Προς το περιεχόμενο

O αποκωδικοποιητής mpeg-4 δεν μου διάβαζει των δίσκο

Vasilis T 92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθες καθώς έγραφε ο αποκωδικοποιητής κανονικά όπως κάθε μέρα ξαφνικά άκουστηκε ένας θορύβος από των δίσκο και σταμάτησει να γράφει ο δίσκος και από τότε δεν μου διαβάζει ο αποκωδικοποιητής των δίσκο καθόλου όσες φορές και αν έκλεισα και ξανά άνοιξα των αποκωδικοποιητη και των έβγαλα και των ξανά έβαλα στην πρίζα η έβγαλα και έβαλα των δίσκο από την USB port του δέκτη τπτ τα ίδια καμία αντίδραση του δίσκου τι να κάνω???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Ναι κανονικά των αναγνωρίζει

τι δισκο εχεις στον αποκωδικοποιητη? 3.5'' ή  2.5''

Μόλις τώρα, Vasilis T 92 είπε

Το δεύτερο

Αν εχεις θηκη 2.5'' αρα με τροφοδοτικο βαλε τον δισκο στον δεκτη με την πριζα της θηκης ξεχωριστα , δεν φτανουν τα ρευματα γι αυτο δεν στον διαβαζει , αν δεν εχεις μια αγορα απο eshop , φθηνες ειναι

27 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αν εχεις θηκη 2.5'' αρα με τροφοδοτικο βαλε τον δισκο στον δεκτη με την πριζα της θηκης ξεχωριστα , δεν φτανουν τα ρευματα γι αυτο δεν στον διαβαζει , αν δεν εχεις μια αγορα απο eshop , φθηνες ειναι

Ο δίσκος που έχω και χρησιμοποιώ για εγγραφή προγράμματος είναι έτοιμος αυτός είναι 

https://www.skroutz.gr/s/14659850/Toshiba-Canvio-Basics-2018-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-1TB-2-5-Μαύρο.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Ο δίσκος που έχω και χρησιμοποιώ για εγγραφή προγράμματος είναι έτοιμος αυτός είναι 

https://www.skroutz.gr/s/14659850/Toshiba-Canvio-Basics-2018-USB-3-0-Εξωτερικός-HDD-1TB-2-5-Μαύρο.html

Τι σε ειπα πριν το διαβασες καλα? βαλε ενα usb στικακι εκει που βαζεις τον δισκο , θα το διαβασει ο δεκτης?

Επεξ/σία από triplex1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, triplex1 είπε

Τι σε ειπα πριν το διαβασες καλα? βαλε ενα usb στικακι εκει που βαζεις τον δισκο , θα το διαβασει ο δεκτης?

Ναι το διάβασα και σου απάντησα. Αρχικά έβαλα των δίσκο που μου τα έκανε αυτά σε έναν άλλον αποκωδικοποιητή που είχα ίδιας μάρκας ακριβώς και αυτός ο δέκτης μου το διάβασε κανονικά των δίσκο αμέσως μόλις των συνδεσα στην USB port του δέκτη. Και μετά έκανα ένα τέστ μια ολιγόλεπτη εγγραφή για να δω αν γράφει και άρχισε να γράφει κανονικά ο δίσκος.

Μετά έβαλα ένα usb στικάκι όπως μου είπες  για να δω αν θα το διαβάσει ο άλλος ίδιος δέκτης που έχω και μου έκανε το πρόβλημα και το διάβασε κανονικά ο άλλος το στικάκι.. και μετά το δοκίμασα να δω αν γράφει τώρα με το στικάκι και ξεκίνησε να γράφει κανονικά στο στικάκι αλλά μετά που  προσπάθησα να σταματήσω την εγγραφή την ώρα που έγραφε στο στικάκι  κόλλησε.. πατάγα διάφορα κουμπιά εκεί στο τηλεκοντρόλ του δέκτη για να σταματήσει να γράφει και δεν σταματούσε η εγγραφή δεν αντιδρούσε κόλλησε ο αποκωδικοποιητής ούτε κανάλι άλλαζε τπτ.. τεσπα μετά τα πολλά σταμάτησε να γράφει

Επίσης πρόσεξα ότι το στικάκι άρχισε να ζεματάει για μια ολιγόλεπτη δοκιμαστική εγγραφή που  έκανα  με αυτό για να δω αν γράφει τι να πω;;

Επεξ/σία από Vasilis T 92

2 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Ναι το διάβασα και σου απάντησα. Αρχικά έβαλα των δίσκο που μου τα έκανε αυτά σε έναν άλλον αποκωδικοποιητή που είχα ίδιας μάρκας ακριβώς και αυτός ο δέκτης μου το διάβασε κανονικά των δίσκο αμέσως μόλις των συνδεσα στην USB port του δέκτη. Και μετά έκανα ένα τέστ μια ολιγόλεπτη εγγραφή για να δω αν γράφει και άρχισε να γράφει κανονικά ο δίσκος.

Μετά έβαλα ένα usb στικάκι όπως μου είπες  για να δω αν θα το διαβάσει ο άλλος ίδιος δέκτης που έχω και μου έκανε το πρόβλημα και το διάβασε κανονικά ο άλλος το στικάκι.. και μετά το δοκίμασα να δω αν γράφει τώρα με το στικάκι και ξεκίνησε να γράφει κανονικά στο στικάκι αλλά μετά που  προσπάθησα να σταματήσω την εγγραφή την ώρα που έγραφε στο στικάκι  κόλλησε.. πατάγα διάφορα κουμπιά εκεί στο τηλεκοντρόλ του δέκτη για να σταματήσει να γράφει και δεν σταματούσε η εγγραφή δεν αντιδρούσε κόλλησε ο αποκωδικοποιητής ούτε κανάλι άλλαζε τπτ.. τεσπα μετά τα πολλά σταμάτησε να γράφει

Επίσης πρόσεξα ότι το στικάκι άρχισε να ζεματάει για μια ολιγόλεπτη δοκιμαστική εγγραφή που  έκανα  με αυτό για να δω αν γράφει τι να πω;;

Αντε μπραβο , ελπιζω να καταλαβες οτι το προβλημα εινα στον δεκτη και οχι στον σκληρο σου δισκο και εχει να κανει με τα ρευματα.

Αν ειχες εναν σκληρο δισκο με ανεξαρτητη τροφοδοσια στον δεκτη , θα δουλευε χωρις προβλημα ενω τωρα πηρε τη φόλα και χαιρετησε......αν εχει εγγυηση πηγαινε να στο φτιαξουν

• Thanks 1

6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Αντε μπραβο , ελπιζω να καταλαβες οτι το προβλημα εινα στον δεκτη και οχι στον σκληρο σου δισκο και εχει να κανει με τα ρευματα.

Αν ειχες εναν σκληρο δισκο με ανεξαρτητη τροφοδοσια στον δεκτη , θα δουλευε χωρις προβλημα ενω τωρα πηρε τη φόλα και χαιρετησε......αν εχει εγγυηση πηγαινε να στο φτιαξουν

Και τόσο καιρό 3 μήνες που των έχω  πως δούλευε και έγραφε μία χαρά ο δέκτης κάθε μέρα μέχρι χθες τουλάχιστον που έγινε αυτό που έγινε στον δίσκο τώρα του ήρθε να τα κάνει αυτα τα κόλπα η USB port του δέκτη με τα ρεύματα?? η μήπως από την πολύ χρήση( εγγραφή ) με των καιρό μειώθηκε η απόδοση της USB port του δέκτη και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει άλλο στης απατήσεις ρεύματος του δίσκου και ίσως για αυτό δεν περνάει πια ρεύμα στον δίσκο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Και τόσο καιρό 3 μήνες που των έχω  πως δούλευε και έγραφε μία χαρά ο δέκτης κάθε μέρα μέχρι χθες τουλάχιστον που έγινε αυτό που έγινε στον δίσκο τώρα του ήρθε να τα κάνει αυτα τα κόλπα η USB port του δέκτη με τα ρεύματα?? η μήπως από την πολύ χρήση( εγγραφή ) με των καιρό μειώθηκε η απόδοση της USB port του δέκτη και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει άλλο στης απατήσεις ρεύματος του δίσκου και ίσως για αυτό δεν περνάει πια ρεύμα στον δίσκο;;

Παληκαρι , αν δεν ειναι ο δεκτης απο το πανω ραφι αυτα παθαινει, για 3 μηνες ηταν και παλι καλα που αντεξε τοσο , να επιλεγεις δισκους εξωτερικους για τετοιες συσκευες οπως σε ειπα , με δικο τους τροφοδοτικο και οχι σκετο usb.

Επεξ/σία από triplex1
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

αν δεν ειναι ο δεκτης απο το πανω ραφι αυτα παθαινει, για 3 μηνες ηταν και παλι καλα που αντεξε τοσο

Τι εννοείς?

Αν εχεις γνωσειςπου δεν νομιζω και δεν εχει εγγυηση ανοιξε το και δωσε μια φωτο το εσωτερικο του δεκτη

2 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Τι εννοείς?

Αντοχης και ποιοτητας εννοω

Στις 1/4/2022 στις 10:18 ΠΜ, triplex1 είπε

Αν ειχες εναν σκληρο δισκο με ανεξαρτητη τροφοδοσια στον δεκτη , θα δουλευε χωρις προβλημα

Έχω.. έναν εξωτερικό 3.5 των συνδεσα στον αποκωδικοποιητή για να δω αν θα μου των διαβάσει ο αποκωδικοποιητής και μου των διαβάσε αμέσως κανονικά. αλλά μετά όμως πάτησα το ρεκ για να δω αν θα ξεκινάει να γράφει ο δίσκος και μου έβγαλε ένα μύνημα ο δέκτης που έλεγε έλεγχος ορθής τμηματοποίησης δίσκου. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...