The_Judas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο λογισμικό που να κάνει απομαγνητοφώνηση (σε ελληνική γλώσσα); Δηλαδή να βάζω ένα ηχητικό και αυτό να το μετατρέπει σε κείμενο Είναι αξιόπιστα αυτά τα προγράμματα ή θα βγάζουν πολλά λάθη; Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από The_Judas
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Ηλεκτρονικός Λογογράφος, mls talk&write Αυτά ξέρω και έχουν και ειδικές εκδόσεις, το πρώτο Ιατρική και Νομική και το 2ο μόνο Νομική. Η πιστότητα τους είναι αρκετά καλή και εξαρτάτε από την ηχογράφηση. Τέλειο βέβαια δεν είναι κανένα. Για δωρεάν έχει το παρακάτω για μέχρι 100'' http://194.177.192.78/websttmixed/ 1
The_Judas Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δοκίμασα τον λογογράφο. Πραγματικά τα αποτελέσματα ήταν τραγικά, νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει φάρσα με αυτά που διάβαζα! Ποσοστό επιτυχίας 2%.
accipio Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, αλλά δες αυτό το βίντεο. Αφορά την αυτόματη μετατροπή ομιλίας σε κείμενο με το Subtitle Edit, που είναι επεξεργαστής υποτίτλων· απ' ό,τι είδα υποστηρίζονται και τα ελληνικά.
pao85 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους, έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα από τα επί πληρωμή; (πχ go transcribe, sonix ,happy scribe κτλ). Με ενδιαφέρει για απομαγνητοφώνηση αρχείων wav/mp3, 2 συνομιλητών, στα ελληνικά. Έχεις κάποιος κάποια καλή εμπειρία; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα