τα ρεύματα και το σήμα είχα δοκιμάσει να του βάλω των ίδιο 3.5 δίσκο και από όσο θυμάμαι δεν είχα αυτό το θέμα με τα πιξελιασματα στην εικόνα τι να πω? όλο προβλήματα έχω με αυτά ότι και να πάρω ότι και να βάλω δουλεύουν σωστά για λίγο καιρό και μετά αρχίζουν τα πρόβληματα μου καίγονται και αποκωδικοποιητες έτσι στα καλά καθούμενα... Να τσεκαρεις την κεραια σου αν ειναι οκ το σημα που παιρνεις , καποτε εφερνε το eshop τους Xoro με 2πλο usb μανουλα σε εξωτερικους σκληρους , τωρα ολα μαπα ειναι , αν τυχον αλλαξεις καποια στιγμη να προτιμησεις legent , αυτος που εχεις τραβηξε ζορι με τα ρευματα γι αυτο σε ειπα κοιτα πριζα / πολυπριζα κτλ Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Να τσεκαρεις την κεραια σου αν ειναι οκ το σημα που παιρνεις Όχι δεν είναι και η κεραία που έχω είναι πάρα πολύ παλιά.. μου έχουνε βάλει Ενισχυτή γραμμής που μπαίνει στην πρίζα για το σήμα. 9 λεπτά πριν, triplex1 είπε καποτε εφερνε το eshop τους Xoro με 2πλο usb μανουλα σε εξωτερικους σκληρους Τι είναι αυτό; 10 λεπτά πριν, triplex1 είπε αν τυχον αλλαξεις καποια στιγμη να προτιμησεις legent Έχω πάρει και από αυτός και με αυτούς είχα θέματα και μου κάηκαν και η δύο που είχα παλιά 15 λεπτά πριν, triplex1 είπε αυτος που εχεις τραβηξε ζορι με τα ρυ=ευματα γι αυτο σε ειπα κοιτα πριζα / πολυπριζα κτλ όπως σου είπα πριν και πιο πάνω έχουν ελεγχθεί όλα αυτά από ηλεκτρολόγο και είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε Τι είναι αυτό; https://www.xoro.de/produkte/receiver/antennenceiver-dvb-tt2/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis T 92 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλημέρα. Λοιπόν άδειασα όλον των δίσκο 3.5 και έκανα φορμάτ στον δίσκο και μέσα από των αποκωδικοποιητη και από των υπολογιστή σε NTFS και ο δέκτης συνεχίζει να κάνει τα ίδια με την εικόνα και μόλις πατάω εγγραφή συνεχίζει να μου ζητάει διαμόρφωση να κάνω στον δίσκο και κάνω αλλά ξανά μάνα τα ίδια υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2022 στις 10:43 ΠΜ, Vasilis T 92 είπε Καλημέρα. Λοιπόν άδειασα όλον των δίσκο 3.5 και έκανα φορμάτ στον δίσκο και μέσα από των αποκωδικοποιητη και από των υπολογιστή σε NTFS και ο δέκτης συνεχίζει να κάνει τα ίδια με την εικόνα και μόλις πατάω εγγραφή συνεχίζει να μου ζητάει διαμόρφωση να κάνω στον δίσκο και κάνω αλλά ξανά μάνα τα ίδια υπάρχει λύση; Απευθυνσου στον ηλεκτρολογο που σε ειπε οτι ολα ειναι ενταξει , για να εχεις πιξελιασματα ή σε καμια υπογα πρεπει να εισαι και απο πανω αλλα 8 πατωματα και να εχεις καμια 50αρια coaxial καλωδιο ή εχεις παρεμβολες ή ο ηλεκτρολογος που φωναξες δεν ξερει τι του γινεται , ειμαι με επιγεια και δορυφορικα σηματα εδω και 25 χρονια + και εσυ συνεχιζεις να λες τα δικα σου. Απ'οσο γνωριζω οι περισσοτεροι δεκτες για να μη πω ολοι σε NTFS δεν γραφουν και δεν διαβαζουν σωστα Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα